permisul de conducere, pt cei care dau de permis
![]() ![]() ![]() |
permisul de conducere, pt cei care dau de permis
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
scârț-a-la-marsarier ii zice
![]() prioritatea de smecher nu se aplica in cazul de fata ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
bogdy5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 3 November 06 ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
da cu instructoru cum te intelegi cu el ?
vorbiti prin semne? sau prin SMS ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
bogdy5 |
![]()
|
calc acceleratia in blana si dau drumul tare la ambreiaj eu asa stiu in a1a in marsarier nu am incercat
![]() 11 Dec 2007, 21:28: poi inca nu m-am apucat de scoala in februarie This post has been edited by bogdy5: 11 Dec 2007, 21:28 |
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bogdy5 |
![]()
|
si apoi ma duc sa schimb ambreiajul, planetarele,suportii motor bla bla
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
Alexu7 |
![]()
|
ieftin ambreaju e 5 lei o guma de aia de cauciuc de imbracat pedala
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca incerci in marsalier
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
Pregatirea practica a persoanei in vederea obtinerii permisului de conducere valabil pentru oricare din categoriile A, B, BE si subcategoriile A1 si B1 se poate efectua si de catre un instructor auto atestat in conditiile legii si care are incheiat un contract de colaborare cu scoala de soferi autorizata pentru pregatirea candidatilor(art.29 alin.3);
- Cursurile practice de invatare a conducerii se pot efectua si de catre persoanele care nu au inca implinita varsta minima prevazuta de lege, dar nu cu mai mult de 3 luni de implinirea acesteia(art.29 alin.4); luat de aci: http://www.codulrutier.ro/codul_rutier_exa...a%20de%20soferi |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
bogdy5 |
![]()
|
eu zic sa mai pui pana pe la 11 000 lei
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
@bogdy5 nu mai fi asa disperat dupa permis, si in al doilea rand nu te mai lauda pe forumuri publice ca tu conduci fara permis ca nu este prea indicat, totusi acest forum il poate citi oricine si iti poti face probleme. Si mi se pare mie sau tu ai o minte cam infantila pentru o varsta de 17 ani.
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
Alexu7 |
![]()
|
adictalea ambreaju face juma' din masina
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
mai lasa ma prostiile......toti am condus fara permis! dar nu inafara legii(la scoala de soferi)...care d'aci a mai auzit cu aia din 2008?
|
--------------------
Dacia
|
bogdy5 |
![]()
|
nu ma laud si apropo ce e cu mintea mea? iti spun eu ce se intampla nu mai am rabdare de asta sunt asa disperat daca va deranjeaza scuze
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Alexu7 |
![]()
|
si eu am auzit treaba asta s-ar putea sa fie adevarata...mi-a ziso ursuletu de la cocolino in timp ce faceam test drive cu slapii
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
bogdy5 |
![]()
|
si ce a iesit?
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
Alexu7 |
![]()
|
scama
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
C@talin |
![]()
|
iti ies dinti din gura daca nu te tii de volan cum trebuie
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
QUOTE(bogdy5 @ 11 Dec 2007, 22:50) nu ma laud si apropo ce e cu mintea mea? iti spun eu ce se intampla nu mai am rabdare de asta sunt asa disperat daca va deranjeaza scuze Iti zic eu ca atunci cand o sa iti permisul nu o sa mai fi asa disperat, iti spun din propria mea experienta si eu eram la fel ca tine. ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
mai inculti ca voi nu am vazut ....voi ati auzit vreodata de limba franceza?
nu e "marsalier" sau alte balarii......este mars-arrier (mers inapoi) vaide dacia voastra ![]() |
--------------------
Dacia
|
bogdy5 |
![]()
|
si zici ca ai fost tot ca mine si cum a fost cand ai plecat prima data singur cu masina ce sentimente ai avut
![]() |
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
Alexu7 |
![]()
|
bai pulifricule consulta dex
![]() noi este romanasi, intradevar cuvantul vine din franceza insa varianta romaneasca este marsarier |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(nicu022003 @ 11 Dec 2007, 22:58) Iti zic eu ca atunci cand o sa iti permisul nu o sa mai fi asa disperat, iti spun din propria mea experienta si eu eram la fel ca tine. ![]() esti asa sigur ![]() ![]() QUOTE(bogdy5 @ 11 Dec 2007, 23:06) si zici ca ai fost tot ca mine si cum a fost cand ai plecat prima data singur cu masina ce sentimente ai avut ![]() eu? ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 11 Dec 2007, 23:02) mai inculti ca voi nu am vazut .... O fi cum spui tu, da de ce ne faci inculti? |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
pai sa stiti si voi originea lui...macar asa mai aveti ocazia sa stiti.....
o intrebare de cultura generala: daca tu virezi stanga intr-o intersectie in care si tu si cel care vine din fata(si isi continua drumul pe directia INAINTE) aveti verde la semafor, dar tu intalnesti "drum cu prioritate" deasupra semaforului si celalalt intalneste "cedeaza trecerea" care are prioritate? <span class='edit'>11 Dec 2007, 22:13:</span> nu te faceam pe tine,OAP, nu-ti fa probleme........ ![]() This post has been edited by cristitranca: 11 Dec 2007, 22:16 |
--------------------
Dacia
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai stim originea si fara sa ne spui tu. Nu ai spus in ce directie merge celalalt
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
C@talin |
![]()
|
daca e prioritate la stanga eu daca pe semn e esenata prioritate inainte eu dau P.sper sa fie bine
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
OAP |
![]()
|
Corecteaza naiba ca iar ne face asta inculti
![]() |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 04:24 |