Zgaibe pe masini, Cate ati adunat ?
![]() ![]() ![]() |
Zgaibe pe masini, Cate ati adunat ?
cosmin_m |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|||
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
Eu chiar nu imi dau seama cu ce ne ajuta asemenea topicuri. Mai erau vreo 2. Asa si eu am botita aripa stanga ca a intrat un bou in mine, dar cu ce ma ajuta ca scriu pe forum?
|
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am masina din ianuarie si am deja:
- un prag zgariat; - 3 pete de zgarieturi de la lovituri de minge; - o zgarietura de 2 cm pe aripa dr fata si una pe spoilerul spate de la o parcare nereusita; - o zgarietura pe spoilerul fata in partea inferioara si mai multe zgarieturi usoare facute de vandali. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Conduc detasat :
- aripa stanga fata indoita de o domnisoara care se asigurase pentru dat cu spatele cu 2 minute mai devreme - aripa dreapta fata indoita de pumnul/piciorul unui binevoitor cand era parcata in Vama Veche - hayon vag indoit din cauze necunoscute - spoiler spate zgariat la doborarea unui T de parcare (eu chiomb) - spoiler fata zgariat de un T de parcare culcat (a tasnit din pamant din cauza greutatii masinii) - zgarietura vaga 3-5 cm partea dreapta aripa spate (lanseta alunecata) - diverse zgarieturi pe partea dreapta de la boschetii in care sunt nevoit sa parchez masina ( mai au si sarme in ei ![]() - zgarietura capota (un idiot de la Opel DiBas care mi-a spalat masina lasata la ei in cadrul drive testului ) + ce nu am vazut deja later edit : ciobitura in parbriz ( piatra aruncata de Jeep marsav la 140 km/h) si mai later edit : eu acum am observat ca cei cu masini noi se vaita de zgarieturi - hihi si eu faceam la fel in primele luni (mi-a trecut deja ) This post has been edited by Ant: 18 May 2005, 12:20 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu cred ca tu conduci, dar ai avantajul timpului mai indelungat de posesie.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Oare reusesc sa o indrept/vopsesc pe toata pe Casco la vara ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Intotdeauna prima zgarietura e "dureroasa"....deja de la a doua nu prea iti mai pasa.
Pe scurt: - zgarietura (cu cheia cred ![]() - zgarieturi pe spoilerul fata (sub banda neagra) datorate contactului cu un gard metalic - vopsea ciobita sub spoilerul fata datorita contactului cu o bordura mult prea inalta (chiar si pentru Logan ![]() - cateva alte mici zgarieturi de provenienta necunoscuta Alte evenimente - geam oglinda exterioara disparut intr-o noapte (schimbat cu tot cu cochilie pe CASCO), sigla "Logan by Renault" sustrasa in parcare la aeroport |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Sony |
![]()
|
Intr-adevar, la prima zgarietura te consumi mult, iar urmatoarele le privesti cu detasare.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ziggy2k1ro |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 7 April 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Sony @ 18 May 2005, 12:58) E a doua pe care o iau in ultima luna, amandoua pe portbagaj. Nu inteleg ce este cu tara asta in care traim ![]() ![]() Ce dr@%#' fac romanii mai cand li se zgarie masinile? Ca eu unul ma cam supar, am dat niste bani pe masina aia.... ![]() Avem o problema mult mai mare decat diverse "discriminari", politici & stuff discutate pe la TV... chiar nu se poate face nimic in societatea asta??? Societatea civila stie doar sa faca politica, nu sa aiba atitudini benefice populatiei... |
--------------------
Laureate 1.4MPI
- CT-__-___ Nihil Sine Dero
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu am patit altceva, am mai zis pe-aici: am gasit masina gazata. S-a luat la spalari repetate cam 90% dar consolarea mea cea mare a fost c-a venit la aceeasi spalatorie un 407 nou-nout cu aceeasi problema. Traisca capra vecinului!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
- spoiler fata zgariat (neasigurare la efectuarea manevrei de intoarcere + intoarcere in loc nepermis) intr-o "stersatura" cu un Mertz
- acelasi spoiler rupt intr-o aerisire de gaz (nu l-am vazut; era intr-o tufa peste care am zis ca trec fara probleme) - Un proiector spart cu aceeasi ocazie - vopseaua de pe aripa sarita cu aceeasi ocazie (cand m-am eliberat de teava) - Spoilerul care l-a inlocuit pe cel de mai sus in coliziune cu un capac de roata => zgarieturi pe spoiler + proiector dizlocat - "oala" aparatoare de noroi stanga fata sparta (carpita cu sarma si la ora actuala, aia din service spun ca nu se gasesc piese de schimb) tot cu ocazia coliziunii cu capacul - aparatoarea de noroi de sub spoiler (stanga fata) rupta cu ocazia coliziunii cu capacul (carpita si acum cu sarma, aia din service spun ca nu se gasesc piese de schimb) - Vopsea ciobita pe portbagaj - zgariat vopsea cu pistolul de alimentare benzina (furtun prea tensionat) |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Desi nici nu as vrea sa ma calific intr-un astfel de clasament, cred ca voi concura la primele clasate:
-lovit de un dobitoc ce a trecut pe rosu aripa, pasaj, bara, usa dreapta/spate -cazut una bucata biciclist (asta iarna) capota, aripa, usa stanga/fata -zgarieturi in parcarea din fata biroului bara spate, pe ambele parti, ocazii diferite haion, cazut o craca dintr-un copac -alte mici "atingeri" ale pasajelor rotilor ba un Tico ce n-a avut loc pe langa mine ba am parcat prea aproape in garaj de unele obiecte ce dimineata cand am plecat nu erau acolo etc, etc... ps: nu mai punem la socoteala coborarea pasagerilor din spate ce dau cu usa in tot ce-i prin apropiere ps2 dupa ce am citit mesajul lui Illusi0n: spoilerul si scutul = fara numar This post has been edited by Marius: 23 May 2005, 13:14 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Ant |
![]()
|
bah domnilor ...zgaibe , nu busituri ... ca acum apare cineva cu o masina arsa in proportie de 80% si spune ca pe restul mai are si el o zgarietura de la un trandafir japonez ...
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
Ziggy2k1ro |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 7 April 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Ant @ 23 May 2005, 13:27) bah domnilor ...zgaibe , nu busituri ... ca acum apare cineva cu o masina arsa in proportie de 80% si spune ca pe restul mai are si el o zgarietura de la un trandafir japonez ... Polish-ul face minuni... desi nu eram increzator cand citeam pe forum. Noroc cu un coleg care stia ce e de facut. M-a costat materialul 250mii (abraziv, de lustruire si 2 lavete). Impecabila dupa. Testat si pe Octavia ![]() ![]() |
--------------------
Laureate 1.4MPI
- CT-__-___ Nihil Sine Dero
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:50 |