accesorii pt palm-uri si telefoane rare:), unde in buc?
![]() ![]() ![]() |
accesorii pt palm-uri si telefoane rare:), unde in buc?
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
MA intereseaza si pe mine o baterie pentru tel LG C2200...niciunde nu am gasit...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
si el face acelasi lucru.p la multe magazine a umblat:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, si eu am disperat cautand o carcasa pentru un Sagem. Asa-i daca n-ai noica* sau ericson*
![]() *: sunt scrise intentionat asa! |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ydaniel |
![]()
|
prin urmare:)de unde?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
of-of.asa e daca ne trebuie telefoane rare.eu am cautat un adaptor pentru cardul mmc de la un "noica" 6630 si toti se uitau la mine ca vaca la poarta noua,inclusiv cei de la germanos.daca are cineva vreo idee pe unde as putea gasi ............
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
ydaniel |
![]()
|
am cautat si acolo:)deci....
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
baieti, hmmm, de la cine le-ati cumparat, asa, fara incarcatoare? de la ceva meseriasi ? This post has been edited by jhr: 15 Mar 2006, 21:47 |
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
asa caut si eu stylus... oriunde intreb se uita ca la urs...
am comandat la nokia pe stefan cel mare si spun ca luni mi-ar aduce... vedem ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ydaniel |
![]()
|
nu le-a uitat in hotel:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
eu caut de 1 an fata de Motorola V547 si pauza...daca stie cineva, sint recunoscator.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Palm, cred ca http://www.Flamingo.ro e importator, dar de obicei nu au pe stoc si trebuie comandat de la ei si asteptat sa aduca.
Pentru Pocket PC-uri Qtek (cele mai tari pe piata la ora actuala) http://www.Q-Tek.ro sint importatori directi. Si astia aduc ce le ceri daca nu au in stoc. Pentru HP iPAQ, exista o gramada de importatori - lista lor se gaseste pe site-ul HP. Am avut insa experiente atit de proaste cu iPAQ-urile ca ma feresc de ele si sfatuiesc pe toata lumea sa se fereasca. HP a fost cindva o firma cu produse de calitate, acum - baga produse El Cheapo la preturi mari si cu sigla HP, sa ia ochiu'. Mai exista o varianta: mers la o banca, facut un card de DEBIT pentru plata pe Internet (de exemplu http://www.Bancpost.ro are asa ceva - se numeste card Taifun) si comandat de pe http://www.Amazon.com Multe alte banci ofera card-uri cu care se poate plati pe Internet. Insa, trebuie neaparat ca adresa pe care comandati sa corespunda EXACT cu adresa proprietarului card-ului. Altfel, din cauza ratei mari de fraude cu card-uri bancare din Romania, magazinele online cred ca e vorba despre FRAUDA si nu accepta tranzactia. Mie mi se pare o varianta buna, fata de incurajarea unor importatori care isi pun preturi sky-high si in plus nu au de nici unele in stoc. Eu am comandat carti de la Amazon folosind card Taifun de la Bancprost si a mers! Cind comandati, ginditi-va ca o sa platiti si vama pentru obiectu' respectiv. This post has been edited by Vlad Georgescu: 17 Mar 2006, 11:35 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
QUOTE(EvilOne @ 17 Mar 2006, 11:23) Ai putea sa dai si tu un mail la info.ro@motorola.com...de asemenea, s-ar putea sa-ti fie util link-ul asta: http://direct.motorola.com/RUM/Web_accesso...productid=29248 |
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
2004
- ..-..-... The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
unde gasesc si eu o banda ptr 6260 pe net inafara de cele 2 magazine care incep cu All gsm si mobipart
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu am comandat cu succes accesorii si parti de schimb ORIGINALE de la tara prietena, China. Iti trebuie un card de debit/credit valabil international si un pic de rabdare (2 saptamani) ca sa iti ajunga coletul. Transportul costa 5 dolari americani (USD). Situl cu pricina este http://www.cnn.cn . Am facut 2 comenzi la ei si au fost foarte prompti ambele dati. Treuie sa specific ca intr-adevar, piesele erau ORIGINALE (in cazul meu a fost vorba de nokia si motorola).
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ms,dar nici acia nu gasesc banda ptr nokia 6260
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:26 |