DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Adaptare bord CN in loc de SCOICA, E greu/costisitor?

Kruger
post 5 Jan 2008, 18:35
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Nu vinzi bordul tongue.gif ?...faci si tu un ban gramada smile.gif))

--------------------
Honda Accord 2005, Sport Tourer Automatic 2.0
VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CriSTI68
post 5 Jan 2008, 18:38
Post #32

Membru Valvos

am mai gasit zilele astea un bord la un dezmembrari cerea pe unu complect 400 roni iar pe unu CN3 fara ceasuri si aeroterma 150 ron

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
Kruger
post 5 Jan 2008, 18:52
Post #33

Membru autentic

Problema e ca daca nu ai banul pe loc, nu te asteapta nimeni, zboara ocazia.

--------------------
Honda Accord 2005, Sport Tourer Automatic 2.0
VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA
+
CriSTI68
post 5 Jan 2008, 18:58
Post #34

Membru Valvos

se poate platii un avans si il pastreaza

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
ciprianeduard
post 6 Jan 2008, 22:04
Post #35

Membru agitat

From: PLOIESTI

Nu inteleg de ce sperie pe uni datul parbrizului jos , poate din cauza ruginei? si nu ar mai avea cum sa-l monteze la loc ca marginea caroseriei (unde sta chederul prins) sa fie mancata de rugina?.... Daca da, va dau un sfat - ma bine faceti tinighigeria mai intai si daca mai sunt bani puneti si bordul. Daca nu, nu va mai speriati, poate ca da, in momentul in care dati parbrizul jos constatati ca chederul este cam imbatranit dar un cheder nu-i mai mult de 30 ron, si la aceasta operatie puteti si curata marginea de pamant ( depus de-a lungul timpului) , chiar si rugina daca a ararut un pic curatand-o si vopsit cu un pic de grund portiunea respectiva ( dar fara a depasii latimea chederului )

--------------------
Dacia MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI 2008, 2004 - ......
fiderzen
post 6 Jan 2008, 22:11
Post #36

Membru autentic

From: bucuresti-militari

a mea era curata luna si fara pic de rugina,acum o luna cand am schimbat parbrizul biggrin.gif(nedesfacuta din `88 din fabrica tongue.gif )

--------------------
BMW e36 320i sedan
+
vis-a-vis
post 6 Jan 2008, 22:55
Post #37

DaciaClubber

Are dreptate Ciprian, e mult mai simplu sa demontezi si sa montezi parbrizul, decat sa te chinui sa bagi suruburile alea cu el pus. Eu am reusit cu el pus, dar e chinu' dracu' si nici nu se trang suruburile foarte tare.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
maseax
post 7 Jan 2008, 01:46
Post #38

Membru

From: Focsani Vrancea

QUOTE(ciprianeduard @ 6 Jan 2008, 22:04)
Nu inteleg de ce sperie pe uni datul parbrizului jos , poate din cauza ruginei? si nu ar mai avea cum sa-l monteze la loc ca marginea caroseriei (unde sta chederul prins) sa fie mancata de rugina?.... Daca da, va dau un sfat - ma bine faceti tinighigeria mai intai si daca mai sunt bani puneti si bordul. Daca nu, nu va mai speriati,  poate ca da, in momentul in care dati parbrizul jos constatati ca chederul este cam imbatranit dar un cheder nu-i mai mult de 30 ron, si la aceasta operatie puteti si curata marginea de pamant ( depus de-a lungul timpului) , chiar si rugina daca a ararut un pic curatand-o si vopsit cu un pic de grund portiunea respectiva ( dar fara a depasii latimea chederului )
*

Fratilor aveti grija ce chedere cumparati. Am schimbat parbrizul anul trecut si am zis sa schimb si chederul daca tot umblu. Am schimbat si vreo 7 meseriasi ca sa imi bage parbrizul calumea. Pana la urma cand am vopsit masina mi-a facut cadou tinichigiul un cheder nou si a intrat intr-un filanl. Ramanea partea de sus afara si ploua in masina de rupea.

--------------------
Renault Megane2 2005 - VN
+
ydaniel
post 7 Jan 2008, 09:00
Post #39

Adrenaline junkie!

