DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme cu ventilatorul care baga caldura

maseax
post 19 Jan 2008, 18:30
Post #31

Membru

Group: Members
From: Focsani Vrancea

QUOTE(tgg2k @ 17 Jan 2008, 15:59)
@Adrian_Boy doar masticul o tine acolo, bagi o surubelnita mica sau ceva sa-l gauresti si apoi sa poti sa o dai jos. atentie, cand o pui la loc, trebuie etanseizata ca altfel nu-ti va mai baga aer pe unde trebuie.

@maseax despre ce rezistenta zici tu?! rezistenta de care zicea si bygy nu e accesibila asa usor
*

In dreapta a masinii. Undeva in stanga aerotermei , aproape de bratul de la stergatorul din dreapta. Mi se pare destul de accesibila. rolleyes.gif
sub bord bineinteles... biggrin.gif

This post has been edited by maseax: 19 Jan 2008, 18:33

--------------------
Renault Megane2 2005 - VN
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
B95DUS
post 29 Jan 2008, 01:03
Post #32

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Salutare,

din ciclul "ca sa nu mai deschid alt topic" am si eu o problema. Acu ceva timp (asta vara, nu aveam nevoie de aeroterma) aveam probleme cu bricheta; nu statea apasata. La sfatul unui bun prieten (dar nu prea stralucit) am incercat sa indrept clemele suportului de bricheta cu o surubelnita care mi-a scapat din mana si a facut scurt in suportul de bricheta. Evident ca mi s-a ars o siguranta (cel putin), bricheta nu cred ca mai merge, n-am incercat, dar butonul de la aeroterma este acum intrerupatorul pentru luminita de la scrumiera, bricheta si torpedou. Ce am de facut, stie cineva ???

P.S. Dacia 1310 din 1995, buton aeroterma 2 trepte, mergea doar una!

--------------------
dacia 1310 1995/L - B95DUS
~~ Ma vezi?... m-am DUS! 1310 upgraded~~
// fost vehicul de preot, bolid in devenire\\
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 08:08
Forum Renault