base, accident
![]() ![]() ![]() ![]() |
base, accident
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
mare scofala...a tamponat si el o masina.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
ce sa zici?
e si el om, gresi cu frana nimic mai mult nimic spectaculos |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Cica "se uita la balconul primarului"...
Eu cred ca-si pierduse biluta pe sub picioare.... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ma intreb in ce tara din lumea asta, exceptand Congo, Burkina Faso si Papua Noua Guinee, presedintele tarii umbla brambura pe strazi fara sofer...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Se mai gasesc. Prin Oslo, regele se plimba nestingherit cu bicicleta.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
de-am duce-o si noi ca-n oslo, zau ca nu mi-ar pasa cum ar umbla presedintele.
acu' vorba unora: daca intra mai tare in ala si dadea baselu' cu mufa-n volan, cum ar fi fost sa apara asa la samit? cu capu' spart, botu' umflat si vanat in obraji. ziceau aia ca l-a batut nevasta dreq. si sa mai fi aparut si taricelu' cu chicioarele rupte. ca cica si ala mai vine la servici pe-un scuter. dar...ce nu face populistu' ptr cateva voturi ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Din cate stiam eu, exista un protocol conform caruia, presedintele (pe intreaga durata a mandatului) nu are voie sa conduca masina.
Dar cum nu sunt sigur, nu sariti pe mine cu pumnii si cu picioarele. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 31 Mar 2008, 09:06 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Imi inchipui cum s-o fi simtit ala cu Dacia cand, iesind cu bata de sub scaun sa-l aranjeze pe neatent, da cu ochii de Base...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar ar fi fost faza de filmat si pus pe youtube
![]() Victoras, asa e si la noi, SPP e obligat sa stea cu ochii geana pe el; ori erau in masina din spatele lui Base, ori se ducea/venea si el ca marinaru din vizita de la Udrea si le daduse la baieti liber ![]() Lasand gluma la o parte, au aratat astia la TV si testul alcoolemiei (zero) si toti au zis ca a fost tamponare usoara. De data asta nu vad nimic extraordinar in intamplare. Bine ca nu era baut si sa o dea la intors cu testul alcoolemiei... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Eu totusi cred ca n-are voie sa conduca presedintele pe durata exercitarii mandatului. Tocmai pentru ca poate face accidente. De data asta a facut unul usor. Dar poate face unul din care se alege cu o vizita in Rai, sau ma rog, in Iad.
![]() Atunci ce facem? Alegeri? O luam de la capat? Sansa ca un "domn' profesor" de la SPP sa faca accident e cu mult mai mica. Plus ca "tinicheaua" aia albastra n-are nicio legatura cu mertanu' oficial. Daca ar fi intrat mertanu' in dacia aia parata... ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Ba, da' cam multi dintre alesii nostrii o comit in ultimul timp... Tariceanu, Orban, Cristian David, Base ... Cred ca chiar avem multe accidente in tara daca numarul acestora se reflecta si la nivelul celor cateva sute care ne conduc.
This post has been edited by Victorine: 31 Mar 2008, 11:51 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Victoras2001 are dreptate cu condusul pe parcursul mandatului, dupa mine s-a facut iar de cacao....
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Adică tu te-ai făcut înaintea lui?
![]() Compară atitudinea lui orban (ăla de nu respectă nicio regulă de circulație, și sfidează orice semafor) după accident, cu a lui Băselu... This post has been edited by MAERSK: 31 Mar 2008, 12:13 |
--------------------
-
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
sosetel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 27 June 06 From: Ploiesti ![]() |
Masina aia din film e clio toata ziua dupa far si capacul rotii.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
Facelift 2006 1.9 DCI
|
|
argon |
![]()
|
asa si este, desi presedintele a zis cu gurita lui ca era in Golf-ul pe care il conduce de obicei
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
au junti PROstii prea tarziu, au cautat o masina albastra bulita si au traso pe film
PRO TV number one ![]() This post has been edited by Alexu7: 31 Mar 2008, 12:43 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
MAERSK, esti pe dinafara. Nu vreau sa reluam discutia, insa s-a aratat clar ca Orban nu a facut nimic ilegal. A stat la locul accidentului, nu a injurat pe nimeni, nu a refuzat nici un fel de test. Toata tevatura a fost creata de presa care era in lipsa de alte subiecte...
Basescu era duminica cu masina personala, un Golf 5 albastru, aceeasi pe care a condus-o si dupa cheful cu Becali, dupa cateva pahare de vin. El fiind marinar si presedinte de tara, in sangele lui alcoolul s-a dizolvat de frica in cateva minute, NU s-a urcat la volan cu alcoolemie in sange ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Și mă rog cu ce sunt pe dinafară? Dinafara cui? Tu ești pe dinăuntru? Nasol...
Am spus ATITUDINEA. Atât. |
--------------------
-
-
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Fara sofer, am inteles, n-are voie. Da' sa se stearga la c*r singur, are voie?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cel mai mult m-a distrat faza cu "era singur, fara SPPisti, ei venind dupa".. Sa fim seriosi.. Erau probabil peste tot prin jurul lui, daca scotea cel accidentat vreo ranga cred ca isi primea headshot din prima
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Cel accidentat era tot SPP-ist undercover.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
TMihai |
![]()
|
Deci n-are.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 00:33 |