Remapare Resoftare, Ce sa fac?
![]() ![]() ![]() |
Remapare Resoftare, Ce sa fac?
testike |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|||
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La 1.4 resoftat la 6500r/pm se taie injectia testat si aprobat de io:)))) inainte era undeva la 5900/6000. Si intradevar cuplu marit se simte trage mai bine de la turati joase 1700/1800 se simte.In CLUJ cineva cu 1.4 stoc sa facem un test.
|
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
va rog eu, mutati topicul la caterincoteca sau inchideti-l !!! deja mi-ati violat ochii (unii dintre voi)
aveti o discutie despre remapari, s-au despicat toate firele acolo |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
B 05 SIB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 8 February 06 ![]() |
raqzvan & ironik asta am vrut sa aflu merita sa cipez masina adica sa dau 150 eur sau arunc bani pe geam ,sint constient ca nu se transforma masina in WRX STI ,SLR,M6 etc dar vreau sa ma pot ajuta de motorul asta la nevoie.
Sincer am un preten care are Clio cu motor 1.2 16v 68 cp parca dar credeti-ma ca daca este nevoie forta ai nu prea mare dar poti depasii sau face altceva cu el,eu nu ma cred mare sofer sau pilot sau destept cum fac alti ,am intrebat ca poate aveti Loganuri cipate si puteati sa-mi spuneti cate ceva . Aici nu era discutia de sofer mai bun sau blonde la volan era o intrebare CE SA FAC , ma cerut parerea voastra pentru ca sinteti/ sintem toti soferii ,nu vreti sa cer parerea floraresei din coltul blocului sau taranului care cumpar lapte de la el ....Pe bune sintem oameni nu? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2007 preferance
- B xx xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(B 05 SIB @ 18 Nov 2007, 11:37) IRONICK Pustiulica cred ca am mai multa experienta in sofat decat tine ... asa ca mai invata baietelule ... multam Pai suntem oameni sau nu? dupa atitudinea avuta de tine in postul asta, ar trebuii sa te intrebi si sa-ti raspunzi si tu...mai ales ca problema asta s-a discutat pe forum , dar tu nu ai cautat.Se poate inchide, mai ales ca initiatorul a primit raspuns si sugestii. This post has been edited by bobo77: 18 Nov 2007, 17:43 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa mai citeasca lumea pe ici pe colo pe forum inainte sa deschida topice redundante.
Stiu, asta cu cititul este pentru pustiulici, oamenii batrani trebuie sa primeasca zor nevoie raspunsuri, dar va asigur ca nu dauneaza si searchul si cititul. Deci, prin urmare, se inchide. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 21:58 |