Transfomarea unei Dacii in Renault, Dacia Logan > Renault Logan
![]() ![]() ![]() |
Transfomarea unei Dacii in Renault, Dacia Logan > Renault Logan
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
de unde vrei sa stim asta?... se comercializeaza cumva Renault Logan in RO?... ar fi cazul sa pui si niste link-uri sau alte surse documentare si sa detaliezi putin intrebarea
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, mai este diferit si portabagajul, este cu eleron, si jantele parca.
Pun niste poze mai tarziu daca vrei. This post has been edited by andrei_2006: 6 Feb 2007, 20:31 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai fa o scrisoare la Dacia... Daca vrei sa-ti faca altcineva lista...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu se comercializeaza, dar pe strada am vazut 2 pana acum, si ce am spus mai sus am observat diferit. Daca gaseam de unde sa ma documentez in alta parte, nu mai puneam intrebarea, nu?
Iar intrebarea mea este cat se poate de detaliata. Pentru ca un Logan sa fie numit RENAULT Logan, trebuie sa aiba (probabil printre altele) spoilerul fata, monogramele si logoul din spate diferite fata de un Dacia Logan! Spoiler Renault 10008-6.jpg Spoiler Dacia 0206_Renault-Logan.jpg Monograme & logo Renault 1280x1024_04.jpg Monograme & logo Dacia dacia_logan_diesel.jpg Intrebarea mea: alte diferente de acest fel, mai exista?! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Nu stiu cine ti-ar putea completa lista asta! Serios ... aici venim si ne dam cu parerea dar precum vezi nu stim cand va aparea urmatorul model si nici ce va fi (putem doar banui). Iar lista asta a ta e cu atat mai complicata cu cat marea noastra majoritate nu am apucat sa studiem un Renault Logan. Totusi daca o astfel de lista s-ar face nu calandrul sau usa portbagajului ar trebui sa fie problema. Asa mai compari o poza si vezi diferenta. Interesant ar fi de stiut daca exista diferenta mai putin vizibile, intelegi ? De exemplu Ambiance-ul e vizibil ca nu are tetiere spate, dar mai putin vizibil e ca nu are bara antiruliu. Si alternatorul daca nu ma insel e diferit fata de laureate de exemplu pentru ca masina nu are atatia consumatori.
|
--------------------
------
------
------
|
|
R19/16v |
![]()
|
Intentia mea era sa fac o lista cu elementele de design diferite pentru a o posta aici pentru ca poate cineva ar vrea sa isi transforme Dacia in Reno.
O puteti numi...tuning? ![]() Asta am pana acum: Corp bara parasoc fata Renault 60 01 548 201 227e Emblema Renault 60 01 548 235 14e Monograma 1.4l Renault 60 01 548 302 7e Monograma 1.6l Renault 60 01 548 303 7e Monograma Renault 77 00 817 027 18e Perna volan sac gonflabil Reno 60 01 548 278 131e |
--------------------
DS
5H
|
seraph |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 3 September 05 ![]() |
Ati aflat probabil ca modelul de Logan ce se va construi in Iran se va comercializa sub numele Tondar si va avea motorizari de 1.6 si 2.0
Am zis asta pentru ca se discuta despre celelalte modele care se vand in lume. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
interesant. mai spune ! ai vreun link? logan de 2 L.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
seraph |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 3 September 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
cel mai important e ca e diferita stema
|
--------------------
x
y
2009
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
aici nu se va discuta despre un nou model de LGN... sau mai precis despre ce o sa apara in Iran.... cautati la stiri sau cautati topicul despre modele noi de LGN... aici e offtopic!
@R19/16V... te rog precizeaza clar scopul acestui topic... daca este tuningul intentionez sa-l mut la sectiunea de imbunatatiri.... deci editeaza primul mesaj si eventual titlul topicului ! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
R19/16v |
![]()
|
Scopul este determinarea diferentelor estetice dintre cele 2 masini, in vederea "publicarii" unei liste cu reperele necesare transfromarii optice a Daciei Logan in Renault Logan.
