Electorale, Ca tot e momentu
![]() ![]() ![]() |
Electorale, Ca tot e momentu
bomicabomic |
![]()
|
||
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x
|
|||
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
As vrea sa vad cum se cearta Nastase cu Iliescu pentru sefia partidului daca iese Basescu presedinte
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
teoretic, oliviub ai dreptate, ashu a gresit.. teoretic; dar hai sa fim seriosi.. cum pielea mea sa nu te enervezi cand omu e nemultumit si voteaza la fel.. e ca si cum comanzi o ciorba, nu-ti place, dar mereu o comanzi tot p-aia.. cum pielea mea sa numesti chestia asta? nu prostie, imbecilitate... am exemple si-n familie de babe de 80 de ani, care mai bine stateau acasa ...
da serios vorbind, cum pana mea sa voteze unu care habar n-are.. chiar nu au bun simt sa stea acasa.. ca sa nu mai zic de astia de la oras.. chiar n-au nici o scuza cei care n-au avut chef, sau cine stie ce alte argumente au mai avut.. si dupa aia ii auzi la coada la lapte ca incep sa injure.. a gresit si alianta, trebuiau sa se pregateasca logistic cu oameni care sa bata tara.. adica cum io am informatiile astea de la tara cum ca oamenii erau amenintati ca nu-si mai primesc pensiile, cupoanele agricole, milionul la hectar daca nu voteaza psd-ul trebuiau sa stie si ei.. e clar ca dpdv organizational, alianta e varza.. Doamne ajuta ca uite am citit undeva ca or sa intre pe piata TV digital niste firma, pentru cei care n-au acces la cablu; (www.focussat.ro); pai in locul alinatei faceam un lobby pentru introducerea acestora demult la tara, ca numai altfel ai vreo sansa sa castigi; chiar asa de prosti sa fie sa nu se gaseasca vre-unul mai bogat sa preia o televiziune, sa aibe niste ziare calumea.. noroc cu acad. catavencu, rom. lib., ev. zilei ca altfel... au fost prosti din acest punct de vedere, nu au gandit global, in perspectiva si nu au mers la esenta; s-au bazat doar pe o logica simpla, care surprise, in cazul taranului roman nu se aplica... |
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(haky @ 29 Nov 2004, 14:44) As vrea sa vad cum se cearta Nastase cu Iliescu pentru sefia partidului daca iese Basescu presedinte Si daca nu iese, tot se vor certa. 1. ca pe Nelu trebuie sa-l puna presedinte si el isi va impune fosilele lui, Hrebe, Vacaroiu, Talpes, Stanoiu, Dan Ioan Popescu, "Chitrea" etc.. 2. Prin asta, Bombonel isi pierde autoritatea in partid. Adio Nica, Ponta, Geoana, Tanasescu 3. Bombo, ca sa redevina presedintele PSD, trebuie sa se roage sa moara Nelu in cei 5 ani cit va fi presedinte, altfel nu vad cum. 4. PSD este asa, si cum bine ziceau aia aseara la TV de competente si organizare, datorita lui Nelu. SRI-ul e condus de oamenii lu Nelu si le-a facut dosare la toti. Bombonel si gasca erau "copii de curte" si in astia 4 ani, au facut pina la urma ce-a zis Nelu, ca pina la urma ii are la mina. In materie de diversiuni si manipulari NELU e cel mai tare Ah ce-mi place sa vad "minerii securisti" la Kisselef sa-l apere pe tov Iliescu. |
--------------------
x
x
- x
