Am mai aflat ceva
![]() ![]() ![]() |
Am mai aflat ceva
gdm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Cu ce garantezi bai Praslea?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(gdm @ 9 Nov 2007, 08:53) dar Comisia Europeana va garantez ca nu e corupta. Says WHO? Pui ștremeleagul la ghilotina pentru afirmatia asta? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
"Sigur ca da, si marmota...."
|
--------------------
.
.
.
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Praslea sa-i spui la tat-tu
9 Nov 2007, 11:47: Gata nu mai zic nimic aici, puteti sa faceti topicu varza daca vreti. ![]() This post has been edited by gdm: 9 Nov 2007, 09:47 |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dorubarg @ 8 Nov 2007, 21:10) [...] Luana Stancu care, guess what, a fost cea care a decis in defavoarea retrocedarii catre fostul proprietar in prima instanta. Sa avem pardon, Luana Stancu era judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie (deci nu avea cum sa fie in prima instanta). Si ea a fost presedinta completului care a dat hotararea "favorabila" pentru parintii lu madam Macovei, dupa ce a intervenit "agresiv" pe langa presedintele sectiei civile - Danut Cornoiu (dupa cum chiar el a recunoscut) sa fie introdusa in completul care judeca cauza respectiva. De fapt dosarul a fost transferat de la completul I (care il judeca) la completul II (unde presedinte era coana Stancu).Oricum, asta a fost super tare, sa o scoti eroina pe insasi jegoasa de judecatoare care a facut trafic de influenta, abuz in serviciu, incalcare de cod deontologic al magistratilor si incalcare de constitutie si lege... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
@klaus, hai sa nu ne incurcam in amanunte, si eu tocmai asta am aratat ca ea a decis in defavoarea proprietarilor si nu ca am scos-o eroina. E plina justitia de interventii dintr-astea sau de amanari perpetue...
Am fost impotriva ideei ca "pe mandatul lu' madam Macovei justitia a facut ..." hai sa fim seriosi, o coruptie mai mare ca in tribunale nu stiu sa vezi in alta parte (poate in Parlament) iar daca a fost cineva care a incercat sa schimbe ceva atunci acea persoana e MM. Daca a reusit ? NU ! dar intr-un astfel de demers nu trebuie sa fii singur iar a pune acum tocmai esecul reformarii justitiei pe seama MM mi se pare injositor. hai ca plec sa-mi iau banii si pe postul asta, vb mai tarziu |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Ce tarif ai?
|
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:37 |