DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> 2 noi culori disponibile pt. Logan

lulu-gl
post 9 Jan 2008, 08:38
Post #31

Membru cu greieri...si reputatie proasta

Group: Members
From: Galati City

Adevarul e ca, un Logan negru ar arata misto, putin "tunat" pe afara.....dar sunt vise dragul tatii, vise. wink.gif

--------------------
Dacia Logan Berlina - GL-XX-XXX 2007 1.4 ABS Plus
greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LoganDeViteza
post 9 Jan 2008, 14:31
Post #32

I Taut I Taw A Puddy Tat!!!

Group: Banned

pai si ce???daca eu vreau sa vopsesc loganul negru??? nu se poate??sau cum? wacko.gif

This post has been edited by LoganDeViteza: 9 Jan 2008, 14:31

--------------------
Dacia GoLogan V6 - CL 03 FLM 2007 3.2 MPI
v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;)
+
lulu-gl
post 9 Jan 2008, 15:19
Post #33

da n-ar fi mai simplu, sa fie direct din fabrica negru ? banii care ii dai pe vopsea mai cumperi un spoiler, o janta gheboasa, etc. Parerea mea.... wink.gif

This post has been edited by klaus: 9 Jan 2008, 15:44

--------------------
+
aphophis
post 9 Jan 2008, 16:33
Post #34

Membru autentic

QUOTE(west2007 @ 9 Jan 2008, 07:02)
Hm, nu stiu, eu vroiam din noembrie sa imi comand masina, dar am zis ca astept sa vad culorile noi, iar in Decembrie nu mi-au spus nimic despre pigmenti, etc ...
Oricum nu au nici o tabla vopsita, sau carton cu noile culori, cica nu au primit de la Dacia, ceea ce ma duce cu gandul ca Dacia ne considera niste clienti de mana a doua ...no comment !
*

sincer, daca va fi albastru ala egee, nu ma incanta , adica arata bine da a ajuns sa imi placa mai mult albastru mineral, gris platine sau gri comete. Ar fi fain insa sa ofere un logan pe negru, consider ca si colegul de mai sus ca ar arata superbine un logan pe negru

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Lostboy
post 9 Jan 2008, 16:36
Post #35

Finding my way!

un negru mat ar fi destul de interesant cred......

--------------------
. . .
+
west2007
post 9 Jan 2008, 18:54
Post #36

Membru incepator

revin cu niste informatii de la VC referitor la culori:
cica albastru ottoman e o nuanta mai inchisa, cei de la VC nu stiau de explicatia cu pigmentul ...si cealalta culoare de asemenea e disponibila pentru comanda ....
Alt aspect interesant era ca se puteau comanda incepand cu data de 20 Decembrie dar masinile veneau in a 3-a sap. din ianuarie ...hm, cred ca e o desincronizare intre Dacia si dealer-i ....cel putin asa mi-a spus ACUM la VC, dar inainte, in decembrie cand am telefonat era vorba de ianuarie ...

la intrebarea mea cand vedem un carton sau o tabla vopsita la dealeri: "mergeti d-voastra pe www.dacia.ro si vedeti culorile ..." ; imi mentin ideea ca suntem clienti de mana a doua ...pt. Dacia SA ...smile.gif sad.gif

mai sunt doua informatii poate intereseaza pe cineva ...nu se refera strict la topic:
cauciucuri pe ABS Plus sunt la fel ca pe Preferance, deci NU Michelin sau Continental ...
stiu ca citeam azi pe forum ca la unii dintre voi au venit echipate cu M/C. Probabil adevaru' e undeva la mijloc ... plus ca ABS Plus FARA radiocd NU are gauri in spate, si "orice modificare duce ...duce la pierderea garantiei" , adica dak bagi tu sau service-u autorizat flexu' in tabla din spate smile.gif , cel putin asta e vocea oficiala

--------------------
Dacia ABS Plus 2008
+
Brainie
post 10 Jan 2008, 11:39
Post #37

Membru autentic

From: Bucuresti

Colegu', în afară de tine nu a mai susținut nimeni că pe modele cu ABS s-a pus altceva decât Continental sau Michelin. Iar eu când mă uit la mașina mea cu ABS văd Michelin. Deci care e sursa ta de informații ?

Iar în legătură cu găurile pentru boxe: îți spun din sursă sigură (mașina mea, cumpărată fără device-uri muzicale, nici playere, nici boxe) că găurile în polița de tablă din spate există din fabrică. Nu există într-adevăr găuri în mocheta textilă care acoperă polița. Și din nou, care e sursa ta de informații ?

LE: Ambele probleme off-topic, dar meritau clarificate.

This post has been edited by Brainie: 10 Jan 2008, 11:42

--------------------
Ex Dacia 1310 Li ; Ex Logan ABS+ 1.6 MPI 2007
+
FILter
post 10 Jan 2008, 13:32
Post #38

Membru autentic

@west2007 nu stiu cum te-or fi tratat pe tine la Dacia dar mie sigur nu mi s-a parut ca sunt client de mana a doua. In legatura cu cauciucurile confirm ca sunt Michelin Energy iar tabla este taiata pentru boxele din spate, chiar daca este acoperita cu mocheta.

