Mi-am tras gagica, Foarte tare
![]() ![]() ![]() |
Mi-am tras gagica, Foarte tare
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
bai sa fiu al draqului, dar ai suferit nu gluma!
Aviz amatorilor: aveti grija ce va doriti! super tare ..... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Bai sa moara zuzi, cum naiba mi-a scapat faza asta???
![]() QUOTE(axabrt @ 12 Nov 2007, 15:15) Deci faza reala! Din nefericire pentru mine n-am fost martor. Mi-a povestit-o un coleg de munca, si am consimtamantul lui sa v-o relatez... Deci era asta la tara la el. Ca toti gospodarii seriosi, ce sa faci la sat?!? Te duci la discoteca, DOOOH! Si se facea c-avea asta un consatean p-acolo, Isac cica i se zicea. Si-ntr-una din nopti, au iesit astia din discoteca. Cica erau multi tare, si tzapeni de beti toti. Numa' Isac asta se facea ca era cel mai terminat. Desi nu se tinea singur pe picioare, l-o apucat sa faca pipi. Si ca un domn veritabil ce era, ca sa nu-si dea-n petec in vazul lumii, s-a dus spre primul gard de scanduri care i s-a ivit in fata ochilor incetosati. Mai mult, ca sa nu dea nimanui de banuit in privinta activitatii sale de moment, a strecurat crotalu' printre scandurile gardului. Si a inceput treaba. Probabil 90% dintre voi va ganditi ca s-a sesizat vreun cotetzar de pe partea ailalta a gardului si l-a compostat de carnacior. Dar nu. Nu de data asta. Nu era nici un chine. Treburile au luat o intorsatura dramatica atunci cand sarmanului om, de rupt de beat ce era, i s -au inmuiat complet picioarele si a cazut.. In genunchi, p-o parte, dracu mai stie. Nici nu are importanta. In conditii normale n-ar fi fost grav, betsivani care sa cada si sa se sprijine-n ultima clipa cu fata de sol s-au mai vazut. Doar caaaa.... De data asta, scandurile la gard nu erau chiar profesional montate. "Luftul" nu era constant de sus pana jos. Gheneon mare, inspre jos distanta se micsora, iar scandurile se apropiau. Deci cum stateau astia sa-l astepte pe Isac sa termine de facut pipi, au auzit un urlet infiorator venind dinspre gardul cu pricina. Au fugit astia sa vada ce l-a apucat, da' cand l-au vazut cu putsulica prinsa intre scanduri ca-n menghina, cu zeci de aschii-nfipte-n ea au avut un moment dintr-ala de "ridicat din umeri" amestecat cu "cum naiba ai reusit ma?!?". Cica l-au apucat toti si la "3" l-au saltat in sensul invers inclestarii. Plangea ala de durere, ma rog. A reusit sa scape din stransoarea m0rtii... Invatatura ce se desprinde... Oricat de tentant ar fi... Nu incercati ce a propus axabrt in citatul de mai sus ca nu va vad bine... ![]() This post has been edited by Muttley: 13 Nov 2007, 14:59 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(axabrt @ 12 Nov 2007, 15:08) Iesim de putin timp...n-am apucat sa fac poze impreuna cu ea Dar m-au vazut niste prieteni, or fi facut aia poze... Daca te-au vazut deja prietenii poti sa te insori. Mai nasol va fi cand o vei cunoaste. Desigur in pat cu prietenii. Dar las' ca e mai bine sa ai un tort pe care sa-l imparti cu prietenii decat un c.a.c.a.t pe care sa-l mananci singur. ![]() QUOTE(Muttley @ 12 Nov 2007, 16:42) Bre da'... In afara de meciu' ala... Intimitati avurati voi doi??? Adica i-ai varat deshtu-n........ureche? De ce sa bage destu', bre? Sa descopere ca pruna e dovleac? This post has been edited by Sony: 13 Nov 2007, 19:17 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Muttley poti sa iti spun Johnny Creanga?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Craca
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Sony |
![]()
|
Bre, ady77, nu iti e rusine sa te comporti ca un moldovean?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu m-am scos ca sunt si 1/2 oltean
![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
Si 1/2 machidon becalian.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
Doamni-fereste!
|
--------------------
|
Sony |
![]()
|
E acra branza cand nu ajungi la ea.
