DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages « < 30 31 32 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Electorale, Ca tot e momentu

Wolfmark
post 10 Dec 2004, 17:43
Post #931

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(Ake @ 10 Dec 2004, 16:54)
Plus ca Basescu ar avea ocazia sa arate cat e de tare facand luna Bucurestiul.
*

Cum a fost anul trecut, nu? Cand l-a surprins iarna pentru a o mia oara pe primar (fie ca e fost Basescu, fie ca a fost altul). Mai degraba roaga-te sa fie invers, ca tare-mi e frica ca la primii fulgi de zapada circulatia in Buc. se va duce dracului pt. cateva ore...

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 10 Dec 2004, 18:07
Post #932

Membru autentic

From: Bucuresti

Hai ca poate sint sanse; azi parca a fulguit ceva ... ceva;
Nu va faceti iluzii desarte; PSD-istii sint in stare sa le duca pe babe' circa la vot si sa umble cu urna mobila pe la "lenesi";
Si eu cred ca pierdem la mustata duminica; las'ca intram in UE si le-o taie la toti mioriticii PSD-isti;
Mai fura doi ani, la cit au furat pina acum e floare la ureche.

--------------------
DSN/SLZ
+
mil
post 10 Dec 2004, 18:34
Post #933

ocupat

From: x

mai rau, pun talpici la autobuze si sa vezi atunci distractie...geaba supravegheaza alianta soselele, ca o iau pe scurtatura!

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
costi
post 10 Dec 2004, 18:35
Post #934

Membru autentic

Mare ti-e gradina Doamne:
http://forum.reno.ro/viewtopic.php?t=751&p...er=asc&start=60

code name galileo

--------------------
DSN/SLZ
+
vv
post 10 Dec 2004, 18:38
Post #935

dilbert.com

radmasa.gif Genial. Mult mai tare decat aia cu venitul lunea la vot. Asta trebuie raspandita, unii o vor lua de buna smile.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
mil
post 10 Dec 2004, 18:38
Post #936

ocupat

From: x

caterinca, vezi ca mai jos spune:

"cel mai bine e cum ziceam intr-un post anterior: cine e cu Nastase, sa mearga luni ca e prea mare aglomeratie duminica"

pai nu merge, trebuie una din doua smile.gif !

This post has been edited by mil: 10 Dec 2004, 18:39

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
costi
post 10 Dec 2004, 21:45
Post #937

Membru autentic

Nu mai ride Mil; asemenea mesaje au fost trimise de BEC ambasadelor si consulatelor; acum politia se chinuieste sa-i gaseasca pe hackeri smile.gif

Tie ce-ti pasa te dai pe gheata in Tour Eiffel, nom de Dieu !

Pe cind mistreb a belit belengherul (na c-am fentat cenzura); ia uitati-va ce ne asteapta:
cele 11 conditii de monitorizare a aderarii:

* Pentru a amana aderarea Bulgariei cu un an, tarile membre trebuie sa decida in unanimitate. Pentru Romania, insa, nu va fi nevoie decat de majoritate calificata.

* Romania trebuie sa intareasca sensibil performanta Consiliului Concurentei si sa prezinte un nou plan de restructurare a industriei siderurgice.

* Subventiile maxime pentru sectorul siderurgic nu pot depasi 51 de miliarde de lei, iar de la sfarsitul acestui an in acest sector nu se mai pot acorda subventii pentru restructurare.

* Productia totala de otel va trebui redusa cu 2 milioane de tone pe an, cu inchiderea unor capacitati.

* In domeniul siderurgic, Romania va trebui sa raporteze la Comisia Europeana o data la sase luni, incepand cu 15 martie 2005, pana la 15 martie 2009, fiind de asemenea supusa unor evaluari anuale independente.

* Orice ajutoare de stat acordate din septembrie anul acesta si care vor fi considerate ilegale de UE va trebui sa fie rambursate dupa aderare.

* Avantajele fiscale pentru zonele libere si defavorizate vor putea continua esalonat pana cel mai tarziu in 2010, dar pentru unele regiuni precum Valea Jiului ele vor inceta deja de la sfarsitul lui 2008.

* Romania va trebui sa justifice ordonanta de urgenta de luna trecuta prin care datoriile de la RAFO Onesti si Carom au fost preluate de AVAS.

* La capitolul "Justitie si afaceri interne" Romania se angajeaza de asemenea sa dea toate informatiile privind contractul cu EADS pentru securizarea frontierelor, dar si sa accelereze procesul de modernizare a granitelor.

* Pana la sfarsitul anului viitor, Comisia Europeana va urmari de asemenea functionarea Parchetului National Anticoruptie si revizuirea Codului de Procedura Penala, pentru ca dosarele de coruptie sa fie tratate mai rapid si mai transparent, precum si reducerea numarului diverselor organisme care se ocupa cu lupta impotriva coruptiei.

* Reforma justitiei si masurile impotriva crimei organizate vor fi alte puncte care vor fi supuse monitorizarii.

