dupa cateva ore de stationare nu mai functioneaza i
![]() ![]() ![]() |
dupa cateva ore de stationare nu mai functioneaza i
galeo |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1984
|
|||
ciapsacrinelsilviu |
![]()
|
![]() Viitor medic veterinar Group: Members Posts: 81 Joined: 8 May 06 From: Zalau ![]() |
de la cheie nu se vor deschide/inchide niciodata toate usile, doar din telecomanda, despre ce ziceai tu, eco mode e altceva, daca e inchisa masina si o deblochezi din cheie si nu umblii la ea, in 30 de secunde se vlocheaza automat. 2 lucruri diferite!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005, laureate
- SJ-04-SCM crinel
|
|
galeo |
![]()
|
pai din telecomanda, daca sta masina parcata mai mult de 30 min am observat ca nu se mai deschide din telecomanda nici o portiera, chiar daca semnalizarile clipesc,ci doar din cheie se deschide, si cand deschid din cheie se, deschide doar usa soferului ,dupa care inchid portiera la loc,inchid masina din cheie,se aude motorasele de la toate usile cum se pun pe pozitia inchis,dupa care o pot deschide fara probleme,atat din telecomanda, cat si din cheie( se deschid toate portierele.
|
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
ciapsacrinelsilviu |
![]()
|
![]() Viitor medic veterinar Group: Members Posts: 81 Joined: 8 May 06 From: Zalau ![]() |
recomand verificarea/schimbarea bateriei de la telecomanda, sa te uiti cand o schimbi daca faci asta, daca nu suntoxidate contactele prin carese preia curentul din baterie, cu speranta sa nu fie ceva butonas defect...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005, laureate
- SJ-04-SCM crinel
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
daca semnalele clipocesc...nu-i bateria. verifica sigurantele
|
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
SilviuDaniel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 November 08 ![]() |
Poi ce sigurante sa verifice daca omul spune ca dupa prima incercare functioneaza toate inchizatoarele? La mine e mult mai ciudat, daca o las descuiata "uneori" se incuie singura dupa aprox 30 de sec, tot asa am uncuiat-o si am gasit-o de cateva ori descuiata cand am revenit
![]() |
--------------------
Logan PH2
Laureate 1.6MPI
2008
|
|
galeo |
![]()
|
Am rezolvat problema,erau niste setari puse aiurea la UCH, masina,si nici alarma nu aveau nici un defect
29 Nov 2008, 08:59: QUOTE(SilviuDaniel @ 29 Nov 2008, 03:44) Poi ce sigurante sa verifice daca omul spune ca dupa prima incercare functioneaza toate inchizatoarele? La mine e mult mai ciudat, daca o las descuiata "uneori" se incuie singura dupa aprox 30 de sec, tot asa am uncuiat-o si am gasit-o de cateva ori descuiata cand am revenit ![]() S-ar putea sa fie si la tine aceasi problema, daca te duci la service si electricianul respectiv se pricepe, problema se va rezolva printr-o reprogramare a uch-ului, fara sa stea 3 zile masina in service. This post has been edited by galeo: 29 Nov 2008, 07:59 |
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si ce anume a reprogramat la UCH?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
O fi debifat ceva ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:51 |