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(vv @ 29 Nov 2004, 16:17) brrr.. simt fiori reci pe spinare cand citesc ce scrie aici.... chiar poate sa fie cineva atat de 'brainwashed'? Probabil ca da ![]() Cel putin atata creier spalat cat am io ai si tu daca ai dat 8300 eur pe o DACIE de exemplu... QUOTE BTW domnul cristianco - facultatea aia pe care o admiri e pe moarte. Si crede-ma ca stiu foarte bine ce spun. Exista doar o mana de oameni sufletisti care o mai tin in viata - dar nu fac fata. Pur si simplu nu se mai poate face fata in conditiile create de sublimul partid + reprezentanta sa Abramburica (acum e rector in Poli, stiai?). Deci pregateste-te sa auzi peste 4-5 ani ca si-a inchis portile. Doamne ajuta sa nu am dreptate. Sa fie primita! Facultatea pe care am terminat-o eu face progrese si are colaborari din ce in ce mai multe cu firme mari din domeniu. Si face multi bani din taxele celor care nu au intrat la buget, cu care cumpara soft si dotari de ultima ora. QUOTE Cred ca nimeni nu se plange de ajutoare, ci de faptul ca de banii care ni se iau noua ca sa fie platit invatamantul si sanatatea (sa-ti aduc aminte ca facultatea "cea mai buna din tara" e pe moarte? sa-ti aduc aminte cat sunt platiti profesorii?), stimatul PSD il plateste pe Iacubov, si cumpara toata mass-media romaneasca. Explica-mi te rog cum anume il plateste PSD pe Iacubov... Sau ti-o fi spalat creieru televiziunea cu latraturile alea anticoruptie ale lu Basescu'? Io cred ca esti pe dinafara complet.. cat sunt platiti profesorii? TU STII, moshule cat sunt platiti profesorii universitari? Rushinica daca nu stii, parca sustineai ca esti in domeniu. S-a mai discutat despre preluarea la AVAS a RAFO, e o chestie legala si singura care a permis reluarea productiei. Cumpara toata mass-media romaneasca, huh? Si mai ziceai de mine ca am creierul spalat ![]() @Ashu QUOTE Iar cei care se simt jigniti ma pot pupa in locurile intime. M-am saturat de tarani prosti care mai bine ar sta acasa decat sa voteze, ca oricum habar n-au pe ce lume se afla. O, marete Sultan, multumim ca existati si ca ne luminati si pe noi astialaltii, taranii, cum iar ne-a furat arbitru (frauda, cica)- aveti o perceptie minunata asupra realitatii. Guitati in continuare despre locurile intime, sunteti foarte spiritual; va doresc acelasi lucru si dumneavoastra, daca va simtiti jignit. Ma bucur ca gasca de-aici si-a dat arama pe fata, cred ca scopul meu a fost atins, de aceea nu voi mai posta/citi ce se spune aici, s-a intrecut orice masura deja, asta e loc de injurat nu de discutat cu argumente logice. Mai pe romaneste, pentru aia care nu se prind: nu raspundeti la postul asta, nu voi citi. Intrebarile sunt retorice. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 29 Nov 2004, 17:14) Ma bucur ca gasca de-aici si-a dat arama pe fata, cred ca scopul meu a fost atins, de aceea nu voi mai posta/citi ce se spune aici, s-a intrecut orice masura deja, asta e loc de injurat nu de discutat cu argumente logice. Mai pe romaneste, pentru aia care nu se prind: nu raspundeti la postul asta, nu voi citi. Intrebarile sunt retorice. S-a incheiat campania , si-a incheiat omu misia, acum poate sa dispara....Mai spune cineva ca nu exista BigBrother ?? ![]() |
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
cristianco2002, ai cam dat-o-n bara cu argumente logice... ai ajuns si avocatul rafo... incredibil..
bai fratilor exact ce va spuneam.. tre sa recunosc, jos palaria la manipularea perfecta psd; ei ne fura, noi nu ne prindem, ba ii si aparam si ii si votam.. incredibil... INCREDIBIL... si mai sunt si oameni cu carte...asta e trist.. pai daca tu mai cristian aduci argumente din astea ("reluarea productiei la rafo")... bai fratilor, moderatorilor, martinezule, asarban, maddan, voi astia mai slobozi la gura, treziti-ma ca parca visez...faceti ceva, colorati in verde forumul, sau in roz... nu-mi vine sa cred... |
-------------------- |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
da bre crtistiane, dai cu tifla si fugi in padure...