This post has been edited by costi: 10 Dec 2004, 22:04

--------------------
DSN/SLZ
+
LucVer
post 10 Dec 2004, 22:27
Post #938

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

Pai voi ce credeati? Ca intram in UE pentru ca suntem frumosi?

Nu tata! O sa ne luam cu mainile de par si nu o sa mai nimerim iesirea catre Congo cand vom afla ce compromisuri au facut .... (na ca nu-mi vine invectivul!) ca sa se incheie negocierile inainte de 12 dec.

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
costi
post 10 Dec 2004, 23:00
Post #939

Membru autentic

asa e; astea sint conditii prealabile; sa te tii dupa aderare; da ce stie bizonul roman; lui sa-i fie bine si cald acum...

--------------------
DSN/SLZ
+
madalina
post 10 Dec 2004, 23:06
Post #940

Membru autentic

Dar nu ii e nici bine, nici cald acum si tocmai aia care traiesc cel mai prost, voteaza cu PSD si Nastase.

Au intrat azi in magazinul meu doi tipi de la TSD (Tineretul Social Democrat), sa ma intrebe daca nu vreau sa distribui calendare cu Nastase sau macar sa primesc eu unul. Le-a picat fata cand le-am spus ca e plin cosul de gunoi, nu mai am loc si pentru ele.

O batrana care tocmai se plangea ca nu are 40.000 de lei pt un kilogram de caras, se duce dupa astia de la TSd sa-i dea calendar cu Nastase, ca ea pe Nastase il voteaza, ca tine cu poporul...

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
mewtwo
post 11 Dec 2004, 09:54
Post #941

LA LA LA TRA LA LA

QUOTE(madalina @ 11 Dec 2004, 01:06)
O batrana care tocmai se plangea ca nu are 40.000 de lei pt un kilogram de caras,
*

...simpla curiozitate : caras = pestele caras ?

Tanks !

--------------------
DACIA LOGAN Laureate
....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
+
costi
post 11 Dec 2004, 14:35
Post #942

Membru autentic

D.A.
(caras smile.gif )

This post has been edited by costi: 11 Dec 2004, 14:36

--------------------
DSN/SLZ
+
ashu
post 11 Dec 2004, 14:47
Post #943

Membru erectil

QUOTE(madalina @ 10 Dec 2004, 23:06)
Au intrat azi in magazinul meu doi tipi de la TSD (Tineretul Social Democrat), sa ma intrebe daca nu vreau sa distribui calendare cu Nastase sau macar sa primesc eu unul. Le-a picat fata cand le-am spus ca e plin cosul de gunoi, nu mai am loc si pentru ele.
*

Vai ce-mi plac chestiile astea. Imi aduc aminte ca mi-a povestit un prieten ca la una din alegerile de dupa 90, matusi-sa a fost abordata pe langa Universitate de unii care strangeau semnaturi, daca nu vrea sa semneze pentru Iliescu. Femeia era mai in varsta si ei au crezut ca este in target. Le-a picat fatza alora cand le-a zis scurt "Nu semnez pentru porci". smile.gif
Oricum, asa cum zici si tu, e paradoxal ce se intampla la noi. Ai de-o duc mai prost, astia voteaza cu imbecilii care ii tin in saracie. Il adora toti pe iliescu si pe ai sai, asta desi in cei 15 ani de dupa revolutie, vina cea mai mare pentru ca suntem unde suntem el o poarta. "Stupid people" e putin spus...

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
ashu
post 12 Dec 2004, 15:03
Post #944

Membru erectil

Astazi pe Realitatea TV. Incep stirile de la 14, nenea crainicu zice ca colega lor cutare este corespondent CNN si ca tocma acum transmite live. Dau pe CNN. Acolo tanti aia, printre poticneli, zice urmatoarele: "Astazi in Romania are loc turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Cei doi candidati sunt Adrian Nastase, actualul premier si Traian Basescu, primarul Bucurestiului. Adrian Nastase este vazut ca cel mai potrivit presedinte pentru a duce tara in 2007 in UE, iar Traian Basescu este un politician neexperimentat, care s-a facut cunoscut prin atacurile sale dure la adresa partidului de guvernamant."
Tare, nu? Misto e ca cei de la CNN, extaziati probabil de obiectivitatea reporteritei romance, au taiat brusc transmisia, bagand un generic, asta desi tanti aia mai avea ceva de zis. Se pare ca Realitatea TV a luat-o pe calea Antenei1. Bravos!

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Valentine
post 12 Dec 2004, 16:37
Post #945

Old Timer

From: California

Era clar de miercuri seara (dupa faza cu A. Gheroghe) ca Realitatea s-a dus ... sad.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
gaston
post 12 Dec 2004, 21:28
Post #946

Membru

LOL la ora 19.00 e egal, era Nastase negru. Ce misto ar fi.

--------------------
Renault Megane II Sedan 2005 1.5 dCi
In politics stupidity is not a handicap
+
32 Pages « < 30 31 32
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 06:24
Forum Renault