DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages « < 25 26 27 28 29 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> 30 mil pentru masina veche casata

aditacelhazliu
post 7 May 2005, 22:17
Post #781

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(delya @ 7 May 2005, 17:47)
Asa scrie in nota de acceptare la punctul c (certificatul de predare in vederea distrugerii autoturismului uzat, COPIE legalizata); Originalul , da, ramane la proprietar.  Daca asa trebuie de ce va bateti capul?
*

Tocmai asta e ideea, ca nu vreau sa imi bat capul prin a merge la notar. Vreau sa dau direct originalul, nu copie legalizata!

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
catalin1paul
post 8 May 2005, 08:27
Post #782

Membru

From: Bucuresti

O sa incerc sa fac un scurt rezumat
Bun… Sa incepem cu inceputul :
1)Nota de acceptare pe care o aveti deja
2)REMAT, ultimul drum pe care il veti face cu “Batrana Doamna” biggrin.gif , ajunsi la locul faptei aveti nevoie de Nota de acceptare, Carte de identitate a autoturismului, Talonul si B.I. (C.I.).
Eu am fost la Remat Berceni Sud, mai intai am suit-o pe mititica pe cantar de unde am luat un fel de bonulet . am scos masina de pe cantar si a venit un nea-cutare care a scos seria de la motor si de la caroserie si a verificat nota de acceptare. Impreuna cu nea-cutare am fost la un ghiseu unde mi s-au cerut actele mentionate mai sus si mi s-a eliberat un formular A4(anexa4) si unul A5(Adeverinta de primire si plata), apoi la caserie(650.000lei) cu bonuletul si gata. Cu totul nu a durat mai mult de1/2ore. Nu uitati sa va recuperate toate actele si hartiile, mai ales numerele. Ideal ar fi sa mergeti insotit de cineva cu inca o masina pt. a avea cu ce sa va intoarceti.
3) Copii legalizate: Carta masinii, Talon si Anexa4 pe care ati primito de la remat.
Daca tot umblat cu hartii ar fi bine sa pregatiti si actele necesare pentru radiere…
Pentru asta aveti nevoie de Cerere(tip) de radiere, Fisa de inmatriculare (stampilata la circa financiara), Certificat de radiere(trei exemplare), Adeverinta de primire si plata pe care o aveti de la REMAT, Copie B.I. sau C.I., Cartea masinii, si Talonul.
Formularele le puteti obtine si dactilografia de la centrele de copieri de langa Udriste(pt. Bucuresti)
4) Radierea: am ajuns la Udriste pe la 10 dimineata, destul de aglomerat. Am platit o taxa de 100.000 lei pt. rezervarea numerelor si cu actele mentionate mai sus m-am asezat la coada la ghiseul 8, unde am predat actele si am luat exemplarul 3(cel verde) de la certificatul de radiere. Surprinzator, toata operatiunea nu a durat mai mult de 30 min. intr-un mod cat se poate de civilizat. (oare s-a schimbat mentalitatea Politiei sau a Romanilor?) blush.gif
5) Predarea actelor la Dealer: Nu uitati inainte de a preda actele la dealer mai faceti o copie la certificatul de radiere pt. ca o sa aveti nevoie la circa financiara.
Actele de care aveti nevoie sunt cele care sunt trecute si pe nota de acceptare. Dupa predare o sa smnati un fel de sinopsi datat in care sunt trecute toate actele.
Si cu asta gata, nun e mai ramane decat sa asteptam cuminti pana va veni GOLANUL! biggrin.gif

Eu am primit avizul de plata catre Dacia pe data de 25 apr pe la ora13.00 si in data de 28 apr. pe la 14.00 eram la dealer cu actele predate.
O singura problema am avut din cauza neatentiei mele cat si a dealerului sad.gif referitoare la acel pct. “g” din nota de acceptare (copia legalizata a cartii de identitate a masinii), pe care a trebuit sa o scot din nou de la politie pt. a o putea legalize.

