Dintr-o Dacia de serie una de grupa "A", tuning super detaliat
![]() ![]() ![]() |
Dintr-o Dacia de serie una de grupa "A", tuning super detaliat
B-34-SGM |
![]()
|
||
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|||
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
In primavara intentionez si eu sa mai modific cate ceva la motor. Sa vedem ce se poate scoate din el.
![]() Acum ia 175Km/h maxim si 11,5- 12 sec 0-100. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
dudy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 21 November 04 From: Pitesti ![]() |
la ce te referi cand zici grupa A? daca nu stii masina nu mai are omologare de raliu de mult timp. asa ca grupa a de care vb nu este . in plus poti depasi lejer dimensiunile de admisie dar tre' facute cu cap. prin lustruire se castiga ceva dar nu extra. o modificare completa este cam 300 euro toti ce poti scoate din chiuloasa!
|
--------------------
cp...urmeaza
super nova
- AG 99 DUD dupa 2 blituri,daca nu sunt in spate sunt in dreapta
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
daca o bagi la raliu trebuie sa ii faci si roll bar, sunt niste elemente de siguranta si pe la rezervor care trebuie adoptate, centuri in 4 puncte, caroserie intarita... ai de lucru
Bafta! |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Merci mult dar nu stiu ce sa fac, am vazut zilele astea ca are un semilonjeron rupt, ma apuc sa gac tabla si intaririle de rigoare(daca stie cineva ceva de treaba asta astept cu interes) si pe urma restul... mult de munca si e cam frig
|
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
male |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 25 April 09 ![]() |
daca tot am gasit asta...
Attached thumbnail(s) dacie_raliu_modificari_109.jpg ( Size: 211.62k ) Number of downloads: 452 |
--------------------
dacia
logan 1.4
2006
|
|
Rob3rto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 1 January 11 ![]() |
Ultimu' post e de acum 10 ani
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- PH 88 VBA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 04:46 |