DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Magazin MARE de mobila

Mihai_E
post 13 Dec 2004, 09:30
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(klaus @ 11 Dec 2004, 01:28)
Placi de pal taie cam toti care si au la vanzare pal (inclusiv Darel, sau arabesque - da' astia ultimii sunt cam ghertoi), sau cei de pe la poarta faur, mai sunt si pe la Stadionul 23 august, sunt si cei de pe la lujerul (desi nu stiu unde s-au mutat ca eu ii stiam in curtea fabricii de lapte care acum s-a demolat sa faca un Cora), mai sunt unii si pe trafic greu aproape de intersectia cu rahova etc..
Eu cunosc niste cetateni la intrarea pe soseaua bucuresti - magurele (alexandriei - rahova) care in pretul palului (care se invarte intre 1350 k lei si 1500 k lei, in funtie de tip, si finisaj - mentionez ca inainte de scumpirea de la Kronospan - preturile erau de pana in 1300 k lei) este inclus si taiatul la dimensiunile care le vrei tu, dar cu planul tau.
Nu recomand taiere la magazinele de bricolaj (Praktiker, Brico) care au niste circulare verticale, cu dinti rari pe disc motiv pentru care ciobesc marginile placii (sare melamina), la care se adauga si alte motivatii precum schimbarea tarzie a discului...
Din programele pe care eu le folosesc, cel mai performant il consider a fi Plan-IQ (de departe vezi albind...). Bunisor este si Cutlist Pro, si mai folosesc unu, dar nu-mi aduc aminte acum. Oricum, important la astfel de programe de optimizarea taieturilor este sa dati setarea de taieturi drepte, un kerf de 3 mm (grosimea discului de taiere) si o margine de 5 - 10 mm (marginea placii care o arunca baietii ca e varza).
Pentru cei care nu cunosc, placile de pal sunt in genere 2750x2050 mm.
Si intrebare pentru florin.c: cand e emisiunea aia pe pro7 (zi si ora)?

E facut varza topicu' asta! O carca de offtopice pe acilea... cool.gif
*

ai putea sa-mi dai si mie un programel d-asta?

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.5dCi 100 CP
Shit happens!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
med
post 28 Dec 2004, 21:21
Post #32

Salutari !
Ma puteti ajuta sa obtin versiunea 4.0 a prog. kitchendraw ??

--------------------
+
Mindrulita
post 7 Jan 2005, 15:05
Post #33

salutari dragalasilor smile.gif ,
versiunea 4 a lui kitchendraw am descarcat-o la liber de pe net, dar mare brinza n-am facut cu ea, ca n-am avut rabdare, barbatu-meu a invirtit rapid planul bucatariei in autocad, e mare mester, dar mai importanta e imaginatia voastra.
am mesterit mobila de bucatarie cu pal, postforming (taiate la firma de unde am le-am luat - atentie la pinza circularului), metaboxuri , cu unelte obisnuite si in dormitorul apartamentului, nu suntem profesionisti, dar a iesit beton ! si fara mare bataie de cap, doar cu socoteli atente.

florin.c impartaseste si noua, te rugam mult, din experienta ta, ca vrem un sifonier exact ca al tau, dar nu stim daca merita sa-l facem sau sa-l comandam la vreo firma.
2,40/2,00/0,6 asa vreau si am vazut in expo la Mobexpert un model de sifonier, de la o firma din Buc., asamblat cu sine glisante KOMANDOR, de la polonezi.
nu stiu daca merita sa-l fac asa sau ca la mama acasa... cu dulap + suprapozabil, cica e mai rezistent.
nu stiu rezistenta in timp la sinele glisante, usa daca e prea grea ? - odoru' are 17 ani - si ne purtam frumos cu mobila, dar nu am podea perfect dreapta, am linoleu + covor mare si nu merita sa-mi fac si podeaua cu parchet lamelar; si inauntru vreau sertare care ies afara si pot rascoli lejer dupa toate celea, nu sa ma bag eu in sifonier.
fac vizite la firme, consortul nu prea vrea sa intoarca palul la dimensiuni mari in casa, e cam comod, dar s-ar putea lasa canvins daca vin cu argumente serioase...
multumesc

--------------------
Dacia 1310 berlina - GL22CCI
+
andreeacornelia
post 10 Nov 2008, 18:46
Post #34

incearca la *************, eu de acolo mi-am luat si sunt foarte multumita! este un magazin online, gasesti si mobila de-a gata dar poti sa iti faci si la comanda! iar cu montatul eu nu am avut probleme!

--------------------
Dacia Logan 2005
+
xcss
post 10 Nov 2008, 18:49
Post #35

Born to Be Epic

Yup... Dupa aproapre 4 ani, in care probabil a gatit pe lazi de bere si si-a tinut hainele in saci de plastic, acum Mindrulita va avea in sfarsit mobila... smile.gif

This post has been edited by xcss: 10 Nov 2008, 18:49

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
paul_damian
post 10 Nov 2008, 18:54
Post #36

Membru mult

From: Medias, Romania

xcss, nu vezi ca e reclama?

--------------------
Dacia Sandero Stepway, 2021
Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999
Ex Dacia 1100, 1969
+
xcss
post 10 Nov 2008, 18:55
Post #37

Born to Be Epic

Nu se poate... sad.gif

tongue.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
vis-a-vis
post 10 Nov 2008, 19:26
Post #38

DaciaClubber

From: Bucuresti

Cine vrea sa-si faca mobila singur, sa-mi dea de veste.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
logan1.5dci
post 10 Nov 2008, 19:26
Post #39

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Eu mai beau uneori un suc, reincarcabil, la IKEA .

This post has been edited by logan1.5dci: 10 Nov 2008, 19:27

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 00:39
Forum Renault