GHINION 1.08.2007
![]() ![]() ![]() |
GHINION 1.08.2007
speed_fane |
![]() ![]()
|
||
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(speed_fane @ 1 Aug 2007, 22:38) eu trec pe verde si un nene pe rosu......normal BUMMMM! Vezi ca e o sectiune de asigurari si daune unde gasesti tot ce vrei sa stii despre problemele astea. In linii mari, cu autorizatia de reparatie de la politie mergi la service, ti se face un deviz estimativ care e trimis la asigurator, se asteapta apoi ok-ul de plata de la asigurator dupa care cei din service se apuca de reparatie. Daca vrei s-o faci mai repede platesti tu reparatia si iti iei banii de la casco dup-aia.Mi-a spart spoilerul si capacele acelea gen contra-aripa, mi-a indoit aripa , iar aripa a indoit un pic capota si mi-a spart farul (totul pe partea stanga fata). Am deschis acest topic deoarece as dori sa va cer niste sfaturi! Eu am full CASCO la Omniasig...cum trebuie procedat ce trebuie facut? Te rog nu mai raspunde aici ci in sectiunea dedicata. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca a fost accident in trafic, nu inteleg cum de ti-au dat dovada si o autorizatie de reparatie. Daca tu ai fost stabilit "nevinovat" de proucerea accidentului trebuia sa primesti un exemplat din procesul verbal si o copie dupa asigurarea RCA a vinovatului. Nu sunt lamurit ce ai declarat si ce ai primit de la politie... Revino cu clarificari.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
mikyb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 13 February 07 ![]() |
am patit ceva asemanator si n-am avut nici un martor (nu s-a bagat nimeni, in buna traditie Ro) ca ala a trecut pe rosu...gaborul a zis ca nu stie cine e vinovat...ca ala nu recunostea nimic...si n-a incheiat PV...
@speed_fane: organu constatator era cumva un tinerel de 19-20 ani care asculta tot timpul muzica si in pauze vorbea la mobil? si nu era interesat sa afle amanunte despre accident? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5dci
|
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
s-a rezolvat de mult problema
da era un tinerel scuze de absenta dar nu am avut internet o buna perioada de timp (mutari) numai bine si cat mai multi kilometri |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:37 |