From: black sea

pai nu se mai gasesc chedere de rolast:( asa ca,iei unu de srl dupa 2-3 luni ''bubuie''/

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
argon
post 7 Jan 2008, 09:03
Post #40

Mesaj semiautomat

Decat sa iei de SRL mai bine il pui inapoi pe ala vechi, oricat de uzat ar fi, 100% e mai bun decat unul nou de VM Comp wink.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
vierme_ha
post 7 Jan 2008, 10:28
Post #41

Membrul

From: Fetesti/Bucuresti

nu toate chederele de ceapeu sunt chiar proaste....al meu original cedase(adica se desprinsese de acolo din mijloc, de la baza parbrizului) ma spala pe ochi cand ploua...am schimbat parbrizul si am luat un cheder de ceapeu d-asta.Dupa aproape 2 ani nu am avut nici o problema cu el...ala vechi era original(d'ala cu inima)
depinde de noroc
la vremea respectiva am dat pe el 30 ron

This post has been edited by vierme_ha: 7 Jan 2008, 10:28

--------------------
Dacia 1310 TLX fost 1.8 16v 99kw 1990 - IL-02-XFP
Semnat: eu
+
argon
post 7 Jan 2008, 10:30
Post #42

Mesaj semiautomat

acum 2 ani se gaseau, acum cred ca nu gasesti decat niste infectii de VMcomp.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
ciprianeduard
post 8 Jan 2008, 20:54
Post #43

Membru agitat

Mai puteti lua de la dezmembrari unul... eu am luat ( primit bonus) dupa una din 97 care avea parbrizul fisurat si nici nu m-am chinuit sa il scot - am scos parbrizul inpingand usor cu picioarele din interior in exterior si a iesit in 4 secunde wink.gif Nu am probleme cu apa.

--------------------
D.J. B.K.LY
post 14 Jan 2009, 00:41
Post #44

Membru

Salutare! Azi am ajuns din greseala pe la un remat si erau o gramada de "sacali" pe o dacie din 98 aproape impecabila. S-a luat cam tot de pe ea, inclusiv instalatia de gaz. Mi-e mi-a ramas doar bordul. Un CN foarte frumos. Si la 150 lei cu tot cu aeroterma, ceasuri, toate butoanele si firele, volan, pompa de frana cred ca a meritat. Am desfacut bordul fara sa dau parbrizul jos cu o surubelnita flexibila si sper sa il pun tot asa. M-am uitat atent la aeroterma cum era pusa, ca are muulte furtunase. Se pare ca toate clapetele de dirijare a aerului lucreaza vacuumatic si folosesc depresiunea de pe furtunul de la servofrana. Restul de fire sunt banale. In 5 minute am reusit sa-mi dau seama cum trebuie legate. Munca multa cred ca o sa fie la fixarea aerotermei si la gaurile alea pe unde trage aer. Saptamana asta sper sa il pot pune daca am timp ca am paralizat de frig in ea. Daca are cineva sugestii si pareri despre montaj, sunt bine venite. Poate mai sunt si altii care vor sa il monteze singuri.

--------------------
Dacia 1300 Dacia 1300 1979 - b-58-xxx
+
ciprianeduard
post 14 Jan 2009, 21:53
Post #45

Membru agitat

Eu sincer nu prea i-mi pot imagina cum puteti monta bordul cu parbrizul pe ea ( cred ca inebuniti...) , si alta treaba ... eu sunt electrician si parbrizul il dau jos si il pun inapoi fara probleme, dar dau bine cu vaselina atat pe buza parprizului cat si pe caroserie in zona parprizului (pe unde calca chederul) si cu doua persoane care sa-l tina sa nu se miste de pe pozitie si un pic presat intra super bine ( nu sta iesit din nivelul caroseriei asa cum am vazut la altii) , cu apa nu sunt probleme . Eu imadiat dupa ce am tras sfoara si am tras de cheder pe interior pe toata suprafata lui ma urc cu picioarele pe umerii de la amortizoare (la motor) pun palmele in pe parbriz in mod egal de (o palma in zona pasagerului si o palma in zona soferului) si apas de cateva ori pana ce parbrisul intra cat mai inauntrul locasului. Pana acum nu am spart nici un parbris mai ales ca la servici am schimbat in garantie parbrize fisuirate din cauza ca buza caroseriei era deformata din fabrica ( pe care o indreptam cu un cleste papagal).
Atentie!!! niciodata nu apasati pe colturile parbrizului , pentru ca se va sparge ( acolo sunt punctele sensibile)
Timpu demontarii si montarii 20 minute ( cate 10 min ).
La schimbarea aerotermeui cu una de cn pe langa gaurile acelea ale aerotermei (care le faceti sabloane din carton pentru a taia exact dimensiunea), mai trebuie schimbata si pozitia motorasului de stergator si biela de la stergatorul din dreapta care trebuie inpinsa mai sus , in caz contrar ambele vor lovi de aeroterma .

This post has been edited by ciprianeduard: 14 Jan 2009, 21:54

--------------------
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th June 2025 - 03:33
Forum Renault