--------------------
Dacia -X- 2000 toamna
+
lulu-gl
post 10 Jan 2008, 14:27
Post #39

spuneti-i careva, sa se uite in portbagaj sa vada gaurile pentru boxe.....sau poate mocheta, mai nou, e din tabla si de aceea trebuie bagat flexu'.. blink.gif

--------------------
+
west2007
post 10 Jan 2008, 14:40
Post #40

Membru incepator

@Brainie:

Colegu', sa lasam ironia fina deoparte... poate nu m-am exprimat destul de clar, si repet: cauciucuri altele decat Michelin / Continental + fara decupaj in spate (cand se comanda fara casetofon), informatia e de la VC, chiar vroiam sa inregistrez conv. si sa merg la dealer cu ea ...din pacate nu am avut "aparatura" necesara .
Plus ca dealer-ul din TM mi-a confirmat ca NU este decupaj la ABS Plus fara instalatie.

@Filter:

de acord cu tine, si eu am citit pe forum la fel, dar ...repet informatia e de la VC + dealer. (mai putin partea cu cauciucurile, unde dealerul zicea ca pot fi orice, in functie de lot: adica Kormaran, sau Michelin sau continental ....etc)

Iata ca informatia e verificata din 3 surse, si tind sa va dau crezare, cu toate ca celelalte doua surse spun invers.a

si in legatura cu "client de mana a doua" e o parere personala, cu mine s-au purtat ok, dar nu as comanda o masina fara sa vad nuanta de culoare, cu toate ca exista precedent cu oamenii din 2004-2005 cand aparuse Logan si ei o vedeau in poze si totusi o comandau. In caz ca nu stii, tin sa reamintesc ca prin '99 si mai inainte erau liste de ordine la dealer, si numa' cu pile puteai comanda o Dacie ....dar asta e alta poveste ...
Din punctul asta de vedere sunt (suntem) de mana a doua, Dacia SA nu isi permite 2 bucati de tabla la cei 2000 sau cati dealeri or fi in tara asta, sa vada si omu' pe ce da banii ...sau ...vorba romanului, las ca merge si asa, ca si asa e eftina ? probabil ca ei merg pe acelasi considerent, avem vanzari merge treaba, ce sa ne complicam sa aruncam niste vopsea pe o tabla sa trimitem la ...

Stima! smile.gif

<span class='edit'>10 Jan 2008, 14:46:</span>
@lulu-gl, nu am vazut ce are in spate Loganu' dar din spusele dealerului + VC, e tabla, si chiar daca e decupat, dimensiunea e de 13cm, deci daca vrei boxe 6x9 inch, tre' sa bagi flexu' smile.gif daca nu are decupaj, cu atat mai mult ...

Repet, daca oamenii de aici au ABS Plus si aveau gaurile, inseamna ca 'este', si aia de la VC 'este' naspa ... dupa cum am zis nu am vazut niciodata cum arata gaurile in spate, plus ca am mentionat express ca asta am auzit de la VC + dealer.

Hm, cam offtopic, adminu' poate sa stearga ultimele comentarii ....

This post has been edited by west2007: 10 Jan 2008, 14:50

--------------------
Dacia ABS Plus 2008
+
lulu-gl
post 10 Jan 2008, 15:53
Post #41

Scuze colegu', da se pare ca VC chiar au lipsuri. Iar ca sa pui un difuzor mai mare, ai dreptate, flexu' sa traiasca.....o zi bun

10 Jan 2008, 15:55:
scuze gramatica...bat-o vina

This post has been edited by lulu-gl: 10 Jan 2008, 15:55

--------------------
+
klaus
post 10 Jan 2008, 20:15
Post #42

步步

Group: Moderatori

nu stiu cum v-oti descurca voi cu flexul, dar eu as folosi un pendular cu panza de metal.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
west2007
post 10 Jan 2008, 21:24
Post #43

Membru incepator

mda, ai dreptate, flexul e varianta brutala biggrin.gif , la masina din semnatura au taiat baietii cu pendularu' super profesional acu cativa ani ...

si sa revin cu topicul, se poate si la dilarul din TM acum sa comanzi beige saible (sper ca am scris bine) ...in urma unui telefon in care am mentionat ca VC spunea ca se poate ...

--------------------
Dacia ABS Plus 2008
+
octav83
post 11 Jan 2008, 01:47
Post #44

Logan == my first car

daca tot ati dat-o-n offtopice
vin si io cu o-ntrebare:
scaune-ncalzite de Prestige
am de un' sa cumpar oare?

--------------------
DACIA Logan - B - ?? - ??? 2007 Prestige 1.6 16V
In fond ... masinile sunt d 2 feluri: LOGAN si alte masini ;)
+
aphophis
post 30 Jan 2008, 17:07
Post #45

Membru autentic

ce parere aveti de culoarea asta de pe renault logan? biggrin.gif eu zic ca arata bine:

Renault_Logan_Prestige-07_1.jpg

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
74r12
post 31 Jan 2008, 09:35
Post #46

Membru autentic

From: Planeta Pământ (Terra)

Superba, pacat ca e disponibila doar pt. Logan Rusia...

--------------------
Megane 2.2 Expression+ 1,5 dci 85 cp
Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
+
AL
post 31 Jan 2008, 14:22
Post #47

Member

topicul asta cred ca s-a departat de subiect dar si de momentul cand reprezenta o actualitate (culori noi...)... se inchide!

--------------------
Skoda KAROQ - B-21-NEW 2019
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th September 2025 - 17:39
Forum Renault