Dacia Logan Prestige, jurnalul meu de iubire
![]() ![]() |
Dacia Logan Prestige, jurnalul meu de iubire
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
extension la tine au zis astia ceva de revizie de 1000 km ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Nu.... Ar fi trebuie sa zica?!
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Extension; Poti remedia faptul ca prinde sus ambreiajul,si eu am facut-o la service. ;treaba de 2 minute. Dupa ce ti-o reglezi sa prinda jos,parca pleci mai repede de pe loc,nu mai trebuie sa astepti pana la jumatatea cursei.
This post has been edited by MARCI: 29 Apr 2008, 13:03 |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Multumesc..
Da, stiu ca se poate regla, dar nu vreau sa merg la service.. Pe mine ma enerveaza mai mult ca, la sfarsitul cursei, prinde dintr-odata, oarecum. Adica eu il eliberez constant, dar viteza masinii creste mai repede pe cum ma apropii de capatul cursei. La 1310 avea cursa moarta si la sfarsit. In fine, ma invat eu... Apropo de asta, voi puteti apasa putin ambreiajul fara sa inceapa sa decupleze? |
--------------------
facebook
groups
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
nu, sa fiu sincer mie unu imi zice ca revizie la 5000 apoi din 10000 in 10000 ala care a predat masina cica la an, acum dracu stie la cat ma duc la revizie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Acel "nu" era referitor la intrebarea mea cu ambreiajul sau referitor la revizia de la 1000km?
![]() Uita-te in cartea de revizie si in manualul de utilizare(parca scrie si aici) la cati km trebuie sa mergi la service pentru revizie. La mine scrie ca la 15000km, iar daca umbli doar prin oras sa schimbi uleiul la 7500. Tu ai masina noua, deci poate trebuie sa mergi mai rar la revizie, deoarece poate ai "noua" generatie de motoare, care necesita revizii mai rare. ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Iata ca au mai trecut cateva luni si cateva mii de km, asa ca am ajuns la 4000 de km parcursi.
A mai trebuit sa pun inapoi din uleiul pe care l-am scos in iarna, dupa cumparare. I-am pus si protectii de plastic pentru aripi si aparatoare de noroi. Sper sa o ajute sa rugineasca cu efect mult intarziat. ![]() Urmeaza sa merg in vara pana in Franta, deci trebuie sa imi fac o mica provizie de antigel si ulei. In rest toate bune si frumoase, deabia astept drumul prin "H"europa. Interesant e ca pe cum trece timpul tot mai mult imi place cum se aude motorul. Cateodata vreau sa sfasai izolatii fonice de pe ea, sa o aud mai bine. Si as si face asta, daca nu ar trebui sa demontez altceva. ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
antigel si ulei? tu esti pesimist de fel sau te-ai obisnuit cu dacia 1310?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
eXtenSion |
![]()
|
Nu stiu, cred ca amandoua, desi nici la 1310 nu am avut vreo problema din cauza careia sa raman pe drum, decat cand s-a stricat pompa de benzina. Iar o pompa de rezerva nu cred ca ma pun sa iau. Desi suna bine ideea! -glumesc-
![]() This post has been edited by eXtenSion: 15 Jun 2008, 11:19 |
--------------------
facebook
groups
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
sa ma anunti cand te apropii de revizie ca sa ma pregatesc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Pana acuma am strans 4445 km, asa ca mai avem de asteptat. :DMerg in germania anul acesta, in concediu, deci ma voi intoarce cu 11000 km, iar restul de 4000 nu stiu daca ii voi mai face in vara. Probabil ca ma va prinde revizia de 1 an inainte de cea de la 15000, adica prin Novembrie. Sper sa ajungi inaintea mea!
