www.daciaclub.ro un nou PARTID!, Am putea guverna tara?
![]() ![]() ![]() |
www.daciaclub.ro un nou PARTID!, Am putea guverna tara?
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Prefer un post de secretar de stat, nu conteaza unde, nu conteaza domeniul, doar sa fie rost de stat...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
xcss |
![]()
|
La OSIM...
|
--------------------
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
xcss |
![]()
|
Asa vezi! Da' ai grija ca o sa lucrezi sub conducerea mea...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Ce acte trebuie la tribunal? Misto, misto, da sa mai facem si treaba.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
declaratii despre cum o sa facem avere
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
xcss |
![]()
|
Alea ar fi fals in acte publice...
|
--------------------
-
-
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Nu stiu daca s-a mai zis: prima ordonanta de urgenta a guvernului va fi: Dacia Logan sa coste 5000 eur. Prestige.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
In calitate de ministru al constructiilor propun sa-i ridicam lui bulan un monument. Betonierele le donez eu.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
o functie de deputat , senator ceva... dar sa nu ma deranjati daca dorm sau citesc ziarul sau mai rau ma scobesc in nas! ceva asa sa fiu la numar si la bani in rest nu deranjez pe nimeni
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
cv-ul meu ma propune pentru o functie inalta in guvern. ministrul economiei, finantelor si lovelelor. promit ca se va ieftini curentu',( 'zda ma'mii lui care mai cumpara kw ieftini si vinde scump ) dupa care voi reduce impozitul unic de la 16 % la 26% (in spiritul vechilor guvernanti
![]() si m-ar mai interesa si functie in cadru' partidului. macar un scrib ceva ca imi merg degetele turbo pe tastatura ![]() sa nu uitam de slogan si de insemn. ca semn il putem folosi pe cel de la dacie (de la berlina biensur ) iar ca slogan... 'abar n-am... baga-ti voi |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
slogan: Daca Ai Cap Ia-ti Altceva !
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(FireChief @ 11 Nov 2007, 16:56) pe dragosp la comunicatii Eu, dacã e sã vreau, vreau acolo unde ies ºpãgile grase. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supãrat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai tu vrei sa te faci Ministrul Soselelor permanent reasfaltate...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bulan @ 11 Nov 2007, 21:36) Este perfect Excelenta sa Domnul IRONIK pentru portofoliul de la externe!PLATONICI am avut destui pana acum! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
postu' de ministru al economieie il vreau eu!
am sa mai simplific putin legile astea care ne dau noua, contabililor, multe batai de cap. |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu banuiesc ca o sa fiu ministrul culturii, o sa instaurez culturalizarea prin manele.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
indubitabil....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
EXact !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
radian |
![]()
|
Pai, pe tine te ungem Ministrul Manelelor...
Si a doua zi ne intrebam de ce-am facut-o,a treia zi te demitem si a patra zi te blamam public... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Si a cincia zi te numim prefectul vreunei capitale de judet ca si tu esti om si trebuie sa traiesti ca sa profiti de venirea la guvernare a partidului www.daciaclub.ro
|
--------------------
a
b
c
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fãrã turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Ma autopropun ministrul invatamantului...anunt de pe acum cresterea bursei de studiu la facultati de la actuala suma de 350 ron la considerabila suma de 1000 ron. De asemenea ofer credite bonus studentilor cu buna purtare in cadrul facultatilor de stat. De asemenea voi demara proiectul construirii de noi camine pt toate facultatile de stat, proiect in care se va tine cont de reglementarile U.E. in legatura cu spatiul cuvenit fiecarui student intr-o camera de camin. Va fi instituit un bun serviciu de paza si protectie a studentilor. De asemenea vor fi introduse noi facilitati pt studentii cu conditii speciale, pe langa reducerea la jumatate a taxei de regie camin. Se vor elimina toate fosilele existente in curentul sistem de invatamant, iar darea si acceptarea de mita chiar va fi pedepsita conform legii. Voi angaja un subministru care se va ocupa strict de sistemul de invatamant preuniversitar si activitatile lui vor fi verificate periodic de catre subsemnatul. E timpul ca Romania sa-si arate adevaratele valori! Am zis!
P.S: La facultatile private faca ce-or vrea, ca doar aia dau spaga la examene indreptatita, ca sunt unii studenti care stiu mai multa materie decat profesorii... This post has been edited by AmunDei: 12 Nov 2007, 21:28 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
xcss |
![]()
|
Alooo... domnu' metalist de origine
![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fãrã turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Eu m-am autopropus si mi-am expus planul. Logic ca pot exista mai multi candidati. Si stai linistit ca se va avea grija si de studentii fosila. Vor avea loc in facultate doar cei care merita.
Ideea mea e ca dupa ce apar oameni pe toate posturile sa se faca un pol si sa se voteze omul potrivit. Iar daca nu voi iesi eu ministru, imi poti da dumneata postul de "subministru/viceministru" cum o fi ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
xcss |
![]()
|
Eu i-as propune domnului bulan sa te aiba in vedere pentru Ministerul Culturii... considerand originea sanatoasa si contracandidatii
![]() |
--------------------
-
-
|
|
AmunDei |
![]()
|
La contracandidati am inteles ideea...dar la origine pe bune daca m-am prins
![]() Desi am o vaga banuiala... |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
xcss |
![]()
|
Scrie acolo ceva sub poza din avatarul tau...
|
--------------------
-
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pe mine ma puneti sef pe partea lucrativa, la borduri
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
xcss |
![]()
|
Borduri... adica alea de la trotuare?...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 10:46 |