ulei logan, ce tip
![]() ![]() ![]() |
ulei logan, ce tip
bogdy5 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 3 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.567 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Topicul potrivit la locul potrivit.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O laba la vremea ei face cat 10 femei.
Cam asa e cu uleiurile astea, domle. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Va fi greu sa te descurci cu atata informatie cata vei primi aici...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bogdy5 |
![]()
|
poi dupa ce imi iau permis eu o sa ii mai dau si turatie 5500 tata nu sare de 3000 dar vreau sa tina nitel motorul asta si m-am gandit la elf da nush ce tip de ulei elf sa bag poate ma ajuta cineva
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
IRONICK |
![]()
|
nebunule, tu vrei sa faci liniute
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdy5 |
![]()
|
da o sa fac liniutze da singur de nebun ca nu am experineta
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...vezi sa nu ti se infunde narile
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Narile sunt deja ocupate cu muci, degeaba.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdy5 |
![]()
|
eee nici asa da acum serios m-am gandit bine si vreau elf da ce tip de elf e mai bun
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
IRONICK |
![]()
|
Elf Magnatronic 5W40 SyntS 505.01
This post has been edited by IRONICK: 14 Nov 2007, 21:45 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
Un elf este o ființă fabuloasă, aparținând mitologiei nordice, și care a supraviețuit în folclorul nord european, în legendele scandinave, germane și englezești. La origine, elfii erau niște zei minori ai naturii și ai fertilității, fiind înfățișați de obicei ca niște tineri bărbați și femei, ce trăiesc în păduri, fântâni, iar uneori sub pământ. Ei dețin o viață lungă, uneori chiar sunt nemuritori și au puteri magice. J. R. R. Tolkien, în trilogia sa, "Stăpânul Inelelor", pune accent pe caracterul angelic, pe inteligența elfilor, ceea ce a făcut aceste personaje foarte populare în fantezia modernă. În linii mari, elfii se aseamănă cu nimfele din mitologia greacă și cu viliile și rusalkiile din mitologia slavă.
Io zic sa alegi un elf tanar, e mai simpatic. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdy5 |
![]()
|
poi da ala era 5w30 de la service merge si de 5w40 nu zic nimic aia?
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
IRONICK |
![]()
|
ala-i vechi. acum in toate cartile de logan scrie elf 5w40
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdy5 |
![]()
|
mda eu incerc sa aflu ceva bun si u in carte scrie daciaoil mai bine puneau floriol
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Daca baga analizorul de ulei si te prind ca ai schimbat 5W30 cu 5W40 ai cam incurcat-o...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
IRONICK |
![]()
|
gaseste una de 2007
daca nu gasesti Elf Magnatronic SyntS 505.01, echivalentul lui este Magnatec SyntS 506.02 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdy5 |
![]()
|
poi am inteles ca nu e asa mare diferenta zi un ulei elf 5w30 da bun nu ma intereseaza pretul
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
fals... de ce sa dai banii pe elfi si alte bidiganii... nu are sens... dai 40 de lei pe o cutie de duralub si gata... te-ai scos... poti sa turezi motorul pana la 12.300 rpm ca nu are nici pe dracu....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() Tare faza cu 5500rpm. Ai grija cum iei vreun copac pe capota. Ce-si propun unii oameni chiar inainte sa ia carnetul. Respectele mele pentru IRONICK care s-a indepartat de glume si a facut totusi o recomandare. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(bogdy5 @ 14 Nov 2007, 21:18) am vazut destule topicuri legate de ulei la logan si sincer am intrat intr-o ceata totala[...] Daca ai citit destule topicuri despre uleiul de logan, dar nu ai reusit inca sa decizi ce vrei sa bagi, inseamna ca ai o problema de alegere |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Poti incerca si uleiul Leprechaun 5W30. E mult mai bun decat Elf.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Inca unul?
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
ulei de locomotiva... cel mai bun ...
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pemtri un motor nervos ai putea incerca ulei de floarea soarelui, sau de soia caci ai ungere mai buna si nici nu se prind aia din service. Sa vezi atunci cum trage, motorul lui Muttley care o ajuns la 12000 rpm e copil mic. Da vezi ca trebe sa pui in rezervor putin after shave sa arda mizeriile
![]() |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdy5 @ 14 Nov 2007, 22:18) am vazut destule topicuri legate de ulei la logan si sincer am intrat intr-o ceata totala pana la urma care ulei e cel mai folosit in afara de daciaoil si ce tip de el elf e cel mai bun da sa fie neaparat 5w30 Sper ca folosesti stopul de ceata si proiectoarele... This post has been edited by 2dor: 16 Nov 2007, 11:42 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Uleiul de liniutze e cel mai bun.
Il produce C&C Tiunning. Se comercializeaza la butoaie de 200l, da' poti sa iei cu inca un prieten care face liniutze. Va ajunge cam un an, proprietatile deosebite-l fac foarte volatil. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 00:41 |