problema ciudata la roti, a scazut viteza brusc
![]() ![]() ![]() |
problema ciudata la roti, a scazut viteza brusc
DACIA(the romanian dream) |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 9 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310
1986
- DJ 29 MKC
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai ridica si tu masina pe cric si trage nitel de roata sa vezi ce jocuri are.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
nu trosneste nimic? doar fluiera? cum e fluieratu ala? e mai mult scartaiala? Nu ti-a iesit nici-o placuta de la locul ei sa stea stramba acolo si sa frece in disc? sau esti sigur ca nu s-a slabit etrierul din suruburi si sta inclinat, ba mai rau a cazut un surub si loveste si janta?
da roata jos cum a zis colegu si arunca o privire. vrei sa repari masina asa din pat fara sa te murdaresti? daca ar fi ceva legat de motor si e in interior mai zic si eu, intrebi, dar asa, parerea mea, ca intai dai tu frumos jos, arunci o privire si apoi intrebi de ce s-a intamplat ce ai descoperit, daca nu iti poti da singur explicatia |
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Pentru ati da seama mai bine daca ai joc la rulmenti desfa piulita la planetara si misca de roata.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Rulmentul din cate stiu eu fluiera cand e dus, si totodata masina merge infranata. Pune mana pe roata si vezi daca se incalzeste, daca da, verifica mai intai ce e mai simplu, adica etrierul sa nu fie blocat, sau vreo placuta de frana sa nu fie cazuta ( dar daca era de la etrier nu aveai nici frane, deci vezi cum stai cu franele).
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Daca rulmentul s-a blocat, e posibil ca el sa se invarta ori pe fuzeta ori in portfuzeta. Daca-i asa, merge ca si roata de caruta, si scartaie, scrasneste. Nu are joc in prima faza, decat dupa se roade ceva mai mult. Daca are piston blocat, si nu e chiar mult, ar trage si in partea blocata, s-ar incalzi roata, si nu neaparat sa nu aiba frana.Frana e chiar prea tare, pana fierbe lichidul de se intoarce in vas. Si uzura trapezoidala a placutelor, face ca pistonul sa se incline la franare si sa nu se mai poata retrage. |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]()
|
azi mi-am facut putin timp pentru masina si dupa ce am facut un drum de vreo 15 km prim oras am ajuns la urmatoarele concluzii
-franele merg perfect -janta este rece ca gheata -plachetii nu au iesit de la locul lor sa frece pe disc sau orice altceva care sa frece pe undeva -roata are un joc considerabil sariti cu solutia |
--------------------
DACIA
1310
1986
- DJ 29 MKC
|
|
adrianadrian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 20 March 09 ![]() |
pai daca roata are joc considerabil vezi de unde joaca...
|
--------------------
DACIA
1310 Break
1996 IS-99-ACD
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]()
|
sambata am avut ceva timp liber si am demontat complet
pana la urma era de la rulmenti mai aveau cam jumate din bile multumesc pentru ajutor |
--------------------
DACIA
1310
1986
- DJ 29 MKC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:47 |