Cum se comporta ABS-ul de pe logan?, Se merita?
![]() ![]() ![]() |
Cum se comporta ABS-ul de pe logan?, Se merita?
#Dino |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
|
||
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|||
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
DA!
Desi e cam puturos si la viteze mici pe uscat da drumul cam mult, pe sosea uda si la viteze peste 60 face toti banii. Pe zapada inca n-am avut ocazia. |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Se poate dezactiva?
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
nu
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
#Dino |
![]()
|
Situatie concreta. Pe drum drept cu zapada de 3 cm (carosabil umed plus strat subtire de zapada).
Se descurca ABS-ul? Am franat cu un preference intr-o situatie asa cum am descris si s-a dus sanie - noroc de drumul perfect - s-a dus drept drept, altfel luam bordura/parapetul central. PS S-a intamplat in zona Metro Voluntari, iarna trecuta. |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
ABS-ul nu micsoreaza intotdeauna distanta de franare, principalul lui scop e mentinerea controlului asupra masinii. Cand franezi cu abs e indicat sa apesi pedala pana la fund si sa tragi de volan (fara a-l brusca) pt. a ocoli obstacolul. Cu o masina fara abs sansele de a pierde controlul tragand de volan in situatii limita sunt foarte mari.
Oricum, cauta si tu ca s-a discutat si ras-discutat ABS-ul. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si mai depinde si de cauciucuri
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic asa: se face o tura pe zona de logan si pe zona de diverse si se citesc cele vreo 5-6 topicuri despre ABS.
Daca mai exista intrebari, se pot pune pe unul din acele topice. aici se inchide. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:27 |