![]() Inca nu au venit pozele cu tipa buna care umezeste Opelul. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mutley lesin
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Inca nu s-a trezit din somn, dormea cand scria de ea.
Wake up Muttley !!!! |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O femeie frumoasa e ca o comoara ascunsa, acela care a gasit-o ar face bine sa nu se laude. François de la Rochefoucauld
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate e nasoala? Oricum, asta am zis si eu la sfarsitul paginii 2!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate nu e deloc..sau e de fapt un el..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Si daca gajica lu' axabrt e bunaciunea secolului sa muriti voi toti cu gheara-n gat?
Hai bre axabrt, pune poze, arata-le cine rade la urma! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa va zic si eu o faza...
![]() Cand agatam eu gagici pe chat, in general erau numai nasoale... da' printre astea, era si-o bunaciune la un metru optzeci, frumoasa si buna rau. Si o sun intr-o zi, s-o mai intreb de sanatate... si-i zic ca plec la strand. Ca vrea si ea sa vina. Vin-o fata, ca nu te duc in carca. Plecam toti bagabontii agale pe ulitele dinspre Studentesc, povestindu-le ca o sa vina si o gagica de pe chat. Astia mare bascalie faceau de mine, ca aduc nasoalele pe strand, ca vreau sa sperii lumea de la coada un' se vinde bere si alte multe dulcegarii de gen. Intram noi pe strandul MApN si pe alee, ma suna ca a ajuns. Le zic astora sa astepte nitel, sa ma duc s-o iau de la poarta. Ma-ntorc cu "capra" la brat, vazand de departe mutrele cu gurile exagerat de cascate, ochii beliti si grimase de nedumerire impletite cu mirare, ale neincrezatorilor mei tovarasi, unul dand si c-o sticla de apa de asfalt... exprimandu-si poate astfel invidia. Nu mai zic ce priviri hulpave am avut de infruntat, dupa ce s-a dezbracat... sau cand toti masculii jinduiau, cand isi uda costumul la dusuri. Concluzia e una singura... nu poti detine numai tu un exemplar din acesta, este avut national... si daca vrei sa-l pastrezi doar pentru tine, trebuie sa mergi cu pistolul la curea sau s-o tii ferecata-n casa. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana nu pui poze nu te credem. De fapt nici asa nu te credem. Tre sa pui si nr de tel s-o sunam sa verificam daca e adevarat. Eventual o si invitam fiecare la cate o intalnire sa ne convingem mai bine.
This post has been edited by Cornel001: 14 Nov 2007, 12:38 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Poze n-am, numaru-l am, dar sunt un domn si nu-l dau... si nici nu trebuie sa ma creada nimeni, e doar un episod din viata mea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.245 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
nici pe mine...bravo vis-a-vis.
Doar mi-au revenit sperantele... ![]() |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
tgg2k |
![]() ![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
evrika!
stiti de ce axabrt nu ne arata poze cu gagica lui?! e Elodia! ![]() si va dati seama ce implicatii ar avea chestia asta |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
va spun io...ii trece repede.........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(tgg2k @ 15 Nov 2007, 10:38) e Elodia! ![]() Fugi bre d'aci! Da' ce? Aia e (era) foarte tare?? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 14 Nov 2007, 12:21) O femeie frumoasa e ca o comoara ascunsa, acela care a gasit-o ar face bine sa nu se laude. François de la Rochefoucauld Corect. Ala care a gasit-o tre sa o ingroape adanc, sa faca o harta codificata si sa o transmita urmasilor. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
tgg2k |
![]()
|
necrofilule!!!
![]() |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
gagica lui axabrt nu este a lui si nici a noastra ci a urmasilor urmasilor nostri
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 21:50 |