Fac acest lucru pentru simplul motiv ca mi se pare mai atragatoare partea frontala de Renault si pentru ca mi se pare foarte ciudat sa scrie 'by renault'. Nu am absolut nimic impotriva incadrari topicului la sectiunea de imbunatatiri. P.S. Acum e bine, nu? This post has been edited by R19/16v: 7 Feb 2007, 11:40 |
--------------------
DS
5H
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Cand ai spus punga volan te referi strict la airbag nu ? Am vazut in pozele cu loganul acel cu volanul pe dreapta ca si volanul e de la Megane si culoarea ambientala difera, e ceva bej.
|
--------------------
------
------
------
|
|
KDS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 13 January 06 From: BUCURESTI ![]() |
priveste poza MINNY si o sa-ti dai seama........
![]() |
--------------------
RENAULT
1.2 16V
2011
- B 57 XXX
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Referitor la siglele de Renault pe Logan stie careva daca gasesc in targ abtipildele pentru sigla din fata si din spate cu Renault.
Eu vreau sa le lipesc peste sigla cu Dacia si vreau sa stiu daca sunt mai multe modele? Poze are cineva ? |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Nici nu trebuie poze, te plimbi putin prin Bucuresti si o sa vezi destule colante cu Renault lipite peste sigla Dacia.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
merge masina mai bine cu sigla Renault pe ea, este?
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Azi o sigla reno, maine patru inele, poimaine e Turbo 4x4 powered by Mercedes...
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
router |
![]()
|
QUOTE(Dsign @ 20 Mar 2007, 00:11) Masina nu merge mai bine, dar parca arata altfel doar cu cele 2 abtipilde lipite pe sigla, si ceea ce este si mai bine este ca ele pot fi scoase oricand. Intradevar nici mie nu-mi place sa am ceva lipit pe masina sau nu stiu ce modificare facutala masina, care in 90% din cazuri mai mult strica aspectul masinii decat sa-l imbunatateasca. This post has been edited by router: 20 Mar 2007, 09:00 |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
Semeneu' |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 6 January 05 From: peste drum de vizavi ![]() |
Trecand intr-o zi pe strada am observat masina aceasta: cineva din Pitesti si-a schimbat grila de Logan cu una de Renault Logan. Portbagajul l-a lasat la fel, doar sigla de Dacia a inlocuit-o cu cea de Renault, dar suportul de Dacia fiind mai mare, arata destul de urat. Asta pe spate, fata arata chiar bine.
Attached thumbnail(s) 05022007.jpg ( Size: 49.61k ) Number of downloads: 1548 05022007_001_.jpg ( Size: 67.87k ) Number of downloads: 1444 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- XX XX SMN
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
arata bine. dar oare merita investitia?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Daca omului ii place bineinteles ca merita .
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
router |
![]()
|
arata super, mult mai bine ca cea obisnuita la Logan
sunt curios cat costa |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
daca Reno loganu arata ca Dacia Loganul de acum... si invers... tot de Reno vroiati...
![]() |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
aur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 9 April 05 ![]() |
Pt. R19/16v Corp bara parasoc fata Renault 60 01 548 201 227e. Aici te referi doar la grila (masca)[COLOR=red] radiatoar?
This post has been edited by aur: 25 Mar 2007, 16:25 |
--------------------
Dacia
LOGAN Prestige
2006
- BH05AUR
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Am vazut si eu ieri un Logan de taxi in Baia Mare cu masca fata Renault Logan! din pacate n-am avut timp sa-l imortalizez fiind in trafic.
Arata chiar bine si se distingea bine de tot dintre ceilalti! |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
arata binisor..doar ca sa nu picam in extreme- gen dacia cu bot de "bemveu" sau alte nebunii
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Da ai dreptate. Apropo, intr-una din zile, saptamana trecuta am mai vazut o chestie interesanta:o berlina veche si neingrijita dar care avea bara fata de Logan!! evident alta culoare decat masina si legata la colturi cu sarma!:D Ar fi fost o poza super la topicu "ce am mai vazut prin Romania"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
mda!
![]() ![]() http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=5...highlight=kitch |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:01 |