Instalare subwoofer Megane Classic 2001, Trecerea din compartimentul motorului in masina...
![]() ![]() ![]() |
Instalare subwoofer Megane Classic 2001, Trecerea din compartimentul motorului in masina...
Netcrusher |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 20 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Classic
[1.6 16v]
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
prea mult ajutor nu pot sa ti dau...dar inarmeaza te cu rabdare...baietii care mi au montat mie pe megane II.2 au stat 2.5 h sa mi treaca cablul din fata in habitaclu,moment in care mi au desfacut amandoua calculatoarele si bateria...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
daca esti din bucu te ajut eu dar sa vad masina caci sunt mai multe locuri.ai incredere am lucrat la reno
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
Netcrusher |
![]()
|
Sunt din Arad.
|
--------------------
Renault
Megane Classic
[1.6 16v]
|
|
Netcrusher |
![]()
|
Nu ma mai ajuta nimeni? Macar locul pe unde ar trebui sa caut garnitura dintre compartimente. Sambata cred ca ma apuc de instalat, si habar n-am pe unde trec acest cablu...
Ajutor, va rog! |
--------------------
Renault
Megane Classic
[1.6 16v]
|
|
micutz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 12 August 03 ![]() |
La megane Classic trecerea se face pe langa cablul de capota. Trecerea cablului de capota din comp motor in interior se face printr-o garnitura de protectie, iar tu trebuie decat sa treci cu cablul tau de curent prin acea garnitura.
Multa bafta ! |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci 120CP
2002 Privilege
- PH-88-PWR Weitec, Luxor 17', Clarion 958 HU, Clarion APA 4400, Helix A1,Mac-Audio,2xPhase Thriller Pro 10' sub
|
|
Netcrusher |
![]()
|
Ok, e un pas inainte. Unde e garnitura respectiva? Nu va ingreuna deschiderea capotei?
micutz, multumesc mult! This post has been edited by Netcrusher: 8 Nov 2007, 11:40 |
--------------------
Renault
Megane Classic
[1.6 16v]
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
in ce zona a motorului este amplasata bateria?
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
Netcrusher |
![]()
|
In partea stanga este bateria, deci cablul trebuie tras prin pragul stang.
|
--------------------
Renault
Megane Classic
[1.6 16v]
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Vezi ca trebuie sa ai un dop de cauciuc in stalpul din fata. Il scoti, ii dai gaura in mijloc si treci cablul prin el. Acea gaura din stalp iese evident in prag.
Bafta. |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
Netcrusher |
![]()
|
L-am instalat. Totul a decurs ok.
|
--------------------
Renault
Megane Classic
[1.6 16v]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:29 |