nu retorica frate...hai sa iti dau niste vesti bune: Alegeri Camera 2000 Polul Democrat-Social din Romania (PDSR:PDSR+PSDR+PUR) 36,61% Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR) 6,80% Total vot guvern 43,4% Partide care n-au intrat (aka bonus) 23,5% Total guvern dupa bonus 53,5 !!! Alegeri 2004 Camera (ultimele stiri) PSD+PUR 34,8% UDMR 8% Total guvern 42,8% BONUS = 12,4 TOTAL GUVERN DUPA BONUS : 48,1!!! Haida ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(geo76com @ 29 Nov 2004, 15:25) S-a incheiat campania , si-a incheiat omu misia, acum poate sa dispara....Mai spune cineva ca nu exista BigBrother ?? ![]() Si ce mare lucru a rezolvat? Eu n-am inteles ce treaba are gasca cu arama. El n-a vazut de la inceput, ca aici 99,9% din membrii sunt anti-PSD si vin cu argumente pertinente impotriva acestui partid. El ce cu argumente pro-PSD venea? Cu alea cu care venea Nastase si Geoana, cu o seara inainte la TV. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io-s negru de suparare asa ca ma abtin cit pot sa nu-mi dau drumu' la gura, sa nu iasa dracu' altceva. Si asa vad ca in momentul in care atmosfera se cam incinge, incep sa-mi apara feresti d-alea cu "too many connections", nu stiu de ce.....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 29 Nov 2004, 15:33) Io-s negru de suparare asa ca ma abtin cit pot sa nu-mi dau drumu' la gura, sa nu iasa dracu' altceva. Si asa vad ca in momentul in care atmosfera se cam incinge, incep sa-mi apara feresti d-alea cu "too many connections", nu stiu de ce..... off-topic Si eu la fel sunt si la fel mi se intimpla "too many connections". Poate si-a bagat PSD-ul coada. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
geo76com |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 29 Nov 2004, 13:36) Eu mi-am cumparat tot ce mi-a trebuit in facultate, pe banii parintilor, care au muncit pentru asta (exceptand software-ul, pe care l-am luat de la facultate, cu acordul facultatii). N-am stat cu mana intinsa la stat, nici macar n-am calcat pe la biblioteca decat de vreo 2 ori si atunci ca sa iau carti si sa le xeroxez, ca nu le-am gasit la taraba/librarie. Cu toate astea sunt multumit ca nu am platit scolarizarea, si sunt de acord sa-mi platesc impozitele. Si inca una. Eu ma intretin singur in facultate, ceea ce trebuie pt facultate mi-am luat singur ca pe parinti eu ii ajut sa supravietuiasca. Asa ca de lectii de pomana data de PSD ( 100.000 la pensie , ajutoare de caldura etc. ) sint satul. Cei care ne-au dat lectii inainte de 89 ne dau si acum. Nimeni nu ma va convinge ca un 'sarpe' este alternativa Romaniei. |
--------------------
DACIA
1310L
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
problema este ca nimeni nu accepta nici un argument anti-D.A. - chiar cand sunt pertinente, sau macar au aerul de a fi. nu sunt demontate, decat prea rar, ci rejectate pur si simplu, ca fiind opera unui cercopitec, taran prost, sau mai rau, agent electoral al vreunui partid, cum am patit-o si eu.
indraznesc sa postez linkul catre un post anterior al meu. nu are rost sa reiau ce am zis acolo. D.A. are clar bubele ei in cap, poate mai mari, poate mai mici decat PSD, dar indeajuns de multe ca sa transforme alegerile astea intr-o situatie "cel mai mic dintre doua rele". asta e intr-adevar tragedia.... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=9115&st=426# This post has been edited by adso: 29 Nov 2004, 15:40 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
QUOTE(Bobo @ 29 Nov 2004, 14:47) teoretic, oliviub ai dreptate, ashu a gresit.. teoretic; dar hai sa fim seriosi.. cum pielea mea sa nu te enervezi cand omu e nemultumit si voteaza la fel.. e ca si cum comanzi o ciorba, nu-ti place, dar mereu o comanzi tot p-aia.. cum pielea mea sa numesti chestia asta? nu prostie, imbecilitate... am exemple si-n familie de babe de 80 de ani, care mai bine stateau acasa ... da serios vorbind, cum pana mea sa voteze unu care habar n-are.. chiar nu au bun simt sa stea acasa.. ca sa nu mai zic de astia de la oras.. chiar n-au nici o scuza cei care n-au avut chef, sau cine stie ce alte argumente au mai avut.. si dupa aia ii auzi la coada la lapte ca incep sa injure.. a gresit si alianta, trebuiau sa se pregateasca logistic cu oameni care sa bata tara.. adica cum io am informatiile astea de la tara cum ca oamenii erau amenintati ca nu-si mai primesc pensiile, cupoanele agricole, milionul la hectar daca nu voteaza psd-ul trebuiau sa stie si ei.. e clar ca dpdv organizational, alianta e varza.. Doamne ajuta ca uite am citit undeva ca or sa intre pe piata TV digital niste firma, pentru cei care n-au acces la cablu; (www.focussat.ro); pai