pneuri, ce cauciucuri se potrivesc pe jante R14
![]() ![]() ![]() |
pneuri, ce cauciucuri se potrivesc pe jante R14
freebb88 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
2000
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pai sunt cam mari, daca erau macar 175/65 mai mergeau.
Conform actelor ar trebui 165/65 R 14. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
reddacy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 18 January 08 From: In inima Ardealului ![]() |
eu am 195/55/14 [mud & snow]si merg struna.......
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
185 60 r14 am eu si nu imi ating (atinge pe spate doar daca am 3 oameni in spate la denivelari)
|
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
si eu am tot 185/60/r14 si la fel patesc ca sad cand am greutate pe spate
ca tot suntem in sectiunea asta...stie careva un pret pentru omologarea cauciucurilor? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
nu stie nimeni pentru ca nu se face asa ceva. daca le dai "atentie" celor de la rar, s-ar putea sa ti le treaca, dar trebuie sa ai cui sa dai...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
e nah?...eu stiam ca nu trebuie sa te feresti cu treaba asta la RAR si ca se omologheaza...undeva la 80 auzisem un pret
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
teoretic se omologheaza orice, doar ca atat timp cat producatorul nu are vreo recomandare a dimensiunii folosite de tine in manualul masinii, din ce stiu eu ca sa ti le omologheze trebuie ca masina sa fie supusa unor teste din care sa reiasa ca si cu modificarile aduse ea se incadreaza in parametrii initiali. si aceste teste le platesti tu. cat or costa nu stiu, dar pana acum n-am auzit pe nimeni care sa fi procedat asa... sunt cativa care au reusit, inclusiv colegul forumist dsign, dar cu o atentie foarte generoasa si data unde trebuie...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
canea_dragos |
![]()
|
mda...in cazul asta vand 4 gume 185/60/r14
![]() mai in gluma mai in serios o sa ma interesez care e treaba cu omologatul..si daca nu prea se poate decat cu o spaga unde trebuie dar maricica(undeva pe la 3 milioane ma refer sau peste) le vand si-mi pun de 175/60/r14 parca asta e maximul |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 19:10 |