nevoi de viteza, pro-street romania
![]() ![]() ![]() ![]() |
nevoi de viteza, pro-street romania
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
Van Ghelie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 December 06 ![]() |
QUOTE Ma, asa am zis si eu, dar de unde dracu' trece trenul ala? Initial am zis ca-i in Giulesti... Pai trenul trece sigur prin Giulesti, fiind filmat in dreptul ramificatiei de Pitesti. Se poate vedea si podul de cale ferata care trece peste linia de Ploiesti. |
-------------------- |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Daca nu era vorba de dacie, puteam sa jur ca sunt rusnaci, au un accent groaznic
|
--------------------
-
-
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ce inteleg eu de acolo: Arme si femei. S-ar putea sa fie rusnaci..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Super tare site-ul. Joaca foarte bine rolurile de "cocalari".
Si fetele... ![]() ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
sunt romani...filmuletele sunt facute la caterinca!...e greu de priceput?
![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 15 Nov 2007, 18:01) Nu, eu sunt ala cu vocea suava care filmeaza ![]() QUOTE(A l e x @ 15 Nov 2007, 20:51) vizavi : Sper sa nu fii tu "Boy Shakira" in clip. Anyway, tipa din dreapta aduce putin cu ea, asa la trasaturi, dar e mult mai finuta aia din poza mea ma ... M-a izbit asemanarea, atata tot...QUOTE(Merced @ 15 Nov 2007, 21:26) Pai nu, are 30 si ceva, da' se tine foarte bine si dupa o nastere... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(fiderzen @ 16 Nov 2007, 16:38) Numai pe jumatate .. par a fi mandri de tablele alea, iar engleza aia de balta e chiar a lor, genuine original. Plus ca daca faceau bascalie, cautau si ei niste slute, sau macar le pictau un dinte lipsa fetelor. |
--------------------
-
-
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Si daca faceau caterinca cu slute, se uita cineva pana la capat? Eu unul nu
![]() Asa... ti-e mai mare dragu' sa urmaresti caterinca aia |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
totusi nu e treaba de amatori. Imaginile sunt foarte clare iar camera e fixa, pare treaba de profesionisti.
Fetele de asemenea ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Criminal lada donut...mai in josu paginii.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Da, si masinile sunt ingrijite, nu cu noroi pe ele si stickere peste rugina.
Totusi, care e scopul? Gagicile clar sunt angajate, nu gasesti intr-un sat atatea bune, de fapt iti trebuie un colectiv de minim 500 de studente ca sa strangi 10 fete ca alea. Vad ca de pe site te trimite la un alt site al unui service auto. Oare sa fie primul site o reclama pentru cel de-al doilea? QUOTE Go kill yourself, you crazy bastard ! ![]() ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 18 Nov 2007, 01:19 |
--------------------
.
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Gagicile clar sunt angajate, nu gasesti intr-un sat atatea bune"
Nu e filmat in sat ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Penal saitu'
![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Satul bucuresti.
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Saitu" e facut la caterinca, ca si clipul de altfel.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:59 |