un bec aprins in bord
![]() ![]() ![]() |
un bec aprins in bord
Cab_driver |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 23 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenta
2005
- b41rkc
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Despre acest martor e vorba?
![]() Bun, deci despre asta e vorba, Cab mi-a spus pe privat. Pai... acel martor se aprinde, intr-adevar, cand e o problema de motor. Eu, cand am avut probleme cu acel martor (imi palpaia), unul din cilindrii nu primea scanteie de la doamna bobina (mergea motorul in 3). La tine, s-ar putea ca unul din cilindri sa nu mai primeasca benzina destula de la domnul injector (ca tot ziceai ca ai schimbat injectoarele). Sfat: pune-le pe alea vechi inapoi si verifica din nou ![]() P.S. Evident ca masina nu mai trage, ca doar merge in 3 (din cand in cand). This post has been edited by free_fiber: 11 Nov 2007, 21:05 Attached image(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
avflorinro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 6 November 06 ![]() |
Mergi la un Dacia Service sa ti-o puna pe tester....am avut si eu problema asta si era un injector infundat. O pui pe tester si vezi exact ce are.
|
--------------------
KIA
Cee'd
2008, Best
|
|
Cab_driver |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 23 October 07 ![]() |
azi am fost la un service pe salaj..au puso pe tester si au zis ca fmasina "functioneaza in parametrii normali si nu stiu de ce martorul e inca aprins" acum ce sa ii mai fac? This post has been edited by Cab_driver: 12 Nov 2007, 13:54 |
--------------------
Dacia
Solenta
2005
- b41rkc
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Fix asa ti-a zis ala?
Poate ca UCE-Injectie a inregistrat o eroare si d-aia nu mai stinge becul. Nenea din service putea macar sa-i stearga erorile inregistrate, daca tot a pus CLIP-ul pe masina. Incearca tu sa-i scoti borna de la baterie si sa i-o pui la loc. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:08 |