in locul alinatei faceam un lobby pentru introducerea acestora demult la tara, ca numai altfel ai vreo sansa sa castigi; chiar asa de prosti sa fie sa nu se gaseasca vre-unul mai bogat sa preia o televiziune, sa aibe niste ziare calumea.. noroc cu acad. catavencu, rom. lib., ev. zilei ca altfel... au fost prosti din acest punct de vedere, nu au gandit global, in perspectiva si nu au mers la esenta; s-au bazat doar pe o logica simpla, care surprise, in cazul taranului roman nu se aplica... Nu sint de acord cu tine. Chiar daca sint prosti, needucati, inculti...sau orice altceva vrei tu, au si ei dreptul la o opinie. Daca ajungem sa negam acest lucru inseamna ca nu suntem cu nimic mai buni decit ei si PSD ....alunecam deja pe panta extremismului si al paranoia si in acest caz mai bine votam cu TRIBUNUL ![]() Problema , cum a spus si mil si altii de pe acest forum, o reprezinta cei care nu s-au prezentat, care au lasat loc la speculatii, care nu au coloana vertebrala si carora le place sa aiba soarta decisa de altii. [Later Edit] Chiar nu a observat nimeni ca din cauza neprezentarii la vot UDMR are pina acum 8%? Nu am spus asta pentru ca am ceva cu maghiarii....dimpotriva, ci doar ca sa demonstrez concret ce inseamna NEPREZENTAREA la vot. Si cu argumente ca sa numarat numai in Ardeal nu tine, a se vedea: http://www.bec2004.ro/documente/part12.pdf This post has been edited by oliviub: 29 Nov 2004, 15:45 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ei, uite ca-i raspund domnului cristianco, fiindca astia din PSD nu fac niciodata ceea ce spun, deci e clar ca o sa mai citeasca thread-ul asta
![]() QUOTE(cristianco2002 @ 29 Nov 2004, 15:14) Cel putin atata creier spalat cat am io ai si tu daca ai dat 8300 eur pe o DACIE de exemplu... Si ce cauti pe forumul detinatorilor de Dacia? Faci propaganda PSD? QUOTE Sa fie primita! Facultatea pe care am terminat-o eu face progrese si are colaborari din ce in ce mai multe cu firme mari din domeniu. Si face multi bani din taxele celor care nu au intrat la buget, cu care cumpara soft si dotari de ultima ora. in caz ca nu stiai facultate=oameni , facultate != colaborari+taxi+soft+dotari. QUOTE Io cred ca esti pe dinafara complet.. cat sunt platiti profesorii? TU STII, moshule cat sunt platiti profesorii universitari? Rushinica daca nu stii, parca sustineai ca esti in domeniu. si stii de ce? pentru ca toate lichelele din PSD sunt "profesori univesitari" la facultatea din cucuieti. Da' ia spune-mi tu cat sunt platiti preparatorii? Dar asistentii? Dar sefii de lucrari? Aud? Ia spune-mi mie, cati profesori sunt intr-o facultate? Si cati asistenti? QUOTE Explica-mi te rog cum anume il plateste PSD pe Iacubov... S-a mai discutat despre preluarea la AVAS a RAFO, e o chestie legala si singura care a permis clientelei PSD sa-si bage mana adanc in buzunarele noastre si sa scoata cate 4 milioane de la fiecare. QUOTE asarban! parca astea erau cuvinte interzise ![]() Hai mai, chiar nu vrei sa vezi ca toate televiziunile sunt pro-PSD? Nu ti se face greata cand dai din greseala pe Obositorul de la A1? Cand vezi asa-zisii analisti politici cum comenteaza rezultatele alegerilor? Cand vezi in ce hal au ajuns Cristoiu, Chiriac, CTP? Cand nu reusesti sa scapi de Bombonel decat pe Discovery (pe bune, am patit-o aseara, era pe absolut toate posturile, ne multumea ca l-am ales presedinte ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Bobo |
![]()
|
oliviub, ai dreptate, teoretic... da' nu te supara...practic io nu-s sunt de acord sa venim sa ne dam cu parerea..normal ca fiecare are dreptul la o opinie.. dar sa fii si responsabil.. nu asa, hai sa facem misto...io as pune sa plateasca lumea care vrea sa voteze.. sa te usture la buzunare daca iti arde sa faci misto...
ca la scoala.. ridici mana la lectii cand vrei sa spui ceva pertinent.. daca nu, stai jos, 2...hai sa mergem la vo, ca oricum n-avem ce face acasa, mai schimbam o vorba, il mai vedem pe gheorghita, ne oprim dupa aia la carciuma si-i dam o tuica...iar femile trag o rugaciune la biserica.. scuza-ma, nu merge...nu se mai aplica teoria in acest caz, oliviu; asta e caz particular; cazul nostru nu il gasesti in manuale, e EXCEPTIA de la prostia standard, e PROSTIA prin excelenta, sublimul in prostie ca sa zic asa.. pe bune, astia de la fac. de comunicare, politologie, psihologie ar trebui sa studieze fenomenul.. io mi-as face un doctorat, o lucrare de diploma pe chestia asta... noi si cainii care ling mana care-i bate.. mentalitate de sclavi, mentalitate de robi... |
-------------------- |
|
adso |
![]()
|
vv, oricine ar fi fost la conducere in exit+poll ar fi fost prezent pe absolut toate televiziunile.
