Magazin MARE de mobila
![]() ![]() ![]() |
Magazin MARE de mobila
Mihai_E |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|||
med |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 28 December 04 ![]() |
Salutari !
Ma puteti ajuta sa obtin versiunea 4.0 a prog. kitchendraw ?? |
-------------------- |
|
Mindrulita |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 January 05 ![]() |
salutari dragalasilor
![]() versiunea 4 a lui kitchendraw am descarcat-o la liber de pe net, dar mare brinza n-am facut cu ea, ca n-am avut rabdare, barbatu-meu a invirtit rapid planul bucatariei in autocad, e mare mester, dar mai importanta e imaginatia voastra. am mesterit mobila de bucatarie cu pal, postforming (taiate la firma de unde am le-am luat - atentie la pinza circularului), metaboxuri , cu unelte obisnuite si in dormitorul apartamentului, nu suntem profesionisti, dar a iesit beton ! si fara mare bataie de cap, doar cu socoteli atente. florin.c impartaseste si noua, te rugam mult, din experienta ta, ca vrem un sifonier exact ca al tau, dar nu stim daca merita sa-l facem sau sa-l comandam la vreo firma. 2,40/2,00/0,6 asa vreau si am vazut in expo la Mobexpert un model de sifonier, de la o firma din Buc., asamblat cu sine glisante KOMANDOR, de la polonezi. nu stiu daca merita sa-l fac asa sau ca la mama acasa... cu dulap + suprapozabil, cica e mai rezistent. nu stiu rezistenta in timp la sinele glisante, usa daca e prea grea ? - odoru' are 17 ani - si ne purtam frumos cu mobila, dar nu am podea perfect dreapta, am linoleu + covor mare si nu merita sa-mi fac si podeaua cu parchet lamelar; si inauntru vreau sertare care ies afara si pot rascoli lejer dupa toate celea, nu sa ma bag eu in sifonier. fac vizite la firme, consortul nu prea vrea sa intoarca palul la dimensiuni mari in casa, e cam comod, dar s-ar putea lasa canvins daca vin cu argumente serioase... multumesc |
--------------------
Dacia 1310
berlina
- GL22CCI
|
|
andreeacornelia |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 10 November 08 ![]() |
incearca la *************, eu de acolo mi-am luat si sunt foarte multumita! este un magazin online, gasesti si mobila de-a gata dar poti sa iti faci si la comanda! iar cu montatul eu nu am avut probleme!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Yup... Dupa aproapre 4 ani, in care probabil a gatit pe lazi de bere si si-a tinut hainele in saci de plastic, acum Mindrulita va avea in sfarsit mobila...
![]() This post has been edited by xcss: 10 Nov 2008, 18:49 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
xcss, nu vezi ca e reclama?
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu se poate...
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine vrea sa-si faca mobila singur, sa-mi dea de veste.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu mai beau uneori un suc, reincarcabil, la IKEA .
This post has been edited by logan1.5dci: 10 Nov 2008, 19:27 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:39 |