Sugestii de jocuri 3D
![]() ![]() ![]() |
Sugestii de jocuri 3D
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cam orice pana in Crysis. Merge si ala pe detalii mai modeste decent pe configuratia ta. NFS-uri poti sa le bagi pe toate fara grija, n-o sa ai treaba. D-astea cu Jedi nu prea au mai aparut recent, deci nici cu alea n-o sa ai treaba. Sunt site-uri de jocuri garla, eu am tot asa o configuratie de toata jena cum aveai si tu deci nu prea ma mai pasioneaza jocurile de ceva vreme.
Apropos cati bani ai bagat in sistem? Sunt curios daca s-ar fi putut mai bine, tinand cont ca faci upgrade-uri rare, sa iei un dual-core cand bate la usa perioada quad-core si sa iei o placa video de generatie precedenta cand s-a trecut usor usor la DX 10 mi se pare putin neinspirat. Sau poate ai fost limitat cu banii, si atunci voi intelege. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
upgrade-ul nu l-am facut brusc .. dar de abia de curand am ajuns la configuratia curenta.
Mi-am luat anul trecut o placa de baza care sa suporte core2duo si initial pusesem pe ea un celeron ![]() ![]() si tot asa .. din aproape in aproape am ajuns la ce am azi. Ma rog, pe langa datele din mesajul anterior, ce ar mai fi de mentionat ca dotari ale sistemului, 2 hdd-uri, unul de 320 si unul de 500 GB si monitorul de 24'' 1920x1200 .. dupa cum vezi, m-am orientat mai mult spre storage + display (ca astea sunt cerute de filme) ... Ah, si am mai bagat ceva bani in sistemele de racire (ca sa fie silentios sistemul). Nu stiu cat am bagat in total .. dar daca l-as fi cumparat acum probabil ca as fi dat vreo 4000 ron pe el (dar cumparand piesele in timpuri cand erau mai "crude" pe piata cred ca costul total s-a dus pe la 4500 intr-un an jumate). Oricum, asta e off-topic ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate nu esti fan FPS (nici eu) dar S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl chiar merita jucat. Pe mine m-a impresionat
This post has been edited by Zippy: 1 Nov 2007, 23:52 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Naspa cu monitorul ala. Ca nu prea-s placi video pe piata care sa duca jocuri oarecum noi la rezolutia aia, si daca joci pe alta rezolutie se intapla sa se vada mai prost pentru ca asa-s LCD-urile. Isi arata adevaratele calitati doar la rezolutia optima.
Iti recomand sa intri pe dubluvex3 widescreengamingforum punct com si sa vezi pe acolo cum pui unele jocuri care n-au suport wide pe rezolutii wide. Seria NFS ar fi prima cu probleme, din jocurile care ai spus ca-ti plac. Si daca tot n-o sa le joci la rezolutia aia astronomica pe care o are monitorul, iti recomand sa le joci tot la o rezolutie wide, pentru ca diferenta de format intre 4:3/5:4 si 16:10 o sa aduca deformari maricele si observabile, asta daca joci de exemplu ceva pe monitorul tau la o rezolutie de monitor format standard(cum ar fi 1280x1024). Foloseste in functie de cum iti va merge jocul ori 1680x1050, ori 1440x900, macar formele vor fi normale. Ca jocuri personal NFS Carbon nu mi-a placut, precedentul Most Wanted mi s-a parut mai bun, la fel si cele doua Undergrounduri. STALKER e si el un joc care merita atentia, cam prost finisat, dar povestea e interesanta fi faptul ca exista diferite finaluri in functie de ce faci p-acolo ii confera un plus de rejucabilitate. Ar mai fi, dar nu prea ma pricep eu pe aria de aventura mai deloc, ca nu m-au pasionat. Incearca RPG-uri gen Elder Scrolls 4: Oblivion, Gothic 3(astea iti recomand sa le bagi pe 1400x900 ca-s foarte solicitante pentru placa video), ar mai fi unul gen Diablo care se numeste Titan Quest, incearca si Heroes of Might and Magic 5 daca ai jucat in trecut Heroes 3 ca se aseamana destul de mult si merita. Momentan am ramas fara sugestii, mai revin daca se poate. Urmeaza-mi sfatul in ceea ce priveste rezolutiile wide. Sunt si eu posesor de monitor wide si stiu care-i diferenta. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Liviu |
![]()
|
Mersi mult de sugestii ... am ce research sa fac in weekend
![]() |
--------------------
.
.
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
sa cauti si Call of Duty 2 , poate te prinde pasiunea si facem un server daciaclub
![]() |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
LFS nu te pasioneaza?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
KOTOR 1 si 2
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Worms, cel mai amuzant pe care l-am jucat vreodata, mai ales online, e durere.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Liviu asteapta Crysis, eu am jucat demo-ul si e bestial. Poti sa incerci Tabula Rasa, e un shooter online, iar eu personal astept urmarea lui F.E.A.R. Am vazut un filmulet lung cu un pasaj din joc. Superb.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu acum joc:
FlatOut 2 Splinter Cell Inca nu am jucat Carbon deloc ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:34 |