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
Zcorp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 June 08 ![]() |
Si eu am un logan prestige.....merge bine cai sunt numai cati trebuie, ca doar nu sunt Shumi... interior acceptabil.... merge bine (am 12600 km) ce i-am pus in plus fata de fabrica ( si ce consider ca ar fi fost de bun simt sa se puna) un filtru de habitaclu si o pereche de stergatoare inegale...in rest nimic...si sunt super multumit de masina....in oras am consum pe CB undeva pe la 8.6 fara AC , tu cum stai cu consumul ?
|
--------------------
trabant
TT
3008
- cehia-99-SUC
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Frumoasa masina, dar kilometri cam putini ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca nu stai in bucuresti de ai consum 8.6, nu? La mine in bucuresti cu ac nu scade sub 11.5
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Eu am maxim 8 in oras, de obicei 7.5. Dar e orasul mic si nu conduc la ore de varf. Oricum, eu conduc foarte lejer si chiar cand e aglomeratie nu trece de 8.
MOS> O tin la pastrare ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
O lasi cadou la nepoti?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
eXtenSion |
![]()
|
Am ajuns la 5200 de km.
Intre timp i-am montat protectii pentru aripi si aparatori de noroi. Nu imi plac protectiile pentru aripi pentru ca sunt prea inguste, iar cam 2-3 mm din indoitura aripilor ramane acoperita -in fata-, iar aparatorile de noroi nu stiu din ce cauciuc sunt facute, dar e atat de rugos ca imediat se fac gri de la praf. Sunt pentru praf ca buretele pentru apa. ![]() Alte impresii: Masina e ok, nu mi-a facut nicio problema inca, doar ca pe drumurile noastre "bune", judetene mai ales, se cam leagana la viteze gen 90km/h gps, adica 100km/h pe ceas, datorita drumurilor batjocoritor de drepte si fara valuri. Am nimerit intr-o groapa ce avea cam 12-13 cm adancime, de a trosnit in asa hal ca am crezut ca acolo ramane. Din fericire se pare ca nu are nimic. In fine, de masina chiar ma bucur, dar drumurile din Ro sunt sub orice critica. ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Da' ceva poze nu pui?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
CriSTI68 |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 15 Jul 2008, 10:23) Am ajuns la 5200 de km. Intre timp i-am montat protectii pentru aripi si aparatori de noroi. Nu imi plac protectiile pentru aripi pentru ca sunt prea inguste, iar cam 2-3 mm din indoitura aripilor ramane acoperita -in fata-, iar aparatorile de noroi nu stiu din ce cauciuc sunt facute, dar e atat de rugos ca imediat se fac gri de la praf. Sunt pentru praf ca buretele pentru apa. ![]() Alte impresii: Masina e ok, nu mi-a facut nicio problema inca, doar ca pe drumurile noastre "bune", judetene mai ales, se cam leagana la viteze gen 90km/h gps, adica 100km/h pe ceas, datorita drumurilor batjocoritor de drepte si fara valuri. Am nimerit intr-o groapa ce avea cam 12-13 cm adancime, de a trosnit in asa hal ca am crezut ca acolo ramane. Din fericire se pare ca nu are nimic. In fine, de masina chiar ma bucur, dar drumurile din Ro sunt sub orice critica. ![]() negre sau le vopsesti protectiile ? |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Sunt negre, la fel ca si aparatorile de noroi. Voiam sa le vopsesc, dar atunci ar fi trebuit vopsite si aparatorile care sunt din cauciuc destul de flexibil si pe care nu cred ca ar fi stat vopseaua. Oricum, nu prea se observa prezenta protectiilor.
Din spate mi se pare ca arata mai bine cu aparatori de noroi decat fara, ca nu mai pare suprainaltata si nici nu mai sar pietrele mari/jegul/rahatul de vaci ( ![]() MOS> Voi pune poze daca imi amintesc sa ii mai fac. ![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
ia o poza cu presurile ca sa imi fac o parere de care sa cumpar
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 26 Jul 2008, 18:26) MOS> Voi pune poze daca imi amintesc sa ii mai fac. ![]() ![]() Io vreau sa vad vreun numar de inmatriculare. ![]() Ca 07 RZV era sa dea o data peste mine ... ![]() ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
eXtenSion |
![]()
|
Mos> 08 SHF. Voi incerca si eu sa dau peste tine, sa ma tii minte.
