Comparatie intre drumurile din Moldova, Iasi, Vaslui, Piatra Neamt, Bacau etc
![]() ![]() ![]() |
Comparatie intre drumurile din Moldova, Iasi, Vaslui, Piatra Neamt, Bacau etc
Deshteptu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|||
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Din drumurile mele rezulta cam asa:
1. Bacau - OK, cel putin daca mergi doar pe E83. Totusi, exista strazi proaste, iar centura nu este intr-o stare foarte buna. 2. Vaslui - jalnic. Asfalt valurit, un scuar nesemnalizat la iesirea spre Iasi... 3. Iasi - jalnic, dar cu oarecare semne de imbunatatire. Cel putin nu-ti mai rupi rotile pe piatra cubica de pe linia de tramvai. Vad ca ai pus doar judetele din regiunea Nord-Est. Asa ca adaug: 4. Focsani - centura e super, cu mici exceptii, dar prin oras nu e la fel de bine. Din ce imi amintesc, in urma cu 3-4 ani strazile din Piatra Neamt, Botosani si Suceava erau intr-o stare destul de buna. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
in moldova nu prea circul
strazile din calarasi.. vai steaua lor, numa valuri+gropi... aka transeele din calarasi cluj - ok sibiu - super ok satu mare- iarasi ok zalau.. cel putin ala european din oras, e de vis pana la urma bucurestiul mi se pare foarte ingrijit la drumuri.. adica dintre arterele mai mari si care sunt intradevar rupte, as mentiona colentina, si calea floreasca pe unele zone. unirii-magheru-victoriei- mihai bravu- barbu vacarescu- si muuuuulte altele (artere, nu ma luati cu strada din spatele blocului) sunt chiar foarte bine aranjate.. fara gropi, poate vreo gura de canal mai prost adusa la nivel dar cam atat. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bacau in centru are drumuri destul de bune. Si centura aia spre Onesti mi se pare ca au refacut-o. Pe stradute nu prea am intrat.
Piatra Neamt parca arata putin mai slab decat Bacaul... si parca si putin mai aglomerat. Iasiul mi s-a parut foarte slab. La nivel de comparatie cu Aradul. Se vede ca strazile au avut odata asfalt bun, dar nefiind reparate de cativa ani au capatat valuri. Focsani confirm si eu centura e ok. Buzaul prin oras s-a stricat si el (drumul e in valuri) in schimb si acolo au reparat centura. Eu deja m-am obisnuit sa o iau pe acolo. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Iasiul e praf!!! Jalnic, deplorabil, si tot restul. M-am fatait in ultimele doua saptamani peste tot. Parca nu-mi amintesc sa fi fost asa rau. Ce naiba, are doar 2 (doua!!!!) strazi bune, Copoul si Alexandru - Dacia. Nici pe litoral cand e furtuna nu-s atatea valuri...
JALNIC!!! Bacaul aprox ok. Problema e ca n-are indicatoare. Nu mint, poate-s tampit, da' de fiecare data ma ratacesc cand vin dinspre Buc si merg spre P Neamt. Piatra Neamtul, la cat s-a investit in toate p-acolo era de asteptat sa aiba drumuri bune. Da' e aglomerat. Focsaniul e iar naspa, da' nu ca Iasiul. Iasiul n-are termen de comparatie. Buzaul (dac-o fi-n Moldova ![]() Vasluiul e nasol. Botosani - nu stiu. N-am fost niciodata. PS: o fi oras in tara cu drumuri mai nasoale ca-n Iasi? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
da! Timisoara
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Sã fii patriot în România înseamnã sã puți a iesle în timp ce constați cã toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Drumurile din Bacau sunt super ok.
In barlad sunt PRAF |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
In Botosani am fost acum 3luni. Multe gropi astupate prost, santuri...incepea sa semene cu Bucurestiul.
PS: confirm si eu: Iasiul e varza la capitolul drumuri. Mai aveam putin si rupeam masina pe acolo. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Sa nu o ardem dubios...
