Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
dispeceru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
maine vine ploaia floscaiala ce frumos
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Ce frumos e cand totul e alb
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(fost membru @ 11 Mar 2010, 11:03) Azi trebuie sa ajung la Braila la bac. C@taline, ceva recomandari? Te-ai gasit pe cine sa întrebi... C@talin n-a dat bacul. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io am dat bani
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Sa fiu mai clar.
Cand creste mult Dunarea se inunda malurile alea si cand vii dinspre Macin pana la bac mergi pe dig. La cum prezinta astia la TV de te baga in sperieti, ma gandeam, nu o fi trecut apa de nivelul digului, sa nu mai pot circula pe el. Intreb pentru ca am patit. Intre timp am sunat la Braila si am aflat, se circula. Multumesc. Ca fapt divers, cand mergi pe dig si apa este crescuta mult, la buza digului, parca ai merge cu barca in Delta. ![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai daca prezinta stirea Babaroase ala....e clar.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(fost membru @ 11 Mar 2010, 13:25) Ca fapt divers, cand mergi pe dig si apa este crescuta mult, la buza digului, parca ai merge cu barca in Delta. ![]() He, he... În 2006 pe ici pe colo trecea apa peste digul Dunării vechi. Nu se mai trecea pe la Brăila, doar pe la Galați mai mergea. Da' și acolo era o bucată de vreo 200..300m unde mergeai în apă până la jumătatea roții. Să vezi ce mișto era când accelera vreun diliu și făcea valuri, ce împindea apoi mașina și o scotea s-o pună la uscat. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Am trecut atunci cand era inundat la Galati, am avut un morcov, sa nu se opreasca masina sa raman in apa. Dar n-are treaba Loganul...mergea parca era amfibie. Am vazut atunci unu de ii ajungea valu la parbriz.....nu mi-am explicat cum de nu-i intra apa in habitaclu. Era o portiune mica de trecut totusi, nu avea timp sa se umple...chiar daca intra apa.
![]() Sa fac totusi o mentiune. sa nu ma ia lumea de ![]() ![]() This post has been edited by fost membru: 11 Mar 2010, 13:46 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
C@talin |
![]()
|
ehee am prins si io atunci in galati innundatia aia.era apa pana la oglinzi.apa nu a intrat deloc.si radeam de alti cu jipane care ramasesera cu masinile inpotmolite .
chiar am ramas ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Erai cu water rovaru
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Pricipalele bulevarde din Capitală vor fi închise alternativ, joi noapte, pentru a putea fi curățate de zăpadă. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Bucureștiului, Victor Iovici, citat de Mediafax.
Bulevardele vor fi închise alternativ începând cu ora 23.00 , fiind redeschise în jurul orei 5.00. "Se circulă în condiții de iarnă, problemele cele mai mari sunt întâlnite în Sectorul 5 . În funcție de posibilități, operatorii de deszăpezire vor intra și pe bulevardele principale din acest sector", a declarat Iovici. http://www.antena3.ro/stiri/rutier/pricipa...zire_94327.html |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
în sectorul 5 întotdeauna ninge mai mult.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sectorul 5 e mai special.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
C@talin |
![]()
|
zapada il uraste pe vanghelie cred ca dasta ninge .
oricum gata ploua,maine ploaie,vine primavara ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
eu cred ca acolo ninge mai mult ca sa se mai albeasca sectorul
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Uau , acolo zapada , si la noi cum da putina zapada , gata , urgia alba , teroarea alba ... , parca e sfarsitul lumii .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred.
El nu ar fi lasat atata zapada pe plafonul masinii. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(dispeceru @ 11 Mar 2010, 11:13) ![]() ![]() ala o fi placaju de la roti? This post has been edited by bygy007: 12 Mar 2010, 00:48 Attached thumbnail(s) 040_pics.jpg ( Size: 28.45k ) Number of downloads: 213 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C@talin |
![]()
|
unde rece bre ca io stau cu usa de la balcon deschisa acuma balcon deschis, termometru arata 1.6 grade afara
![]() This post has been edited by C@talin: 11 Mar 2010, 22:46 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
I-ai dat cu tarie, nu?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() ![]() ![]() aa miam adus aminte imi tine de cald focu iadului : ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 11 Mar 2010, 23:06 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
DMP |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
001_sneg.jpg ( Size: 49.27k )
Number of downloads: 210
e56yutewrgtd.jpg ( Size: 31.43k ) Number of downloads: 220 e546wy45et45rewt54re.jpg ( Size: 39.68k ) Number of downloads: 215 sa mor io daca inteleg cum naiba astia reusesc sa curete drumurile, japonezii chiar de tot, la o zapada asa de mare si ai nostri se c**esc ca ii ia prin surpindere, cind toata lumea stie ca va ninge, ca strazile sint blocate, ca nu au suficiente forte, ca nu au bani, ca nu au sare... nu cumva de 20 de ani s-au obisnuit cu ierni blinde, in care deszapezirea era asa, o joaca, dar pentru care, intre 15 noiembrie - 15 martie incasau o gramada de bani, iar iarna asta i-a pus intr-adevar, la munca ? ![]() ![]() cica vine primavara: Aurora Bell, directorul de Prognoza al ANM: De duminica vine primavara http://www.hotnews.ro/stiri-esential-70184...e-primavara.htm This post has been edited by george_scala_2004: 12 Mar 2010, 09:15 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:43 |