|
|
|
geo76com |
![]()
|
QUOTE(adso @ 29 Nov 2004, 17:37) problema este ca nimeni nu accepta nici un argument anti-D.A. - chiar cand sunt pertinente, sau macar au aerul de a fi. nu sunt demontate, decat prea rar, ci rejectate pur si simplu, ca fiind opera unui cercopitec, taran prost, sau mai rau, agent electoral al vreunui partid, cum am patit-o si eu. indraznesc sa postez linkul catre un post anterior al meu. nu are rost sa reiau ce am zis acolo. D.A. are clar bubele ei in cap, poate mai mari, poate mai mici decat PSD, dar indeajuns de multe ca sa transforme alegerile astea intr-o situatie "cel mai mic dintre doua rele". asta e intr-adevar tragedia.... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=9115&st=426# Am zis dupa exit-poll si s-a zis si inainte de alegeri pe forum " Basescu nu este usa de biserica dar altul mai bun nu avem" Daca PSD-ul a folosit tactici murdare la votare, de ce nu a folosit si DA aceleasi tactici? Pentru ca asta este diferenta intre DA si PSD. Pentru ca vrem sa facem o diferenta intre ieri si miine. Am prieteni care au primit doua buletine de vot si le-au returnat, prieteni care mi-au spus ca puteau vota de cite ori vroiau si totusi nu au facut-o. |
--------------------
DACIA
1310L
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(vv @ 29 Nov 2004, 15:41) Hai mai, chiar nu vrei sa vezi ca toate televiziunile sunt pro-PSD? Nu ti se face greata cand dai din greseala pe Obositorul de la A1? Cand vezi asa-zisii analisti politici cum comenteaza rezultatele alegerilor? Cand vezi in ce hal au ajuns Cristoiu, Chiriac, CTP? Cand nu reusesti sa scapi de Bombonel decat pe Discovery (pe bune, am patit-o aseara, era pe absolut toate posturile, ne multumea ca l-am ales presedinte ![]() Sa nu mai vorbim de show-ul dat de dl Nica pe Realitatea TV. In fapt, ce scria in stenograme e perfect adevarat, cind le zicea Nastase, ca trebuie sa fie la TV, inainte de opozitie. In loc sa vedem o analiza a alegerilor si ce se va intimpla in viitor, a trebuit sa-l ascultam pe dl. Nica, cum face campanie electorala, cu aceleasi si aceleasi citate din campanie. Sunt ca riia astia, nu scapi de ei , nici daca dai cu cele mai ale dracului alifii din lume. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Bobo |
![]()
|
ajung la concluzia ca si prea multa informatie strica.. nu mai stii sa discerni.. nu-mi explic...cum poate cineva cu carte, educat, scolit, etc sa vina sa-mi explice cum e cu rafo..n-as vrea sa supralicitez si sa spun ca poate are un interes, o fi avand rude in psd;
atunci? e clar ca nu discerne; bai cat de diferiti suntem; 2 oameni vad acelasi lucru si fiecare intelege altceva...poate asa o fi bine.. hai c-o dau in metafizica in curand, numai asa ma pot calma, hehe.. |
-------------------- |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
bobo, daca ar fi sa se plateasca atunci ar fi reprezentate doar interesele celor cu bani.... nu e bine nici asa. Democratia e un sistem imperfect, si stim asta. Problema e ca astia pervertesc sistemul sa fie si mai prost decat este el de fapt. Eu sunt convins ca s-au manarit intr-o oarecare masura rezultatele, desi initial nu am vrut sa cred asta. Ce argumente am?
