Pinioane Nova, ajutati-ma
![]() ![]() ![]() |
Pinioane Nova, ajutati-ma
white_rebel882000 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
1989
- bh-41-bia
|
|||
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Deci tu ai dacie berlina si vrei sa iti pui pe ea cutie cu 5 trepte si sa pui pinionul de a 5 a de Nova? Nu merge. Dar care ar fi scopul sau pentru ce vrei sa faci asta, poate gasim o solutie impreuna.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
oricum topicul nu-i la locul lui.cred ca o sa-l mute cineva.dar daca tot e vorba, stiu un baiat care are o cutie de dacie in 5 trepte dar ceva gen sport.
un mecanic cand a vazut care e treaba cu acea cutie, a zis ca ii da o cutie de dacie normala plus diferenta.intrebare mea e:ce cutie putea fi aceea? |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu am asa ceva dar nu stiu cum a facut-o (mi-a facut-o cineva din provincie) la viteza a 4 la 2000 de ture arata 70 fata de cutia veche care la 2000 aveam 60 iar la 2500 in a 5a am aproximativ 100 acum nu stiu daca indicatia este corecta (nu am avut cu ce sa compar ) dar cam astea sint valorile pinioanelle sint de nova si a mai schimbat ceva dar nu stiu eu nu le am cu mecanica
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
white_rebel882000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 October 07 ![]() |
am citit aici pe site-ul asta ca si-ai pus pus cineva si se comporta foarte bine si trage mai tare
|
--------------------
dacia
berlina
1989
- bh-41-bia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Se muta la imbunatatiri, cu titlu modificat, hheellpppu' ala nu ne spunea nimic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(anndi @ 5 Nov 2007, 17:54) Merg bine mersi montate pinioane de Nova (de Italia, de papuc, de "fuga", cum mai vreti sa le spuneti...). Raportul treptei e 0.76. S-a discutat o groaza, s-a facut si topic. Se schimba ambele pinioane (primar si secundar). Trebuie dat jos capacul posterior. Numarul de dinti pt fiecare este 29 resp 38. Pret pereche - in jur de 1 mil. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
inveti inveti micule tuner
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Iti dau riport!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 05:38 |