care din voi ati dat examenul ECDL?
![]() ![]() ![]() |
care din voi ati dat examenul ECDL?
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() LE: on topic: nu merita permisul ala de calculator (asta sa nu mai iau sanctiune pt off ![]() This post has been edited by OAP: 4 Nov 2007, 22:12 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca a dat cineva unul din module il rog sa se uite pe simularile alea de pe site.
http://www.ecdl.org.ro/download.php?id_categ=4 -> Simulari ECDL COMPLET Asa arata si examenul, ca eu am inteles ca nu prea.. Sa nu mai zic ca mi se par prea usoare, cel putin ale apt modulul 1, la care m-am uitat eu. This post has been edited by St: 5 Nov 2007, 12:12 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
la prima proba, cea teoretica, si la cea de a doua asa arata....doar ca la prima e un pic mai greu....
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Trebuie sa reconosc, dar nu credeam ca exista oameni care sa se duca la cursurile alea.
PS. Cel mai haios la vremea aia era Jumping Jack. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
cine se duce la cursuri?
![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, IRONICK, inseamna ca n-ai jucat Serpenti. Ala care venea pe caseta demonstrativa la HC.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
ManicMiner m-a transformat de mic intr-un coleric mic si rau.
![]() Jumping Jack m-a ajutat sa devin extrem de rau. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, jucarati Renegade? Ala care era pe o caseta intreaga?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
Raid over Moscow... in octombrie '89...
|
--------------------
-
-
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce vremuri dom'le.. veneam repede de la liceu, dadeam drumu la HC si la casetofon si daca reuseam sa bag in 5 minute o ciorba era ok.. daca nu ramaneam nemancat pana la 5-6 cand ma lua durerea de cap
Favoritele mele: Dizzy (ala cu oul) si Saboteur (cu un ninja). Cred ca si acum mai am HC-ul pe undeva.. |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(MiticaLGN @ 6 Nov 2007, 15:39) Saboteur (cu un ninja) Nici Rebel nu era rau ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mda... mi-au trebuit 5 min sa ma imbolnavesc din nou
![]() screenshot.jpg ( Size: 52.27k ) Number of downloads: 57 |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
xcss |
![]()
|
Bloody Eyes...
|
--------------------
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
Dupa ce te-a prins nevasta!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
Ala era blue eyes bre...
|
--------------------
-
-
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
OFF:
Mai baieti, nu vroiam sa scriu, dar m-ati "intaratat"! Mie cel mai mult imi placea sa joc Chucky si Moon Alert... ce vremuri ... ![]() ![]() ON: Legat de permisul asta.... hmmmm, nu credeam ca exista asa ceva, dar cand am reusit sa accept ca exista am incercat o simulare si am lasat-o balta dupa cinci intrebari.... Adica am lucruri mai bune de facut! Intr-adevar, sunt persoane care chiar nu au avut "contact" cu un calculator. Dar eu cred ca mai bine faci cinste unui prieten care stie ce-i aia si in doua seri te invata tot ce trebuie sa stii cu calculatorul.... Parerea mea. |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
@ Sony
Ia fă-mi bre Sony niște lecitină intravenos (sau intracircomvoluțional, mă rog) ! "Serpenti" e ăla cu un labirint și 2 specii de viermi sau șerpi (ai mei și dușmanii) care se aleargă și se manâncă între ei ? Și care se ouau din când în când ? Nu că aș avea prea mult timp de jucat, dar măcar din nostalgie parcă l-aș mai încerca un pic ! Dacă vorbim despre același lucru, zi-mi dacă știi să existe pe undeva pentru PC. |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
Sony |
![]()
|
Da, bre, ala este!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:58 |