30 mil pentru masina veche casata
![]() ![]() ![]() |
30 mil pentru masina veche casata
asorin |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 22 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
Sport Tourer GT Line 1,2 TCE EDC - 2016
- B-XX-XXX
|
|||
paull2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 18 October 04 From: Timisoara ![]() |
acuma ce mai conteaza,maine poate te dai cu golanul |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4 PERLA
- TM 23 PAU
|
|
SOCRATE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 May 05 From: Bucuresti ![]() |
SALUTARE TUTUROR! SINT INSCRIS IN PROGRAM DIN 25.04! GOLOGANUL TREBUIE SA VINA TEORETIC CEL MAI TARZIU PE 26.05.PANA ACUM TOTUL A MERS OK. M-AM DESPARTIT GREU DE BATRANA DACIE, DAR ASTA E VIATA! DACA VRETI CEVA SFATURI, SUGESTII, EXPERIENTE PERSONALE ETC. ASTEPT!!
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.6
- B-xx-xxx NOSCE TE IPSUM! - SOCRATE
|
|
aditacelhazliu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 21 March 05 ![]() |
Salut!
Problema neprevazuta la Udriste: am primit in sfarsit dovada primei inmatriculari. Pe ea sunt trecute marca masinii, seria sasiului, data primei inmatr. si primul numar. Insa seria sasiului contione doar ultimele cateva cifre si litere, nu pe toate!! Femeia de la ghiseu de la politie mi-a zis ca asa a dat la toata lumea caci asa are in calculator. Si nimeni nu s-a intors inapoi. Fantastic!! Au fost probleme aproape la fiecare etapa! Am depus dosarul la dealer. Il va verifica cineva de la Ministerul Mediului? Sau e gata totul daca consilierul Dacia a zis ca e OK? |
-------------------- |
|
catalin1paul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 5 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aditacelhazliu @ 14 May 2005, 08:04) Salut! Problema neprevazuta la Udriste: am primit in sfarsit dovada primei inmatriculari. Pe ea sunt trecute marca masinii, seria sasiului, data primei inmatr. si primul numar. Insa seria sasiului contione doar ultimele cateva cifre si litere, nu pe toate!! Femeia de la ghiseu de la politie mi-a zis ca asa a dat la toata lumea caci asa are in calculator. Si nimeni nu s-a intors inapoi. Fantastic!! Au fost probleme aproape la fiecare etapa! Am depus dosarul la dealer. Il va verifica cineva de la Ministerul Mediului? Sau e gata totul daca consilierul Dacia a zis ca e OK? Din moment ce delerul ti-a primit dosarul totul ar trebui sa fie OK! |
--------------------
Logan
Laureat 1.4
- B12XXX Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
|
|
aditacelhazliu |
![]()
|
QUOTE(asorin @ 13 May 2005, 16:07) Sa va spun ceva : masinile sunt deja fabricate si zac banuiesc prin curte pe la Pitesti pentru ca nu au astia cu ce sa le aduca. Eu am deja factura masinii pe care sunt trecute toate datele : serie motor, serie caroserie, serie cutie de viteze, chiar si codul de la casetofon. Hello, Am mai auzit teoria. Convinge-ma ce e asa! |
-------------------- |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
si la mine acceptat dosarul, happy end pe 7 iunie
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
paull2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 18 October 04 From: Timisoara ![]() |
cool |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4 PERLA
- TM 23 PAU
|
|
Bianca |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 25 April 05 ![]() |
QUOTE(asorin @ 13 May 2005, 17:09) Revin... Am zis sa fiu un pic nesimtit si sa sun eu la dealer... si cu mare bucurie va anunt ca MI-A VENIT MASINAAAAAAAA comandata pe 25.04.05, nota de acceptare 7xx , Logan Preference 1,4 Artika. Din pacate cica nu a au venit confirmarile de la banca , ![]() daca tu ca ai primit nota de acceptare pe 25 04 si ai primit masina pe 13 may asta inseamna ca eu daca am primit nota pe 6 mai primesc masina pe 29 mai>? |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
- B 80 -xxx multa hotie si prostie in tara asta...ne meritam soarta ...
|
|
aditacelhazliu |
![]()
|
Nu! Din simplul motiv ca pe 25 s-au dat cele mai multe note de acceptare. Diferentele pot fi de 2 saptamani intre cei ce au luat nota pe 25 aprilie! Gandeste-te ca au fost mii de comenzi intr-o zi!