--------------------
Logan Laureat 1.4 - B12XXX
Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
+
catalin1paul
post 8 May 2005, 08:38
Post #783

Membru

A... si inca ceva, haideti sa lasam acest topic pentru a vedea si rezolva problemele care apar. Pentru termenul de livrare este deschis un topic aici

--------------------
+
rif
post 8 May 2005, 11:19
Post #784

Membru incepator

Poate cineva sa dea detalii despre Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare?

--------------------
Dacia Preference 1,6 - TM
Dacia, automobilu' minune
+
catalin1paul
post 8 May 2005, 15:28
Post #785

Membru

QUOTE(rif @ 8 May 2005, 11:19)
Poate cineva sa dea detalii despre Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare?
*

Cam asa arata Fisa de inmatriculare si cererea tip...[attachmentid=8934][attachmentid=8935]

--------------------
+
CristinelM
post 8 May 2005, 20:24
Post #786

Membru incepator

Si cererea de radiere, respectiv certificatul de radiere arata asa...

Attached File(s)
Attached File  cerere_radiere.pdf ( 68.34k ) Number of downloads: 67
Attached File  cert_radiere.pdf ( 66.29k ) Number of downloads: 62

--------------------
Dacia Logan - B- -MHL
+
rif
post 9 May 2005, 10:25
Post #787

Membru incepator

Despre dovada primei inmatriculari:

am fost la politie in Arad si dupa vreo 5-7 minute de refuzuri repetate (nu avem de unde sa va dam asa ceva, sa va dea aia de la Dacia) pana la urma domnul din spatele ghiseului imi primeste CIV-ul in care trece la rubrica 19 data primei inmatriculari cu o masina de scris. Nu stiu pana la urma de unde a scos-o dar a scos-o.

Ulterior la un birou de copiat acte am completat cererea de radiere, certificatul de radiere in 3 exemplare si fisa de inmatriculare cu care trebuie sa merg la circumscriptia financiara.

--------------------
Dacia Preference 1,6 - TM
Dacia, automobilu' minune
+
diesel2002
post 9 May 2005, 13:43
Post #788

Membru autentic

From: Galati

Gata. Am rezolvat si eu cu masina veche. Am luat 1 mil. pe ea. smile.gif
Am dus actele la dealer. Nu-mi ramane decat sa astept loganul.
Sa vedem care o sa fie primul care o sa se plimbe cu masina noua.smile.gif

--------------------
Toyota Auris 1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007 ...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
+
termita
post 9 May 2005, 14:03
Post #789

Membru incepator

Nu mai gasesc fisa de inmatriculare - inteleg ca asta ar trebui sa o am de atunci de cand a fost inmatriculata masina - ce as putea sa fac? Se poate emite alta? daca da, de catre cine? eventual si alte detalii. Multumesc

--------------------
Dacia Țigancă - B
+
diesel2002
post 9 May 2005, 14:07
Post #790

Membru autentic

fisa o faci la un xerox de pe langa politie. Nu o ai. Acum se face. Stie aia de la xerox...smile.gif

--------------------
Toyota Auris 1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007 ...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
+
catalin1paul
post 9 May 2005, 14:08
Post #791

Membru

QUOTE(termita @ 9 May 2005, 14:03)
Nu mai gasesc fisa de inmatriculare - inteleg ca asta ar trebui sa o am de atunci de cand a fost inmatriculata masina - ce as putea sa fac? Se poate emite alta? daca da, de catre cine? eventual si alte detalii. Multumesc
*

Fisa de inmatriculare o dactilografiezi la ori ce centru de multiplicatri, nu o mai cauta ca nu ai sa o gasesti... biggrin.gif

--------------------
+
termita
post 9 May 2005, 14:38
Post #792

Membru incepator

Si ce acte imi trebuie ca sa completez fisa? talonul si C.I.V.?

--------------------
Dacia Țigancă - B
+
Didival
post 9 May 2005, 15:17
Post #793

Membru incepator

QUOTE(diesel2002 @ 9 May 2005, 13:43)
Gata. Am rezolvat si eu cu masina veche. Am luat 1 mil. pe ea. smile.gif
Am dus actele la dealer. Nu-mi ramane decat sa astept loganul.
Sa vedem care o sa fie primul care o sa se plimbe cu masina  noua.smile.gif
*

la ce societate ai dus masina ?
mie mi-a cerut o dovada din care sa reiasa ca masina nu e furata!!!!!!