1. Diferenta intre sondaje si rezultatul final (inclusiv exit-poll-ul!!!). Mie mi-a zis un coleg ca stie el ca astia au 'cumparat' companiile de sondare a opiniei publice, ca sa "obisnuiasca" lumea cu un rezultat pro-PSD. Nu am vrut sa-l cred atunci, chiar am facut misto de el, dar nu mai sunt asa de sigur... 2. dovezi evidente de frauda (autobuze cu 'alegatori' care voteaza de mai multe ori) 3. Comentariul lui Brucan care m-a convins definitiv aseara ("in tara asta se pare ca se fura de toate, numai la alegeri nu"). Ei nu zau? Si ma rog, de ce s-ar abtine tocmai de la alegeri? |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
adso |
![]()
|
geo76com, cu chestia asta ca basescu este cel mai bun pe care il avem inchizi gura oricui fara drept de apel.
he's the best we got, but it's not good enough. au fost altii mai buni. ciuhandu este cu multe clase peste el. de ce nu l-ai votat pe el, de ce nu i-ai sustinut punctul de vedere?... fii linistit, si DA a facut magarele. ex.: ieri am fost la conac, unde in oras primarul e PNL. a stat toata ziua in poarta sectiei de votare si le-a spus tuturor celor "nesiguri" ceva de genu': "cutare sunt cu geana pe matale... ai grija ce faci, ca aici, patru ani cu mine ramai" asistatilor sociali le spunea pe fata "bai baiatule, mai vrei banutul? pui stampila unde trebuie!". a propos, legea cu banii d'a moca e a pesedeului, dar baiatul nu avea nici o greata sa o foloseasca drept parghie electorala. gurile rele spuneau ca la ora 8.30 nu a mai intrat nimeni in sectie, si ca participarea este de 90 si ceva la suta.... inca ceva - ca primar nu avea ce cauta in sectie. |
|
|
Bobo |
![]()
|
si ma uitam la nica ala cum turuia.. mi-a placut de mungiu ca nici aia nu se lasa si-i dadea din gura; astia n-au mama n-au tata...
robotei... aparatcik, structura comunista bine organizata... e greu sa lupti cu ei; a gresit alianta in 2000 ... odata cu proprietatea... basescu a recunoscut intr-un interviu in ev. zilei ca a gresit, dar s-a motivat ca asta era linia partidului...dupa ce a ajuns el la putere au schimbat foaia.. ca pd-ul n-a vrut sa rezolve problema proprietatii..(si acum fac niste legaturi.. roman s-a carat din pd inainte de locale sa destabilizeze.. roman a fost un fel de insider al lui iliescu.. un partid acolo care sa fie chipurile in opozitie, dar care e un fel de frate vitreg.. basescu a picat aiurea in acest partid...ar cam trebui desfiintat, contopit cu liberalii, curatat..); a doua oara au gresit ca n-au deconspirat fostii securisti; practic trebuia facuta o a doua revolutie.. dadeau cu totii de pamant, iesea cu scandal, dar se eliminau multi... ... |
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(Bobo @ 29 Nov 2004, 15:58) Corect. Si nu numai aia cu RAFO ci si aia cu cota unica de impozitare. Cum dracu sa spui ca asta ii favorizeaza pe cei cu leafa mare. 16 % din 7.000.000 = 1.120.000 16% din 70.000.000 = 11.120.000 Ce-o fi asa greu? mai ales cind si ei (PSD), au cochetat cu aceasta idee. Dar orice, nu e propus de ei nu e bun si atunci deformam si spunem ca "Tariceanu va plati acelasi impozit ca Gica strungaru de la Faur". |
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
mai acum ia sa nu sarim calul, ieri sear la vazut pe CTP si Cristoiu la Tuca saru'mana RDS care le gazduiesti site-ul...merge ca fulgerul...
Mie mi s-au parut destul de bun simt, pe bune faptul ca ii cocolosim cand fac greseli pe "ai nostri" nu ii ajuta cu nimic... Parca e pe vreme alu Ceasca, in ziarele de dreapta DA e cea mai frumoasa si desteapta...astia se pare ca au si crezut. Nu uitati cate editoriale a scris CTP in campanie anti PSD cand a avut prilejul: cand cu candidatii, cand cu RAFO...cand cu campania murdara, unul singur a fost anti-basescu (dar nu special, ci a fost un anti la gramada cu becali vadim si nastase) cand cu homosexuali ce nu v-a convenit la CTP? ca a zis sus si tare ca besescu a facut gafe...a facut, nu e o locomotiva pentru DA dupa cum, neasteptat Nastase este pentru PSD! E vina lui basescu ca Nastase a ajuns star (intodeauna a fost sub partid). Ademu stat la el in teren a deschis gura cat mai putin...Basescu s-a compromis singur sansele de a trage electoratul care nu vota PSD la parlament. ca votantii liberali au fost destul de indoiti...asa si e...Tariceanu nu se asorta cu el niciodata. Basescu s-a delimitat de Patriciu la TV...Stolo a inceput s ao dea la intors... |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
...Eu unul ma limitez la a tine scorul, nu va suparati, nu?