|
-------------------- |
|
Bianca |
![]()
|
QUOTE(aditacelhazliu @ 14 May 2005, 11:03) Nu! Din simplul motiv ca pe 25 s-au dat cele mai multe note de acceptare. Diferentele pot fi de 2 saptamani intre cei ce au luat nota pe 25 aprilie! Gandeste-te ca au fost mii de comenzi intr-o zi! care mii de comenzi pe zii?.. toate masinile disponibile pt program pt dacia au fost 4500 ...anyway... am sunat acum la VC si mi-au zis sa revin cu un telefon dupa 25 mai, in concluzie, masina o voi avea cel tarziu pana pe 7 iunie |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
catalin1paul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 5 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureat 1.4
- B12XXX Sa nu uitam!!! "TRAIM IN ROMANIA"
|
|
Bianca |
![]()
|
QUOTE(catalin1paul @ 14 May 2005, 11:33) Eu stiu ca au avut mai multe dar cei de la protv au zis ceva de 4500, stiu ca au avut 8900, dar nu de la inceput, abia dupa o saptamana s-au suplimentat |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
Bianca |
![]()
|
Imi spune si mie cinava cat dureaza fabricarea unui Logan, de cand a intrat pe linia de productie si pana cand iese pe poarta?..cineva avizat ...
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
mai da nerabdatori mai sunteti!!!:)
Eu am comanda de pe 25.04 cu nr. 296 la nota de acceptare si inca nu am masina. Este in parcul de la Pitesti si asteapta imbarcarea. Luni, marti o am. ![]() |
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
Bianca |
![]() ![]()
|
QUOTE(diesel2002 @ 14 May 2005, 12:00) mai da nerabdatori mai sunteti!!!:) Eu am comanda de pe 25.04 cu nr. 296 la nota de acceptare si inca nu am masina. Este in parcul de la Pitesti si asteapta imbarcarea. Luni, marti o am. ![]() tu esti norocos ,eu am nr 7715 ![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
paull2002 |
![]()
|
comanda mea e din 29.04 dar nu ma agit,oricum pina de ziua mea o am,un cadou frumos,asta a fost visul meu ,sa-mi iau masina noua eu singur ,fara ajutor de la parinti,etc. |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4 PERLA
- TM 23 PAU
|
|
paull2002 |
![]() ![]()
|
nota mea de acceptare are nr 6545,frumos nr...
|
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4 PERLA
- TM 23 PAU
|
|
Bianca |
![]()
|
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
Bianca |
![]()
|
QUOTE(paull2002 @ 14 May 2005, 12:15) comanda mea e din 29.04 dar nu ma agit,oricum pina de ziua mea o am,un cadou frumos,asta a fost visul meu ,sa-mi iau masina noua eu singur ,fara ajutor de la parinti,etc. oricum o sa ai masina cu vreo 3 4 zile inaintea mea ![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
paull2002 |
![]()
|
la 22 ani 3 masini,e ceva,si eu am avut 14 masini dar nu ale mele ci al parintilor,de la wartburg si pina la opel,sper ca nu te superi daca o primesc inainte ta
![]() ![]() ![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4 PERLA
- TM 23 PAU
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
La Galati, o masina sau doua s-au dat prin program pana acum, asa ca....
![]() |
--------------------
Toyota Auris
|
|
Bianca |
![]()
|
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
Bianca |
![]()
|
La Galati nu a fost nebunia sta din Bucuresti ... cred...si probabil dealerii au avut si masini pe stoc, aici o masina nu sta pe stoc mai mult de 1 sapt, se vand Loganurile ca painea calda saptamana trcuta meridian vest avea 9 masini pe stoc ieri mai aveau 2
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
diesel2002 |
![]()
|
adevarul e ca masina pe care o iau era precomandata deja sau oricum am ales-o de le o lista pe care erau trecute modelul de masina, seria la caroserie, culoarea si termenul aprox de livrare. Puteam sa o iau mai repede dar prima Laureate 1,4 de culoare alba iesea pe 13 mai, adica ieri:)
Deci...nu-mi ramane sa astept pana luni. Of! ![]() |
--------------------
Toyota Auris
|
|
Bianca |
![]()
|
tare mult mai ai de asteptat
![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
diesel2002 |
![]()
|
Dupa ce o sa-l iau o sa-i fac repede de tot rodajul dupa care o sa-l bag pe treaba sa produca.
![]() Masina de SCOALA va fi. Eu sunt instructor auto. ![]() ![]() |
--------------------
Toyota Auris
|
|
Bianca |
![]()
|
Bietul Logan o sa il rupa toti incepatorii in doua
![]() ![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
diesel2002 |
![]()
|
pai si cu ce sa fac scoala? Cu o roaba?
![]() Nu conteaza daca il rupe, bani sa scoata ca se repara! Eu acum merg cu un Clio si au mers si incepatori cu el si nu sunt probleme. Ideea e sa sti cum sa-i inveti pe elevi sa nu strice masina. ![]() |
--------------------
Toyota Auris
|
|
Bianca |
![]()
|
Am deviat de la subiect ... hai mai chiar nu stie nimeni cat dureaza fabricarea unui Logan? cate zile si ce etape parcurge...? MODERATORII stiti voi ceva?
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 07:08 |