30 mil pentru masina veche casata
![]() ![]() ![]() |
30 mil pentru masina veche casata
iulius |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005
|
|||
Bianca |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 25 April 05 ![]() |
QUOTE(iulius @ 14 May 2005, 14:05) buna vrei sa zici cate pe zi .. nu in cate zile ![]() doar la ele lucreaza o armata de oameni ... nu ? cadenta ar fi de 250-400 de masini pe zi cine stie .. la cat mai multe ![]() asa stiu si eu , ca fac intre 250 si 400 buc/zii, dar am inteles ca ciclul de productie dureaza mai multe zile , ca termina ei zilnic in jur de 400 e ceva dar acele masini pot fi introduse pe linia de productie cu cateva zile inainte... banuiesc , |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
- B 80 -xxx multa hotie si prostie in tara asta...ne meritam soarta ...
|
|
SOCRATE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 May 05 From: Bucuresti ![]() |
SALUTARE! SURSA: UZINA DACIA-RENAULT. AM NEAMURI IN PITESTI! CICA DACA AI COMANDAT LOGAN CU GARANTIE EXTINSA, MUNCITORII O FAC MAI CU SIMT DE RASPUNDERE CA SA NU II STRESEZI MEREU PE DEALERI SI IMPLICIT SERVICE-URILE CU TOT FELUL DE PROBLEME CARE POT APAREA IN PERIOADA DE GARANTIE! SURSELE SUNT DE INCREDERE!
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.6
- B-xx-xxx NOSCE TE IPSUM! - SOCRATE
|
|
Bianca |
![]()
|
Pai cu garantie extinsa este
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
Bianca |
![]()
|
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
paull2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 18 October 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4 PERLA
- TM 23 PAU
|
|
CristinelM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 28 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SOCRATE @ 14 May 2005, 14:49) SALUTARE! SURSA: UZINA DACIA-RENAULT. AM NEAMURI IN PITESTI! CICA DACA AI COMANDAT LOGAN CU GARANTIE EXTINSA, MUNCITORII O FAC MAI CU SIMT DE RASPUNDERE CA SA NU II STRESEZI MEREU PE DEALERI SI IMPLICIT SERVICE-URILE CU TOT FELUL DE PROBLEME CARE POT APAREA IN PERIOADA DE GARANTIE! SURSELE SUNT DE INCREDERE! Din cate stiu eu garantia extinsa se comanda/obtine in momentul livrarii, este factura separata pentru asta (cum ar fi sa platesti CASCO inclusiv pe pretul garantiei ?!). In plus daca alegi o masina care este pe stoc la dealer si vrei garantie extinsa ce face delerul ? O trimite inapoi la Pitesti sa-i mai stranga nea' Cutare piulitele ? Sau pune echipele care au contribuit la constructia ei sa sufle-n fiola ?! Sau nu ti-o mai da deloc ca sa nu-l stresezi dupa aceea? Cum ar fi pentru un Renault sa aibe linii diferite de montaj pentru masinile cu garantie si fara ? Sincer sa fiu eu ma cam indoiesc. |
--------------------
Dacia
Logan
- B- -MHL
|
|
adytu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 17 November 04 ![]() |
Salutare !
S-ar parea ca sunt primul de pe forum care a primit masina prin "programul de reinnoire"! Vad ca au fost mari probleme cu data primei inmatriculari. Eu am fost norocos; pe CI era rubrica cu data inmatricularii la primul proprietar in 1986. In rest, ce sa spun: masina e SUPER; pe langa 1310 sau fostul meu Oltcit e ca un avion. Am luat versiunea Ambiance: e foarte usor de condus chiar si fara servo. Nu inteleg cu servo cum mai e - merge singura? Bafta tuturor! |
--------------------
LOGAN
AMBIANCE
- B-19-***
|
|
delya |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari Adytu! Sa o stapanesti sanatos!
|
--------------------
Dacia
Berlina si Logan
- B45... si B25... "Din faptele oamenilor se poate vedea ce gandesc iar din parerile lor se poate spune dinainte ce vor face." Goethe
|
|
alc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 12 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Salutare
Acte depuse 06.05 , nota acceptare 09.05 ,data livrare limita pe avizul de plata 05.06.2005. Surpriza :Zilele trecute am fost la dealer si mi-a spus ca vine mai devreme , pe 20.05 ( am optat pt. Laureate 1,4 Egee ) @andytu. Sa o stapanesti sanatos.Ce caucicuri ti-au dat, tot Montana? |
--------------------
Logan
Laureate 1,4
- B 67 ARL
|
|
asorin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 22 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Am fost ieri (sambata) la dealer (AMG) mi-am vazut masina , i-am dat o cheie , am facut o tura de parcare si atat din pacate pentru ca OP-ul a fost facut de abia joi si nu s-au confirmat banii la Pitesti.Se pare ca luni sau marti o pot aduce acasa. Surprize-surprize in continuare. De ce naiba sta turometrul pe 1000 rpm cand e motorul oprit? Cand pun cheia in pozitia accesorii vine la 0. Consilierul de acolo mi a zis ca habar nu are de ce. Parca , dupa cate am patimit pana acum, nu as refuza-o , dar sper sa nu fie ceva serios... |
--------------------
Renault
Megane
Sport Tourer GT Line 1,2 TCE EDC - 2016
- B-XX-XXX
|
|
Bianca |
![]()
|
Felicitari baieti sa le stapanitzi sanatosi, ...hai ca parca incepe sa se miste cate ceva
![]() @asorin si adytu va invidiem noi astia care numaram orele .. ![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
iozefini |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(asorin @ 15 May 2005, 14:11) Surprize-surprize in continuare. De ce naiba sta turometrul pe 1000 rpm cand e motorul oprit? Cand pun cheia in pozitia accesorii vine la 0. Consilierul de acolo mi a zis ca habar nu are de ce. Parca , dupa cate am patimit pana acum, nu as refuza-o , dar sper sa nu fie ceva serios... nu are absolut nimic masina.este o siguranta scoasa din panou.daca erai un pic atent ai fi vazut ca si ceasul de la bord indica 0:00.asa ca stai linistit aceea siguranta se pune in momentul pregatirii masinii ca sa nu ramana plafonierele aprinse si sa o iei fara bacterie din start ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1.4
- B xx xxx out of my mind.back in five minutes.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Conform celor zise de Iozefini, ii recomand consilierului de vanzari de acolo sa citeasca NOTA TEHNICA cu pregatireade vanzare a Loganului. O sa aiba el surprize, surpirze...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aditacelhazliu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 21 March 05 ![]() |
Salut!
