TV Out merge nasol
![]() ![]() ![]() |
TV Out merge nasol
george_slz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Ai putea incepe prin a cumpara un cablu S video de buna calitate. Cele de 3 lei sunt asa cum sunt. Si ai putea tine cont de faptul ca lungimea cablului e invers proportionala ca semnalul receptionat in tv. Nu mai zic daca cumva ai doua cabluri in prelungie... Oricum placile video mentionate de tine nu sunt "racnete" si nici la timpul lor nu au fost. Depinde si de televizoare... In fine sunt o multime de factori.
Succese. LE:aici e un cablu si aici e alt cablu. ![]() This post has been edited by koldun: 11 May 2008, 12:00 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
incearca sa faci setarile manual si sa alegi PAL BG iar la felul de iesire al semnalului VIDEOCOMPLEX frecventa de 50 Hz (nu 60 cit este setata automat)
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Semnalul video iese aiurea in general din TV-out, e calitate proasta. Cel mai bine e sa iti iei un DVD-player (e cam 90 ron in comert unul decent) si o sa ai imagine impecabila, ceea ce nu vei avea nici cu mama placilor video.
Iti dai seama si tu cate interferente sunt pe placuta aia iar producatrilor li se rupe de TV-out. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Eu am reusit sa fac sa se vada bine cu mx400 si cu fx5500. Foloseam un cablu facut de mine din coaxial de 300 de ohmi si 2 mufe rca de calitate. Cele mai mari probleme le-am avut din cauza contactelor imperfecte intre cablu si tv (pateam exact ca tine). Evident ca am setat manual placa pe PAL BG/50Hz.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Am cablu cu mufe aurite, are 5 m. Am tv de calitate.
Mai incerc odata! Daca nu imi bag picioarele in el de TV out. Nasol e ca toate placile il au si e o mare tampenie. Pana si aparatul meu foto scoate un semnal Tv Out multumitor. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am avut pe Svideo o scurta perioada de timp, ca intr-un final abia sa mai disting ceva pe tv.
Am cumaprat un cablu RCA scump si acum imaginea este clara, fara interferente. |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@george_slz: ai un televizor care are intrare S-video (luminanta + crominanta) sau ai un cablu care realizeaza semnal compozit? In cazul din urma poate fi vina cablului (daca au unit pur si simplu luminanta cu crominata e nasol, cea mai simplista schema implica prezenta unui condensator).
Ca fapt divers placile ATI (cel putin cele care mi-au trecut prin mana) au si pin de semnal compozit pe mufa S-video (deci trebuie sa folosesti cablul care vine cu placa pt. ca are acel pin in plus) si calitatea semnalului e buna. This post has been edited by GoGu: 13 May 2008, 21:05 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:53 |