Masini si iar masini...
![]() ![]() ![]() |
Masini si iar masini...
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
AL |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu un porsche d'ala cu senile! Mama, ce i-as face pe toti la mine pe Postavarul: "Incet taranilor, sa nu va stricati masina!"
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
Valentin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 January 03 From: Bucuresti ![]() |
postavaru zici?Langa Billa in Titan?
|
-------------------- |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Yup! Locul de incercat masini de teren. La o adica, se poate zbate in ghearele Postavarului si o divizie de tancuri.
Ce mandru sunt ca am DSN si ma dau prin gropi cu ea! Abia astept sa-mi intre un primar in vizor, ca am sa apas cu ambele picioare pe acceleratie! ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
Valentin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Am o amica care nu stia de gropanu ala din fata de la OMV (era si plin cu apa) si cand a venit pe la mine.... si-a bulit un rulment.
|
-------------------- |
|
sstanescu |
![]()
|
Am injurat de toti D-zeii ca ieri, pe ploaia aia, m-am gasit sa o iau pe drumuri necunoscute! Si am incasat cateva gropi de mi s-au infundat amortizoarele!
Ma tot gandesc ce afacere ar fi sa vinzi in Buc cel putin navigator GPS pe care sa fie marcate gropile. Eventual cu indicatii vocale, ca la raliu! Actualizari zilnice! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:44 |