Jocurile se misca greu, de ce???
![]() ![]() ![]() |
Jocurile se misca greu, de ce???
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Phonex Simulation Software
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred c-a vrut sa fie Post, Post Scriptum
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Joaca-te si tu altceva.!
un manager ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
manager= bulinute
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Io joc Crysis pe un laptop de 2 gb, amd x2 1.8ghz, hd 2600 ...cu video setat de el la mediu si se misca f cursiv.Am vista.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 18 Nov 2007, 08:19) Ok, Crysis nu are optiune de very high pentru ca nu s-a inventat inca Direct X10.1.Sa zicem ca merge in High desi acolo e nevoie de un 8800GTX eventaul in SLI. Call of Duty 4 pentru a oferii o senzatie grafica buna are nevoie de un sistem cel putin la fel de puternic ca si Crysis. ok, mii de scuze.. la ora aia .. imi aminteam prost.. eu il joc in high.. da' jocul are si very high ..doar in vista.. pe dx 10 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Am dat si eu azi o tura cu NFS ProStreet pe un Athlon 64 3700+, 2 GB RAM, Radeon XTX 1950 Platinum 512 MB, HDD 2x250 GB SATA II... desktop... merge bine, dar cu toate setarile pe high cam agata... nimic deranjant totusi, abia se observa.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mda...pentru ce ti-ai luat laptopul asta? Ia vezi aici:
"That said, the M65 is not designed to be a gaming machine"; "capable of handling demanding graphics work, such as CAD, 3D modeling and video editing" |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pai exact pentru CAD l-am luat, domeniu in care chiar exceleaza. Dar totusi ma gandeam ca poate merge bine si in joace.. Uite de ex am instalat acum live for speed. La rez de 1920x1200 cu totul la max am 45 fps continuu.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
baieti...help ...care joaca ,Crysis? ...am ajuns la o misiune la care nu stiu ce sa fac...am ramas fara gravitatie...si ...ajung intr-o incapere unde,undeva in stanga e un geam...care vad cum se fabrica o gramada de monstrii daia hidosi...si nustiu ce sa mai fac...ma mananca aia acolo:((((
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:37 |