Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
M-am uitat la vremea probabilă si-am mers ieri sa cumpăr saniuta noua. Azi pe la prânz credeam c-am luat teapa, dar intre timp au aparut cativa fulgi. Speram sa fie suficienta zăpada pana diseară.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
A nins jumatate de zi si gata e haosul de pe lume...asa ceva n-a fost nici macar acum vreo 2-3 ani cand ninsese cu saptamanile si erau case ingropate complet in zapada...e bine totusi ca avem guvern de tehnocrati iar ministrul transporturilor si ciolos sunt dati disparuti...probabil sunt in concediu cu iohanis despre care nu stie sigur daca si-a terminat concediul inceput in primele zile din decembrie.
Ca norocul ca e weekend ca daca ar fi fost zi de lucru probabil acum vorbeam de sute sau mii de masini blocate in nameti si cine stie poate chiar de drame pt. ca a nins 10-15 cm. This post has been edited by tony-s: 17 Jan 2016, 15:54 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
slabe sanse , vad ca leu nu mai zice nimic cred ca e acoperit de zapada
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Slabut, dupa cum spuneai ca va fi, acum e parfum.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
S-a adunat de-un sanius decent, vreo 3-4 cm.
Am dat de doua ori zăpada, era asa, intre matură si lopata. Mai vine cate ceva, dar subtire. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Dau si eu, ca e gramada pe aici!
![]() Ieri faceam gratar la 5-6 grade, azi e plin de zapada peste tot! Hai cu "codoiul" si cu "efectul de sera"! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Zapada + ESP off = LOVE
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
+15 grade in decembrie even bigger love!
![]() Hai, si 10 era OK! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mda, si -10 in aprilie...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ia uite domnu' cum trebuie facuta maine cararea...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
mars |
![]()
|
Se poate bloca si din buton, m-am jucat eu aseara
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Acum e mai nasol ca ieri, s-a schimbat vantul, bate din vest de nici nu poti sta in picioare plus ca ninge maruntel, viscol in toata regula
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Zeci de oameni și-au petrecut noaptea blocați în mașini, la ieșirea din orașul Buzău, iar două gravide aflate în luna a noua au fost transportate cu șenilatele la spital. Una a ajuns chiar peste graniță, în Bulgaria.
Nu pot intelege de ce oameni maturi isi risca vietile lor, si pe ale celor pe care pretind ca ii iubesc, plecind la drum in astfel de conditii, mai ales ca s-a tot anuntat la radio, la tv ca vremea se va inrautati...ce urgenta i-a indemnat sa riste? A meritat suferintele indurate? Drumuri inzapezite La fel cu drumurile: se stie de zeci de ani ca in acele zone orice interventie este in zadar, pe viscol, dar se tot amina plantarea perdelelor forestiere...cu alte cuvinte desi se stie cauza se evita diminuarea efectelor ei...similar cu seceta: se stie ca zonele secetoase, culmea, coincid, aproximativ, cu zonele afectate de viscol, iar solutia ar fi irigatiile...numai ca si aici lucrurile treneaza preferindu-se legumele de import... |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aici e soare.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ba in Arad e soare!
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Slapi ai?
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Am si maieu.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
30cm la Bucale
![]() |
--------------------
**
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Confirm
![]() |
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Daca va place sa-mi spuneti, ca mai trag vanturi pe-aici prin vest.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Aradu e un fel de sector agricol al Timisoarei
![]() |
--------------------
**
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
dă-le-o mă lor pe toată!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Stiti daca e zapada (destula) pe Valea Prahovei? Vreau sa dau o fuga in weekend, si nu vad nici un webcam activ.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:35 |