--------------------
Dacia LOGAN - GL.........
+
diesel2002
post 9 May 2005, 15:21
Post #794

Membru autentic

Da. Si mie, dar am avut-o. smile.gif
La Tango2. Poti sa te duci la Remat ca acolo nu cere si-ti da cu vreo100-200 mii mai mult pe masina.

--------------------
+
Didival
post 9 May 2005, 15:25
Post #795

Membru incepator

QUOTE(diesel2002 @ 9 May 2005, 15:21)
Da. Si mie, dar am avut-o. smile.gif
La Tango2. Poti sa te  duci la Remat ca acolo nu cere si-ti da cu vreo100-200 mii mai mult pe masina.
*

si ai obtinut-o repede? de unde?

--------------------
Dacia LOGAN - GL.........
+
CristinelM
post 9 May 2005, 22:05
Post #796

Membru incepator

In "orasul - tombola" - Constanta viza de la financiar de pe fisa de inmatriculare pentru radiere costa cca. 200 000 lei ca sa ti-o dea in aceeasi zi 022.gif. Gratis e doar daca astepti sa ti-o dea peste 2 zile. Patit (deci si verificat) azi.

--------------------
Dacia Logan - B- -MHL
+
catalin1paul
post 10 May 2005, 06:21
Post #797

Membru

QUOTE(CristinelM @ 9 May 2005, 22:05)
In "orasul - tombola" - Constanta viza de la financiar de pe fisa de inmatriculare pentru radiere costa cca. 200 000 lei ca sa ti-o dea in aceeasi zi 022.gif. Gratis e doar daca astepti sa ti-o dea peste 2 zile. Patit (deci si verificat) azi.
*

Viza la circa financiara te costa exact cat este impozitul pe masina, daca nu l-ai platit.... biggrin.gif

--------------------
+
diesel2002
post 10 May 2005, 07:29
Post #798

Membru autentic

banditi sunt al-de Mazare astia. !
@ Didival - am scos hartia de la Politie de la Furturi Auto. Dureaza 2-3 zile. Daca "insisti" o primesti si a doua zi. smile.gif

--------------------
+
Victorine
post 10 May 2005, 07:43
Post #799

Membru autentic

From: Timișoara

La mine la Timisoara nu a fost nevoie de hartia aceea ca masina nu e furata sau cu altfel de probleme (accidente, etc.). Ma mira varietatea larga de probleme cu care s-au confruntat unii dintre cei care posteaza in acest topic, probleme pe marginea si in afara contextului dat de ordonanta. Bineinteles ca multe dintre particularitatile fiecarui caz deriva de la dealerii la care s-a apelat (pana la aberatii cu tombole s.a.m.d.). Ma bucur ca la noi a mers totul normal, fara alta traiectorie decat cea prevazuta inainte, cand m-am documentat. Singurele variabile au fost la REMAT-uri. Slava Domnului, am reusit sa rezolv in doar cateva zile. Sunt chiar curios cine va primi primul masina, desi am inteles ca cineva a avut noroc si a luat-o de pe stocul dealer-ului in cateva zile, atunci imediat la inceput. Sper sa nu ma insel. Eu am primit avizul de plata al avansului chiar luni, in 18 cand a inceput programul, toate actele au fost gata la dealer prin 3 mai. Mi s-a spus ca pe inceputul lunii iunie vine, dar ma astept la ceva mai devreme. Succes tuturor celor care au demersurile in curs pentru achizitionarea pe aceasta cale a unei masini noi.

--------------------
Toyota Auris Touring Sports HSD 2014
+
Victorine
post 10 May 2005, 07:55
Post #800

Membru autentic

From: Timișoara

Rectific - am primit avizul de plata a avansului luni in 25 apr. Mea culpa...

