Acvarii si pesti, o alta categorie de "animale de companie"
![]() ![]() ![]() |
Acvarii si pesti, o alta categorie de "animale de companie"
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
S-a bagat prostu sub un decor si n-a mai iesit
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
S-a sinucis?
|
--------------------
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
daca ai destui pesti nu iti trebuie CO2. Mai important ar fi sa ai lumina directa de la soare pt plante sa vezi pe urma distractie. la 20l poti sa ai 3 - 4 neoni, 3 - 4 zebre si vezi ce natii dinastea mici mai sunt ca nu le mai stiu.
capac ar trebui sa pui sa nu sara pestii din acvariu, eventual faci unul din sticla, pui pe marginile acvariului niste furtun taiat pt sprijin si gata. mi-as reface si eu acvariul dar nu am unde sa il pun, poate daca ma mut vreodata sau dupa ce se marita fiemea ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ady, a ramas fara aer.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 11 Feb 2016, 10:27) Nu exista asa ceva. Pestii sunt responsabili pentru producerea de nitrati (post-filtrare). Cantitatea de CO2 emisa este infima si neglijabila. Daca vrei plante luxuriante ai nevoie de un reactor de CO2 pe iesirea de la filtru (si asta, canistra, de cativa litri si cu mult MULT mateiral biofiltrant) combinat cu un controller de PH.QUOTE(Lord Hades @ 11 Feb 2016, 10:27) Fa asta si sa vezi cum iti explodeaza algele ... o sa fie o splendoare de verzeala/negreala depusa pe absolut tot ce se cheama suprafata, inclusiv geamuri. Acvariile se tin cat mai ferite de lumina solara directa. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ma mai plimb mult cu acvariul prin casa? Il las la soare sau la umbra?
![]() ![]() |
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
lasal pe frigider. are caldura constanta, se zgaltaie constant, pisica nu ajunge.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
Are 110 l, nu cred merge pus pe frigider.
Oricum n-am alge, asta imi mai lipsea, abia am timp sa le dau mancare. |
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pune si tu alge comestibile. Pui o singura data, mananca pestii din ele toata viata.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
da' chiar, care sunt sansele sa generezi un biotop autosustinut? cu 'ierbivori' sa haleasca alge, 'carnivori' sa-i haleasca pe ierbivori etc., fara nicio interventie exterioara.
ar fi cool ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca trebuie un acvariu mult mai mare.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
cam cat un lac
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
ady77 |
![]()
|
Deci sa imi iau un lac si sa-l pun pe frigider.
|
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
nu-ti intra sigur. fa un pic de loc langa masuta de cafea.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Han Solo |
![]()
|
"il poti lasa la soare, cu conditia sa fie la umbra. si nu e nicio problema sa-l pui la umbra, chiar in debara, da' sa aiba suficient soare. restul e o problema de marketing."
|
--------------------
White Star
Titanic
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 11 Feb 2016, 13:29) Gata, am rezolvat ![]() 11 Feb 2016, 20:14: QUOTE(maho @ 11 Feb 2016, 17:58) Dintre mine și dacis, eu sunt singurul care are carnet de consultant ![]() This post has been edited by ady77: 11 Feb 2016, 20:14 |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Iaca niste idei sau a mia eftina e sa pui plasma pe chestia aia care a innebunit moldova prin anii 2000 cu pestele negru care vrea sa-l prinda pe ala alb cu voal si aia rosii micutzi.
![]() acva_3.jpg ( Size: 29.06k ) Number of downloads: 117 acva1.jpg ( Size: 44.78k ) Number of downloads: 120 acva4.jpg ( Size: 79.62k ) Number of downloads: 119 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu te poate chema decat Gheorghe.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
sa-l cheme cum o vrea, numa sa se duca o data.................
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acvariul acesta nu va mai vedea pesti, raman la creveti.
O corespondenta intre wati pe LED si litri stie cineva? CO2 merge la aprox 15, fertilizanti sunt, sper sa isi revina buruienile. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
Han Solo |
![]()
|
ii poti hali? nu e gluma, nu m-ar deranja sa am o sursa de creveti proaspeti, macar 500g/luna, de pofta
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Bulldog |
![]()
|
Mda, cutia si hartiile lampii nu contin astfel de informatii. O sa reactivez PL-ul de 11W daca nu merg cum trebuie plantele.
@han solo: astia de apa dulce cresc pana la 2cm si contin carne cat sa umpli o carie mica. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Liviu @ 11 Feb 2016, 12:45) Fa asta si sa vezi cum iti explodeaza algele ... o sa fie o splendoare de verzeala/negreala depusa pe absolut tot ce se cheama suprafata, inclusiv geamuri. Acvariile se tin cat mai ferite de lumina solara directa. Liviule daca e sa ne referim la manualul acvaristului nu te contrazic. Eu povesteam din ce am crescut eu la mine in borcan. Da algele incepusera sa faca scandal, dar o armata de melci si o jumatate de duzina de rozatori gen https://en.wikipedia.org/wiki/Ancistrus mi-au rezolvat problema ![]() Soare da, CO2 de la butelie Nu, armata de rozatori da, pacat ca nu am avut la momentul respectiv cu ce poza sa am si dovezi. Maine daca as face alt acvariu as proceda la fel. Evident cat am fost incepator am avut o gramada de probleme, si cum pe vremea aia nu erau forumuri am invatat din mers. 12 Feb 2016, 13:04: QUOTE(Bulldog @ 12 Feb 2016, 12:38) faci un selfie cu crevetii sa ii vada si ochiul meu? ![]() This post has been edited by Lord Hades: 12 Feb 2016, 12:04 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Bulldog |
![]()
|
Am pus un link youtube pe pagina anterioara. Pastila de mancare are vreo 5mm si guppy era adult. Poze n-am.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:15 |