![]() ![]() Cristi> Despre ce presuri vorbesti? Din cate am citit eu, presurile sunt acele acoperitori ce se pun pe interiorul aripilor ca sa nu sara noroiul de la roti pe ele. Eu nu am montate din-acelea, decat cele ce cu care a venit din fabrica. ----------------------------------------------------------------------------------------- Deci, de-abia am ajuns din luna de miere! ![]() ![]() Ce pot sa spun, mi-a placut cum s-a comportat. Totusi, pe autostrada, cu patru persoane si bagaje, la o viteza de 130, nu mai voia deloc sa accelereze la deal, in a 5-a, desi eram la vreo 3500 rpm. Cum am fost in Jermania am putut sa o las sa mearga cum vrea si m-a dus usor pana la 160 pe GPS, iar mai sus nu am vrut sa merg deoarece parea instabila din cauza rafalelor de vant. ![]() Ca si consum, la viteze de aprox 140 + oras am avut cam 8,4. Totusi, era destul de incarcata. Doar oamenii insumau 300 de kg. Acuma astept cu interes sa vad daca imi vor ajunge niste amenzi la domiciliu, ca eu am tot mers dupa viteza de pe GPS, nu dupa ac, pana cand am vazut blitul unei camere fixe. Mergeam cam la limita, aveam 74 de kmh, pe o portiune de 70. Totusi sper ca nu m-a blituit pe mine, ci pe altcineva. Nu de alta, dar inainte tot asa la limita legalitatii mergeam. ![]() Cu ocazia deplasarii mi-am cumparat o cotiera de pe ebay.de cu 50 Euro si se potriveste foarte bine. Stiu ca e pretul apropiat de cel din Ro, dar in Euro imi pare mai ieftin. ![]() Luasem inainte Kyodo-50 ron bucata-, care aveau o prindere mult mai eleganta, dar erau prea "incordate" si nu se lipeau cum trebuie de parbriz. Apropo, pentru cine isi mai ia Aero, sa cumparati 55+47cm, ca e destul loc si sunt destul de moi sa stea cum trebuie. Eu am luat 53+47, de frica ca la 55 mi se va intampla ca la cele de la Kyodo. Acestea Bosch sunt mult mai flexibile, deci sigur merge 55. Toate bune si frumoase, doar ca in parcare mi-a zgariat cineva putin bara din spate. Aproape toate masinile din Paris erau zgariate asa ca m-am linistit si mi-am vazut de oile mele romanesti. ![]() Deci, pana acuma am o parere foarte buna despre scumpa mea masinuta ieftina, isi merita banii si sper sa nu ma dezamageasca. Am 10254 km acum. {In Amsterdam am vazut un lucru foarte interesant, masinile erau parcate cu rotile cam la 10 cm de marginea canalelor ce strabateau orasul. Nu exista nicio protectie gen bara, denivelare etc.} This post has been edited by eXtenSion: 25 Aug 2008, 20:48 Attached thumbnail(s) 19082008718.jpg ( Size: 456.2k ) Number of downloads: 312 |
--------------------
facebook
groups
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
la cat faci pana la urma revizia ? eu ma duc la 7500, adica inca un drum la munte de si un mic transfagarasean
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
In tarile civilizate am fost mai mult pe autostrazi, deci am mers putin din cei 11000km, pe care i-am strans pana acuma, in oras. Loganurile mai noi au intervalul intre revizii mai mare.
Asa ca am decis sa ma duc la 15 000. |
--------------------
facebook
groups
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Se apropie prima revizie! Acum sunt in tratative cu vocea clientului ca sa obtin permisiunea de a asista, in service, la ciomageala mecanicilor. Sper sa o si obtin...
|
--------------------
facebook
groups
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
La care service mergi?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
luclapin |
![]()
|
![]() Membru din Ardeal Group: Members Posts: 609 Joined: 28 September 08 From: SIGHISOARA ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 10 Nov 2008, 00:04) Se apropie prima revizie! Acum sunt in tratative cu vocea clientului ca sa obtin permisiunea de a asista, in service, la ciomageala mecanicilor. Sper sa o si obtin... Problema aceasta depinde de service-ul la care mergi si nu de Vocea clientului.In mod normal clientii nu au acces in service decit insotiti de un consilier service si pt un timp limitat. |
--------------------
Renault
Laguna/Modus
2003/2007 Grandtour Privilege 1,9dci/1,5dci
- MS-//-///
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:14 |