Disc ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Disc ambreiaj
BlueSoulFusion |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 2 November 07 From: Galati, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1977 Berlina, 810/99* There are no perfect men in this world, only the perfect car: the Honda Accord.
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(BlueSoulFusion @ 6 Dec 2007, 13:36) Stimatzi "DACIOFILI", Am o problema cu ambreiajul cred: la anumite turatii joase cand accelerez si chiar la plecarea de pe loc daca nu accelerez destul de tare, se aude un shuierat (cred ca patineaza) la fel si in mers cand vreau sa o pisc deodata...patineaza si motorul se tureaza in gol, nu trage. Cata viata mai are si care ar fi costul unei reparatii pentru asa ceva? Mersi frumos. suieratul poate fi de la rulmentul de presiune.la mine tot ala fluiera de rupe.daca ridici de tot ambreiajul, nu se mai aude. daca zici ca patineaza, de acum poti sa incepi sa le schimbi. rulment+disc+placa presiune ~ 230 RON |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Disc, rulmemt, placa= 1,8 mil
manopra = 1,2 mil timp= 2 ore Schimbate azi la masina subsemnatului. Deci, stirile sunt proaspete. Kit-ul e de Valeo Coreea nu Turcia Ps. diametrul de 180 This post has been edited by autom: 6 Dec 2007, 15:14 |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
razvanarghius |
![]()
|
![]() satanic dacia Group: Members Posts: 150 Joined: 25 August 07 ![]() |
va contrazic. placa + disc 75 de lei si manopera o faci u cu vreo 2 vecini
|
--------------------
dacie
dacia 1310
1987 tx
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Nu contrazice ca nu ai de ce. Eu am scris cat m-a costat pe mine. Daca m-am tepuit, este paguba mea. Oricum, nu aveam tragere de inima ca sa ma bag sub masina sa schimb cu vecinii tot acaretul.Ploua ingrozitor si nici rampa sau canal nu aveam. M-am dus ca boierul, cu minile in buzinar. Piesele de conex sunt mai ieftine, adevarat.
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Eu am montat toba de evacuare conex si nu vad sa isi dea duhul momentan am deja 8 luni dar daca incepe sa cedeze schimb toata evacuarea.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
BlueSoulFusion |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 2 November 07 From: Galati, Romania ![]() |
Am cumparat disc + placa de presiune = 200 RON. Marti le montez, manopera 100 RON.
|
--------------------
Dacia
1300
1977 Berlina, 810/99* There are no perfect men in this world, only the perfect car: the Honda Accord.
|
|
floryyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|
autom |
![]()
|
Avea si varianta turci si vriant corea.
Un magazin, care mi-a dat si montaj, prin Rahova. DAca vrei amanute , discutam in privat! |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 15:31 |