Bugatti Crash, Bugatti Crash
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugatti Crash, Bugatti Crash
ionut17 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
moama ce accident! au fost si raniti??
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pentru o masina asa scumpa, eu zic ca e mult si ce ai vazut in clip.
Dar daca asta nu te satisface, bugattiveyroncrash4.jpg |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eee asa mai da! atunci daca e mult ce e in filmulet inseamna ca daca ii cade cumva o frunza pe capota apare la pro tv??
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ce comparatii faci si tu...
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Sunt curios ce deviz estimat are al doilea. Daca nu e dauna totala, oricum a lasat in peisaj macar un duplex pe bd. unirii
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
A l e x |
![]()
|
La cum arata, eu zic ca e dauna totala.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
dauna totala in visteria asiguratorului
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hm, ca buna idee de facut misto mi-a venit - sunat la brokeri si cerut niste estimari de costuri pentru full casco la bugatti veyron
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Masina din al 2-lea set de poze a intrat cu 160 km/h intr-un pom daca nu ma insel
![]() Si sa fim seriosi ... reparatiile masinii din primul post costa enorm de mult ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
inca un sofer de duminca la volanul unei masini.....mult prea puternice.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
vrei sa spui inca un sofer obisnuit la volanul unei masini puternice
![]() al doilea bugati daca intra in copac cu 160 la ora nu arata asa. This post has been edited by alex0507: 15 Nov 2007, 21:58 |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
detalii accident bugati.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Onlookers claim the car was travelling in excess of 100mph before the driver lost control, hit a Vauxhall Astra driven by a seven-month pregnant woman, and spun three times before crashing into trees beside the road.
Deci avea 160 km/h ... impactul n-a fost direct in copac ce-i drept ... dar spune-mi tu masina care la un asemenea impact arata asa ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
alex0507 |
![]()
|
eu ma intreb cum arata opelu busit
![]() bugatiul arata bine ptr o masina care s-a busit la 160kmh, nu stiu care model s-ar mai fi comportat in felul asta. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ca sa nu ne mai contrazicem in legatura cu viteza la care a fost lovit Veyronul ala eu zic sa facem cheta si sa ne convingem singuri cum se deformeaza la 160km/h.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE was travelling in excess of 100mph before the driver lost control Care parte nu o intelegeti? La peste 100 mph pe ora a pierdut controlul. Dar masina in acel moment incepe sa piarda si din viteza....pana sa se dea la femeia gravida mai pierde ceva viteaza, si mai conteaza cum o loveste, in ce zona, la ce unghi.... Si io am pocnit un cur de duba cu 5x km/h, da' dupa inca mai aveam vreo 3-4 km /h dupa ce mi-a zburat curu de duba din fata....deci nu toata energia s-a disipat in impactul in sine.... Bugatti ala nu a suferit deceleratii mari. Lasati vitezele impresionante si parerile date la un pahar de seminte.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 14:10 |