![]() Tot ce ma bucura este ca Basescu a fost un gentleman, si nu doreste sa starneasca revolta din Ucraina (chestie care ne-ar duce fix inapoi la mineriadele anilor 90). Si ca iarasi este un gentleman, si nu isi pierde simtul umorului. Oameni buni, calmati-va! Tara asta nu este nici mai buna, nici mai rea decat era acum doua zile. Tara asta doar si-a aratat fata ei adevarata intr-o oglinda. Aproape jumatate din romani sunt atat de dezgustati de tot ceea ce se intampla in politica romana incat NU au considerat necesar sa se miste la urnele de vot si sa isi puna increderea in unii sau in altii. Aproape jumatate din romani se simt tradati de insusi sistemul pe care l-au dorit in urma cu 15 ani. Aproape jumatate din romani NU mai au incredere in democratie! Marea problema in Romania, o repet, nu este nici absenteismul la vot, nici pesedeul si nici venirea Aliantei la putere! Este LIPSA cu desavarsire a unei societati civile! Societate civila care sa monitorizeze permanent si sa maraie de fiecare data cand se intampla un matrapazlac. Societate civila care sa aiba ea insasi o coloana vertebrala, si nu sa fie in slujba cutarui si cutarui partid. Societate civila care sa fie consultata deseori de catre politicieni, si ale carei doleante sa fie primele pe masa Parlamentului. Sa-mi fie cu iertare, dar nici Basescu, si nici oamenii din alianta DA nu sunt cu prea mult mai breji decat mafia din pesede sub aceasta privinta. DA, ei sunt MULT MAI PUTIN CORUPTI, insa nu au miscat aproape deloc pentru invierea unei societati civile. Iar aportul lor parlamentar, in acesti ultimi 4 ani, unde a fost? Dati-va seama ca acesta este motivul predominant pentru care lumea nu a iesit la vot: cu precadere intelectualii din marile orase! Pentru ca se simt legati de maini si picioare, iar bruma de bine pe care ar aduce-o DA in privinta democratizarii nu i-a convins ca ar merita pierderea avantajelor economice servite pe tava de lacheii pesede. Omul a avut de ales intre burta si o bruma de democratie in plus. Or eu cred ca i s-a cam acrit de atata democratie, si a ales cu burta inainte. A va certa intre voi pentru niste politicieni este ceva care ma depaseste, sincer! Alegerile astea vor trece asa cum au venit, Romania isi va continua drumul spre UE, iar noi vom plati ori coruptia unora, or ineficienta altora, ori pe amandoua deodata. Personal ma voi duce la vot in turul II pentru a incerca, intr-o ultima sfortare, sa impun un presedinte cu respect fata de propriul popor: Basescu. Dar asta nu inseamna ca imi voi trage un glont in cap daca el nu va iesi. Wake up! Romania ramane aceeasi, si cu unii, si cu altii: etern surprinzatoare.... ![]() * sau, asa cum se scrie peste tot in presa straina " The poor Balkan country, struggling to reach EU standards but rigged by corruption and persecution of the Gypsy minority..." ps. Si eu sunt complet dezgustat de taranimea romana. Si-a votat calaii, inca o data. Isi merita soarta. Numai gandul acesta ma face sa jubilez! De ce? Pentru ca sunt roman, si imi place sa moara capra vecinului. Asa ca, taranilor: ce bine-mi pare c-ati luat tzeapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Votati Adrian Nastase, pentru propasirea definitiva a decedatului taran roman. Poate asa vom scapa mai repede de voi! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
M-am mai uitat la rezultatele partiale, si se pare ca nu e chiar atat de rau precum credeam initial. Daca punem la socoteala faptul ca inca nu s-au adus voturile din diaspora (de la "lumpeni" - citat PSD), s-ar putea sa mai existe o sansa
![]() Tocmai am vazut la tembelizor cu s-a sarbatorit "victoria" PSD+PUR - cu sampanie, artificii, .... de parca ar fi castigat toti la loto. De fapt ... |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
vv |
![]()
|
mil, dupa cum am mai zis, daca-l ascultam pe CTP ma apuca depresia si ma sinucideam de 5 ori pana acum. Si asta nu de ieri-alaltaieri - omul asta de cand il stiu eu prezice sfarsitul lumii. Doar ca acum m-a dezgustat cu "votati cu ochii inchisi", "alegeti intre rau si mai rau" (nu zic ca D.A. sunt buni, dar ce draq, sa zicem din start ca sunt "rau"? Macar erau buni ca reprezentau alternanta la guvernare, se mai spargea gasca de hoti si poate veneau altii, dar le lua ceva timp sa-si formeze retele mafiote similare. Mai bine lupta intre mafioti decat o singura mafie care pune mana pe tot).
