Trei baxuri de prezervative expirate, ce sa fac cu ele?
![]() ![]() ![]() |
Trei baxuri de prezervative expirate, ce sa fac cu ele?
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E foarte important de stiut de la cine le-ai primit cadou, asta poate spune multe...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca sunt cu gusturi... sa nu le ia in gura... in rest n-au nimic
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
da, cand expira devin amare
![]() ![]() ![]() (mi-a zis si mie cineva , da?) This post has been edited by horsewhisperer27: 8 Feb 2008, 22:39 |
-------------------- fan VAG!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aiurea!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(adip @ 8 Feb 2008, 22:28) Deci e pe bune, se face o saptamana de cand stau cu ele in portbagaj degeaba. Am capatat asa ceva si nu am habar cum le-as putea reutiliza. Ar fi pacat sa le arunc. Sunt din alea cu arome, capsuni si nu mai stiu ce... Astept sugestii, mersi ![]() Pai foloseste-le. Daca au aroma tot sunt bune la ceva. Ar fi pacat de munca depusa pentru fabricatie. Pune si tu ceva material la treaba, sa fie numa bine. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
de la ce nimfomana le-ai mostenit? un nr de telefon e suficient
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@horsewhisperer27: ma sa stii, ca de cand le-am primit a inceput sa miroasa a boasca in portbagaj, cred ca de la ele e. Si mi se aburesc mult mai repede luneta si geamurile din spate.
Eu ma gandeam sa umplu cate unul cu apa pana la limita de rupere, dar nu mai stiu ce sa fac de aici incolo. |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
dar sa nu folosesti numai unul, ci doua trei in acelasi timp. e mai safe asa, mai ales ca sunt expirate...
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eventual le dai la o petrecere la mcdonalds sau la vreo gradinita sa le umfle pt aia mici
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cadou pentru aborigeni...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pentru aborigeni sunt prea mici
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
adip |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 8 Feb 2008, 22:50) Cadou pentru aborigeni... ![]() ![]() ![]() Cred ca daca ma prind la vama cu prezervative expirate imi blacklisteaza tot neamul pana in 2235. |
--------------------
*
*
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
|
|
adip |
![]()
|
Am uitat sa zic ca ciorapii, tampoanele si chilotii nespalati le confisca direct (nu vreau sa ma gandesc ce fac eu ele) si mai iei si amenda.
Revenind: ce fac cu caucioacele astea aromate? This post has been edited by adip: 8 Feb 2008, 23:04 |
--------------------
*
*
|
C a t a l i n |
![]()
|
Aha, deci de asta British Airways oferă gratuit o pereche de șosete, în aceeași pungă cu pasta și periuța de dinți, de unică folosință...
![]() Caucioacele pot fi umflate și lansate în eter, de la balcon... This post has been edited by MAERSK: 8 Feb 2008, 23:06 |
--------------------
-
-
|
|
adip |
![]()
|
Macar sunt spalate?
|
--------------------
*
*
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
in parcare la servici, tragele la colegi,
![]() cate unu pe antena de la masina! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu zic sa le faci cadou cuiva pe care ai boala, sa-si bata el "capul" cu ele...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Tu de ce nu le'ai folosit ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
adip |
![]()
|
QUOTE(SiloS @ 8 Feb 2008, 23:57) Tu de ce nu le'ai folosit ? Hint! Hint! Sunt expirate. Tu cum le-ai folosi?Lasand la o parte destinatia lor initiala, ce-am mai putea face cu ele? Vreo campanie la teve, ceva? Sa le umplu cu heliu si sa le dau drumul prin oras? Nu stiu, intreb |
--------------------
*
*
|
alt disperat |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 18 December 06 ![]() |
eu zic sa le folosesti la petrecerea de ziua ta ( de decor )
|
--------------------
DSN
DSN
2002 CONFORT
- 03lzp
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
inteapa-le cu un ac si apoi fa-le cadou
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
@adip, eu credeam ca le'ai primit bune si au expirat intre timp ....
9 Feb 2008, 00:08: Eu mi'as tuna masina cu ele ![]() This post has been edited by SiloS: 9 Feb 2008, 00:08 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pe post de baloane pe la nunti si botezuri
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Doneaza-le la 2-3 scoli sa faca profesorii educatie sexuala cu ele. Parca au in programa mai nou disciplina asta.
This post has been edited by Zippy: 9 Feb 2008, 00:10 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
SiloS |
![]()
|
Toate adolescentele isi incep viata sexuala intr'o baie de liceu
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Unele si-o incep prin alte locuri, mai intime..
![]() Dar tot nu e bine ce zici acolo, ca acum, majoritate, si-o incep intr-o baie de scoala generala.. This post has been edited by St: 9 Feb 2008, 01:42 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca sint cu arome, fa din ele o salata de fructe.
Daca le tai marunt si le insiropezi bine (cumperi si tu un suc de fructe, neaparat natural ca sa n-aiba E-uri), nimeni n-o sa-si dea seama si o sa le oferi invitatilor tai o experienta de neuitat. Nu uita sa tii salata la frigider inainte de a o servi. Combinarea cu o inghetata de calitate aduce salatei de fructe un plus de savoare si exotism. This post has been edited by Vlad Georgescu: 9 Feb 2008, 02:06 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Le pui pe tevile de esapament de la masinile colegilor si le lipesti cu scotch (nu uischi), dar cu atentie sa lasi un orificiu sa iasa gaze si pe langa ele.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:58 |