cod radio cd, cum pot sa aflu ce cod am
![]() ![]() ![]() |
cod radio cd, cum pot sa aflu ce cod am
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tulaiiii greu ii. Era vorba daca iti fura cineva RCD-ul nu masina pentru RCD, adica iti sparge geamu', smulge RCD-ul si pleaca, eventual mai ia ceva maruntis ce mai gaseste prin masina, ca nu fura nimeni o masina pentru un RCD. Bine ... nu vad nici cine ar fura un RCD de pe Logan ... da asta ii alta problema.
This post has been edited by Serje: 26 Jan 2009, 00:51 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
kog, tu chiar esti.. sau te prefaci? Oricum, daca te prefaci, iti iese extrem de bine.
Oh, boy... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
gata, am inteles ideea
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca discutia asta nu-si mai are rostul... daca a inteles si kog, e timpul pentru inchidere!... retinem doua moduri de a afla codul: de la Dacia, serviciul de relatii cu publicul, pe baza serial number-ului sau de pe documentele originale ale masinii...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:22 |