Bucurestiul arata cat de cat ok pe arterele principale |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Dar macar pentru Iasi sunt vesti bune. Au anuntat ca vor sa asfalteze vreo 70 de strazi. Nu stiu care or fi alea dar macar am avzut 2 strazi care au intrat in reparatii(in spate la prefectura e una). Cea mai jalnica strada din Iasi e aia care vine din Canta spre Gara si apoi spre Podu de Piatra.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trãitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca ii scoti benzile de urgenta ramane E83.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Iasul e varza ... Canta, Moara de foc ,Silvestru Socola ,Nicolae Iorga,etc. etc
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FLP @ 13 Aug 2007, 22:30) Ma, centura e cu valuri pe alocuri din cauza ca curcula ffff multe masini de tonaj mare. Dar drumurile sunt lipsite total de gropi, si fffff rar vezi cate un canal care nu e adus la nivel. Se poate merge lejer pe orice strada, confortabil. @Muttley: Tu vorbesti serios ca te ratacesti? ![]() De la intrare o tii DREPT, omul meu ![]() INtri prin Nicolae Balcescu, mergi drept ajungi la URA, mergi drept si ajungi la NARCISA, o tii drept ajungi la ORIZONT, in continuare mergi drept ajungi la PIATA SUD, drept inainte si ajungi la McDonald's, tot drept ca sa ajungi la PIATA CENTRALA, mergi iarasi drept inainte si treci prin STEFAN CEL MARE (poti sa te opresti la o racoritoare aici ca fac cinste ![]() Deci este IMPOSIBIL sa te ratacesti, e prea simplu ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(Muttley @ 13 Aug 2007, 19:49) Bacaul aprox ok. Problema e ca n-are indicatoare. Nu mint, poate-s tampit, da' de fiecare data ma ratacesc cand vin dinspre Buc si merg spre P Neamt. Nu se poate! StefanT are dreptate, Bacaul e foarte bine semnalizat. Cu conditia sa mergi pe drumul european. Acum s-ar putea sa fie mai dificil cu reparatiile la pod (se ocoleste putin). QUOTE(pvd2010 @ 13 Aug 2007, 21:50) Corect, E583 este varianta Roman-Iasi si E85 Bucuresti-Suceava. Greseala mea. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galaþi ![]() |
In Galati, ca doar vorbim de orase din Moldova, strazile sunt bune, indraznesc chiar sa spun ca sunt bune spre foarte bune.
In judet, ar putea fi totusi imbunatatite; din punctul meu de vedere sunt doar OK. In Focsani, sunt bune. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 13 Aug 2007, 21:49) da ... Pitesti ... pana acum vreo 2-3 saptamani. Acum au inceput sa asfalteze bulevardele principale, alea pe care traversezi orasul, ditamai stratul de asfalt + strat de uzura + borduri noi + guri de canale. Se pare ca au pus mana pe o finantare maricica si anul asta o sa ne tina numai in asfaltari. Abea astept sa termine ca imi rup masina in fiecare dimineata pe strazile de pe care s-a ras asfaltul si au ramas canalele la vreo 4-5 cm mai sus. |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
plimbarit si eu botosaniul din cand in cand.. pana acu am fost norocos ca stateam putin pe acolo..dar de cand au inceput lucrarile de reparatii si au blocat artere dupa care le-au lasat in dorul lelii.. era jale !
Ce cautasi drivex prin botosani ? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(StefanT @ 14 Aug 2007, 00:37) @Muttley: Tu vorbesti serios ca te ratacesti? ![]() De la intrare o tii DREPT, omul meu ![]() Deci este IMPOSIBIL sa te ratacesti, e prea simplu ![]() Ma, daca-ti spun... Da' nu asa, putin, ci de fiecare data!!!! ![]() Ultima oara a fost de coma, am luat-o dupa indicatorul care-mi arata Piatra Neamt si am ajuns pe niste serpentine care urcau in munti. Era pe inserat, si ca sa fie beleaua mare n-aveam nici benzina. Imi fu lene sa alimentez, am zis ca-mi ajunge pan-acasa. Mai ales ca ma grabeam, aveam promisa o omleta buna. In sfarsit, ma minunam si eu ce bulan pot sa am. Si ratacit, si infometat, si fara benzina noaptea prin vagaunile alea. Chestia-i ca acolo trebuie sa faci o dreapta pe care eu n-o vad niciodata. In sfarsit, eu sunt unul iar voi multi. Deci sunt cu capu'. ![]() QUOTE(thunder @ 14 Aug 2007, 17:26) Pitestiul e parfum pe langa Iasi ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
botosani?
dezastru. se schimba tevile de termoficare si sapa intr-o veselie. problema este ca nu termina nicaieri. azi treci pe un drum bun, maine nu mai e. e dificil pentru mine, localnic sa mai stiu pe unde se mai merge si pe unde nu. partea dureroasa e ca vezi municitori care fac santuri, dar dupa aceea nimeni nu mai munceste in zona. am invatat stradutele inguste dintre blocuri mai ceva decat tabla inmultirii. pot traversa orasul fara sa mai circul pe vre-o artera importanta. acu au pus si semafoare: 80sec-rosu, 10sec-verde. distractie. si se strica intr-o veselie. e unul la intersectia sucevei-calea nat. care ramane blocat pe rosu. verde nu mai vine. hazliu, intri si tu cand pare intersectia mai goala. la intersectia de la bazar e unul de pietoni care ramane pe rosu. tot aici am vazut cea mai tare faza: intr-o zi toate semafoarele erau verzi. toti pietonii traversau, toti soferii credeau ca au prioritate.... |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 21:42 |