--------------------
Toyota Auris Touring Sports HSD 2014
+
paull2002
post 10 May 2005, 16:15
Post #801

Membru

From: Timisoara

[
si mie mia zis la fel,ca vine pe la inceputul lui iunie,dar pina atunci alte belele,am radiat masina si acum dealerul imi cere copie legalizata talon, si copie legalizata carte identitate,dupa carte am ,problema e cu talonul de unde mai legalizez eu asta ca lam dat la politie.alta chestie ,de fapt foarte generala,data primei inmatriculari,eu am data trecuta 21.03.95 pe copia cartii legalizate ,e pe prima pagina in dreapta la primul proprietar ,dar cica trebuie si pe a doua pagina la punctul 19 sa fie trecuta.ce mai e si prostia asta?adica e trecuta data primei inmatriculari semnat si stampilat de la politie si acum trebuie si la punctul 19 aceeasi chestie?dac astiam ca asa e mai bine plateam 50 mil avans fara sa dau rabla si eram mai fericit,acum trebuie sa umblu iar maine pe la politie.ce ne facem cu birocratia asta?cineva chiar vrea ca lucrurile sa mearga prost in programul asta.

--------------------
LOGAN PREFERENCE 1,4 PERLA - TM 23 PAU
+
diesel2002
post 10 May 2005, 16:23
Post #802

Membru autentic

talonul e vina ta ca nu l-ai legalizat. Scria in nota de acceptare. Singurul lucru care a pus bete in roate la aproape toti este acea data de inmatriculare care se rezolva prin scoaterea unei adeverinte de la Politie in urma unei cererei. Dureaza 2-3 zile. Atat. In rest este conform programului. Bafta. Si ai grija sa nu depasesti cele 30 zile.

--------------------
+
egox
post 10 May 2005, 16:36
Post #803

Membru și atât

QUOTE(paull2002 @ 10 May 2005, 17:15)
alta chestie ,de fapt foarte generala,data primei inmatriculari,eu am data trecuta 21.03.95  pe copia  cartii legalizate ,e pe prima pagina in dreapta la primul proprietar ,dar cica trebuie si pe a doua pagina la punctul 19 sa fie trecuta.ce mai e si prostia asta?adica e trecuta data primei inmatriculari semnat si stampilat de la politie si acum trebuie si la punctul 19 aceeasi chestie?
*

La mine la data primei inmatriculari (punctul 19) nu scrie nimic.
In schimb la numarul 1 am inmatricularea din 1981 iar la numarul 2 inmatricularea din 1999. Tocmai radiez masina asa ca inca n-am ajuns la dealer, dar copiile legalizate dupa talon si CIV sunt deja in dosarul aflat la dealer.

Din cate inteleg eu la tine problema e alta. Ai nevoie de dovada ca masina e inmatriculata de mai mult de 12 ani. Pe cartea de identitate apare doar inmatricularea din 1995, adica acum 10 ani. Deci ai nevoie de o dovada cum ca masina a fost inmatriculata si inainte de 1995. Se pare ca una din solutii e completarea acelui punct 19 din CIV. Dar nu stiu cum te poate ajuta asta pe tine, pentru ca - din cate inteleg - ai predat deja CIV. Poate merge cu o adeverinta eliberata de politie.

QUOTE(paull2002 @ 10 May 2005, 17:15)
dac astiam ca asa e mai bine plateam 50 mil avans fara  sa dau rabla si eram mai fericit,acum trebuie sa umblu iar maine pe la politie.

Iti urez sa rezolvi in timp util cu copia legalizata dupa talon pentru ca altfel risti sa depasesti limita de 30 de zile, situatie in care ajungi sa si platesti cei 50 de milioane si sa si beneficiezi de intreg stresul generat de programul de 30 de milioane.

Bafta!

This post has been edited by egox: 10 May 2005, 16:40

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 - (S)B
+
paull2002
post 10 May 2005, 19:42
Post #804

Membru

From: Timisoara

va multumesc tuturor, e adevarat ca e greseala mea,asta e ,sper ca maine sa rezolv,aviz amatorilor sa nu pateasca ca mine.