Pe scurt - eu cam am alergie la CTP ![]() Aaa - si uite un motiv pentru care domnul CTP nu avea voie sa spuna ca stenogramele nu conteaza!! In discutia AN-Stanoiu - Nastase zicea "bagati mare cu dosarele opozitiei ca iesim numai noi corupti" iar aia raspundea "Pai da incercam dar nu reusim ca in toate dosarele daca inaintam ceva cu cercetarile dam si de ai nostri" ![]() ![]() This post has been edited by vv: 29 Nov 2004, 16:26 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
mil |
![]()
|
eu chiar in rubrica asta ma scris ca votez DA, insa e un vot negativ in urma ordonantei RAFO...Pana atunci am incercat sa votez pozitiv cu DA...dar nu au avut constanta, au facut multe gafe, multe chestii care se bat cap in cap, si asta in campanie.
Cu alte cuvinte, descrierea CTP-ului mie mi se potriveste, am votat strangand din dinti...nici nu m-am uitat cina era pe prima pozitie pe lista DA pentru senat! Daca era Stolo puteam vota mai relaxat...asa, a zis bine CTP!!! Mai in aia cu stenogramele, a zis un lucru de bun simt...nu sunt asa de negre pana la urma...chiar sunt "decente"...avand in vedere ca era o discutie de trib, de gasca, de consiliu de mafioti care isi halcuiau tara. Eu personal credeam ca sunt mai verosi, mai grobieni. Stiti oare cum vorbesc si isi impart influentele PNL-istii cand sunt in primii zece la o masa? Valeu...numai farsa aia din 2001, pe care au jucat-o lui Pacuraru, tot spune multe. This post has been edited by mil: 29 Nov 2004, 16:33 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(maddan @ 29 Nov 2004, 16:10) ps. Si eu sunt complet dezgustat de taranimea romana. Si-a votat calaii, inca o data. Isi merita soarta. Numai gandul acesta ma face sa jubilez! De ce? Pentru ca sunt roman, si imi place sa moara capra vecinului. Asa ca, taranilor: ce bine-mi pare c-ati luat tzeapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Votati Adrian Nastase, pentru propasirea definitiva a decedatului taran roman. Poate asa vom scapa mai repede de voi! N-as fi asa categoric, cu saracii tarani. Am mai spus si o repet n-au nici o vina. Ei sunt ca ciinele lui Pavlov, au auzit de "3 trandafiri si Iliescu" in '90 si voteaza in continuare cu astia. Poate multi din ei habar n-au de Nastase, ei cind se duc la vot se uita dupa "3 trandafiri" si atit. Chiar credeti ca "bastanii la nivel judetean din PSD" au avut contacte cu taranii? Eu cred ca nu. Sursele de informare sunt cum sunt, TV-ul e obiect de lux, ziarul la fel. Ce sa ceri unuia care are pensie 400.000. Sa plateasca abonament la TV sau la ziar? Asta ar insemna sa nu mai cumpere piine sau butelia. Greseala mare o au si astia de la DA. 4 ani de zile trebuia sa stea numai printre ei. Sa le spuna cine sunt si ce vor. Sa le vorbeasca de UE, ce inseamna, ce costuri. Sa le spuna de ce butelia e 320.000 si cum se gindesc ei sa le mareasca pensiile, sa le asculte problemele, pentru ca la tara sunt probleme reale si grele. Nu tu drumuri, nu tu apa curenta, nu tu gaze, nu tu locuri de munca, nu tu planuri de dezvoltare pentru viitor. Satul romanesc in proportie de 80%, e inca la nivelul anilor 40. Trebuia sa stea la tara si-n Moldova, in fieful PSD-ului. S-au imbatat cu rezultatele de la locale. Fals. Acolo au votat oamenii nu partidele. Iar primarii PD si PNL, in loc sa actioneze, sa faca campanie, sa-i informeze au stat ca popindaii. Si-au vazut sacii in caruta si gata. Eu pun pariu, ca daca DA (daca va mai fi), nu va face aceste lucruri in viitor, PSD-ul, va avea voturi la fel de multe. |
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:15 |