Cu cat timp inainte ca masina sa vina la dealer putem plati suma integrala? Nu vreau sa vina masina si sa mai astept confirmarea de plata de la Pitesti. |
-------------------- |
|
Didival |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 April 05 ![]() |
Sa stapaniti masinile sanatosi si sa va bucurati cat mai mult de ele. Asteptam si noi sa apara cat mai curand.
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- GL.........
|
|
Bianca |
![]()
|
QUOTE(alc @ 15 May 2005, 11:04) Salutare Acte depuse 06.05 , nota acceptare 09.05 ,data livrare limita pe avizul de plata 05.06.2005. Surpriza :Zilele trecute am fost la dealer si mi-a spus ca vine mai devreme , pe 20.05 ( am optat pt. Laureate 1,4 Egee ) @andytu. Sa o stapanesti sanatos.Ce caucicuri ti-au dat, tot Montana? Cred ca glumesti , sau arunci zvonuri cum sa iti vina masina pe 20 mai daca ai primit nota de acceptare pe 9 mai... daca eu am nota de acceptare primita pe 6 mai si masina au zis ca o sa vina la jumatatea lunii iunie?si eu am optat pentru Laureate Egee 1.4..la ce Dealer esti tu?in ce oras |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
Bianca |
![]()
|
INTREBARE!!!!
![]() PS - nu sunt blonda ![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Bianca |
![]()
|
Multumesc pentru informatie Paul, dar m-ai bagat in ceata de tot,deci ridic masina de la dealer si..astia nu trebuie sa-mi dea ei Cartea de Identitate a masinii?te rog detaliaza putin mai mult care sunt urmatorii pasi dupa care am ridicat masina noua de la dealer... multumesc
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Bianca, din pacate nu stiu cu exactitate toti pasii, dar din ce am mai inteles eu , dupa ce dealerul iti da cartea de identitate, cu ea si factura te duci la RAR unde iti face identificarea si iti pune folia de secretizare pe carte.
Apoi incepe bilciul cu politia ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
Cartea ti-o da dealerul. Cu ea si cu masina mergi la RAR pt. identificare si aplicare folie secretizata.
Dupa aia te duci sa o inmatriculezi definitiv. |
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
paulp |
![]()
|
Ce te bagi, dom-le? A zis fata ca nu e blonda si gata!
Eu am vazut-o primu ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Bianca |
![]()
|
Multumesc baieti...dar cartea de identitatea mi-o da odata cu predarea masinii?.. sau mai dureaza pana vine cartea de la Pitesti?
|
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
In functie de dealer, acest serviciu se poate efectua si de dealer,cel putin la Cluj dealerii se ocupa de aceasta problema.Iei masina si dupa cca 2 saptamani revii si ridici si cartea de identitate cu RAR-ul facut(acelasi tarif ca si cand ai fii efectuat individual aceasta operatie)
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
am postat in acelasi timp cu tine. Sorry, nu ma bag
![]() cartea o primesti cam la 2 sapt dupa ce-ti vine masina. |
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
egox |
![]()
|
![]() Membru și atât Group: Members Posts: 176 Joined: 14 April 05 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 16 May 2005, 13:26) pai eu asa fac, platesc CASCO si pe garantia extinsa si pe .... tu-i in gura ... pe valoarea accizei de 1% Cu garantia extinsa e discutabil, dar acciza intra in valoarea masinii. Daca (Doamne fereste) iti fura masina vrei toti banii inapoi, nu doar valoarea fara acciza. (dincolo de asta e vorba de cresterea primei cu 0.1 euro pentru garantie si - foarte rotunjit - vreo 4 euro pentru acciza). This post has been edited by egox: 16 May 2005, 12:43 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- (S)B
|
|
Bianca |
![]()
|
am inteles , deci trebuie sa ma inarmez cu rabdare in concluzie, masina mai are de asteptata pana o voi primi, ( daca intram la renault in program aveam masina in maxim 3 saptamani, si astia o aduceau de afara)asa ca romanii nostri lucreaza mai incet si am impresia ca nu prea isi dau interesul, anyway ...vreau sa mai aud oameni fericiti care si-au primit masinile
![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.4 MPI Egee
|
|
adytu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 17 November 04 ![]() |
|
--------------------
LOGAN
AMBIANCE
- B-19-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 04:31 |