--------------------
LOGAN PREFERENCE 1,4 PERLA - TM 23 PAU
+
Peace
post 10 May 2005, 20:35
Post #805

Membru incepator

From: Constanta

Salut. Eu am avut un Olcit si l`am casat.. nu`mi dadea nimeni 30 mil lei! Am inceput sa ma interesez cum se face in Constanta.. am fost la RENT CAR SERVICE, este un showroom ce cuprinde automobilele DAcia, Renault si Nissan. Vreau sa spun ca am ramas suprins sa aflu ca pentru un automobil Dacia trebuie sa participi la o tombola (cred ca numai in Constanta se intampla asa ceva), asa ca m`am orientat catre Renault. si anume un Clio Prima 1.5 dCi care mi s`a parut convenabil atat la pret. cat si ca dotare.. dar mai ales ca consum. Acum astept sa vina ziua de vineri 15.05.2005 ca sa ma duc sa ridic masina! (Pentru un Logan, asta in cazu in care eram extras la tombola, cred ca asteptam mai mult). Numai bine si bucurati`va de noile masini!

--------------------
Dacia Solenza Scala - CT-xx-AIH
+
asorin
post 10 May 2005, 20:40
Post #806

Membru

Gata! Sa speram ca s-a terminat totul! Am dus-o astazi pe ultimul drum, am luat pe ea 640.000 lei (Remat Berceni Sud - jenant!) am legalizat tot ce se legaliza (talon, CI, anexa4, si certificat de radiere*), am fost la Udriste** am radiat-o, am fost la dealer am dus restul de acte si a fost OK

Dar totusi surprize-surprize... Auziti si va minunati. M-am dus la circa financiara cu certificatul de radiere (ca sa nu mai platesc impozit pe ea). Aia de acolo mi au spus ca nu se poate radia pentru ca e data la REMAT si politia nu ii lasa sa le radieze deocamdata excl.gif . Ati mai auzit asa ceva? Sa speram ca e doar o situatie temporara.

* la mine au scris aia de la politie pe certificatul de radiere data primei inmatriculari si de aia a trebuit ala legalizat

** Tip : la Udriste stati la coada la ghiseele 4,5 (nu stiu sigur daca astea sunt, ideea e sa stati la cele mai din stanga cum intrii pe usa) ca merge mult mai repede.

--------------------
Renault Megane Sport Tourer GT Line 1,2 TCE EDC - 2016 - B-XX-XXX
+
aditacelhazliu
post 10 May 2005, 21:15
Post #807

Membru incepator

La Politie la Udriste, in Buc, au facut un ghiseu separat de unde se dau adeverinte pt dovedirea primei inmatriculari. Coada pana in starada. Azi, dupa 4 ore, mi-au inchis usa in nas. :-) Si nu accepta depunerea cererii si a actelor decat de la proprietar.

___
Vand Radio-CD Logan, de pe Loganul care imi vine in 2 sapt. Mesaje doar pe PRIVAT! Click pe "aditacelhazliu" in stanga.

--------------------
+
aditacelhazliu
post 10 May 2005, 21:18
Post #808

Membru incepator

QUOTE(asorin @ 10 May 2005, 20:40)

** Tip :  la Udriste stati la coada la ghiseele 4,5 (nu stiu sigur daca astea sunt, ideea e sa stati la cele mai din stanga cum intrii pe usa) ca merge mult mai repede.
*

Am stat la al doilea ghiseu din stanga. Acolo un politist cu fata de prost cu fata arsa de soare si tuns scurt, nu mi-a pus nici in ruptul capului stampila aia pe certificat. Ca nu pune, asta e, dar e prost de da in gropi de le adanceste si imi stric eu Loganul. Nu stati acolo!

--------------------
+
bogdanstate
post 10 May 2005, 21:51
Post #809

Membru incepator

Dupa ce m-am dus la dealer cu adeverinta in original care atesta prima inmatriculare mi-a spus ca nu trebuie originalul, ci copie legalizata de parca mi-ar mai trebui adeverinta. Asta e.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - GL 10 STA
+
marian20
post 11 May 2005, 12:25
Post #810

Membru incepator

Mie dealer-ul mi-a luat in considerare data fabricatiei si nu data primei inmatriculari

--------------------
+
36 Pages « < 25 26 27 28 29 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th May 2025 - 09:46
Forum Renault