Recomandari ruta Bacau-Otopeni, Bacau-Otopeni fara var. Urziceni ...e bun drumul?
![]() ![]() ![]() |
Recomandari ruta Bacau-Otopeni, Bacau-Otopeni fara var. Urziceni ...e bun drumul?
cmandrei |
![]()
|
||
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|||
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
![]() o sa dezbatem in seara asta ce si cum facem. multumiri. |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost pe varianta cu A1, si a fost foarte bine ca am inteles ca pe Buc-Ploiesti au fost probleme cu inundatii si alte alea, trafic. La dus am facut cam 9 ore, insa am oprit in Sibiu si am vizitat ce era mai la indemana, plus ca am si mancat (bine si ieftin).
La intoarcere, 6 ore fix in conditiile in care nu m-am grabit deloc. Ce sa zic, e un drum in care iti trebuie motor care sa te ajute in depasiri, altfel cam stai in kurul tirurilor. O experienta frumoasa care sper sa o repet cat de curand. Multumesc pentru indicatii ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Batrânul @ 5 Aug 2009, 14:59) Cele doua rute clasice: 2. Bucuresti - Brasov - Sighisoara - Tg. Mures - Reghin - Cluj = 434 km De ce nu Tg-Mures-Turda-Cluj? Venind dinspre Brasov, nu prea are sens sa te duci pe Reghin-Cluj. In schimb eu recomand varianta asta in detrimentul Tg.Muresului pentru cei ce vin din Moldova. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:45 |