Tarife RCA, informativ
![]() ![]() ![]() |
Tarife RCA, informativ
Aleex |
![]()
|
||
![]() out. Group: Members Posts: 176 Joined: 11 November 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
Seria 5 F10
2012 Kawasaki Z750 2009
Renault Megane 2 2008 Authentique 1.6 16v |
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
de 4x cat platesc eu ....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
si mai batran, si B8 probabil. Si nu in bucuresti.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
25 ani, B0... de asteptat.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Aleex |
![]()
|
![]() out. Group: Members Posts: 176 Joined: 11 November 13 From: Bucuresti ![]() |
Da, intr-adevar, destul de piperat, desi am carnet/conduc de la 18 ani, e prima masina pe numele meu, de aici si clasa B0.
In schimb la motor dau ~35 de lei pe luna la city ![]() ![]() La City Insurance ar fi fost 1000 de lei pe 12 luni, dar nu ma avantaja decontarea directa pentru ca multi evita sa lucreze cu ei. This post has been edited by Aleex: 10 Sep 2021, 12:45 |
--------------------
BMW
Seria 5 F10
2012 Kawasaki Z750 2009
Renault Megane 2 2008 Authentique 1.6 16v |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
247 lei la falimentari. Cel mai ieftin RCA platit degeaba pe care l-am gasit.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Urmează să reînnoiesc polițele. Tariful va crește de la 521 lei la 694 lei, cu tot cu bonus (B5 în loc de B4).
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pai eu fac RCA ca sa nu iau amenda la controlul actelor. In rest, casc ochii. Pana acum mi-a iesit, toate busiturile masinilor mele au fost din vina celuilalt...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Idem aici. Cam a celasi rationament ca DannyY, dupa ce am avut experiente neplacute cu asigurator "serios" la reparatie cu regres pe RCA-ul vinovatului. A mers la fel de prost ca si cand as fi avut la City. Desi cand am incheiat polița m-au imbârligat sa-mi fac cu decontare directa ca n-o să am bătăi de cap. Practic m-au amânat forever cu plata, cred că până când și-au primit banii de la Carpatica ăluia... de-atunci nu mai fac altruisme dinastea gratuite sa mă gândesc la celălalt, să caște ochii ca și mine, că nici ceilalți nu se gândesc prea mult la mine. Din fericire în 22 de ani n-am avut daune din vina mea, sper să reușesc în continuare sa nu o comit.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Sunt de acord, si eu fac la fel, doar ca City e cvasi-falimentara si nu m-as mira ca cineva (o instanta, de ex) sa declare politele invalide, din diferite chichite avocatesti. Sunt prea bagati in rahat ca sa le achit inca o polita rca.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 12 Sep 2021, 16:32) Sunt de acord, si eu fac la fel, doar ca City e cvasi-falimentara si nu m-as mira ca cineva (o instanta, de ex) sa declare politele invalide, din diferite chichite avocatesti. Sunt prea bagati in rahat ca sa le achit inca o polita rca. Cat timp e pe piata si esti legal sa o iei cu bani, e treaba asf sa se descurce, parerea mea. Daca nu e legala sa o scoata de pe piata. Este un contract si scrie niste sume maxime de despagubire, cat timp e in termen je me pish |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 12 Sep 2021, 16:32) Sunt de acord, si eu fac la fel, doar ca City e cvasi-falimentara si nu m-as mira ca cineva (o instanta, de ex) sa declare politele invalide, din diferite chichite avocatesti. Sunt prea bagati in rahat ca sa le achit inca o polita rca. de aia asf are si fond de garantare. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DannyY @ 12 Sep 2021, 13:54) Pai eu fac RCA ca sa nu iau amenda la controlul actelor. In rest, casc ochii. Pana acum mi-a iesit, toate busiturile masinilor mele au fost din vina celuilalt... Si ce te faci in ziua in care ala care te paleste are RCA tot la falimentari? Si aia, intr-o zi cu soare accepta o reparatie care nu costa nici jumate din cat costa una decenta? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Va zic eu - in loc sa-ti dea ~5000e pt motoru' daramat, iti da ~5000ron.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 13 Sep 2021, 09:26) Si ce te faci in ziua in care ala care te paleste are RCA tot la falimentari? Si aia, intr-o zi cu soare accepta o reparatie care nu costa nici jumate din cat costa una decenta? te despagubeste fondul de garntare, mai repede si mai fara discutii decat city.... ![]() This post has been edited by einstein1984: 14 Sep 2021, 07:22 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
DFA - Asirom Viena Insurance, stateau bine atunci, nu ca acum. A trebuit sa apelez la ASF ca sa-i pun in miscare, la sfatul unui coleg.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 13 Sep 2021, 09:26) Si ce te faci in ziua in care ala care te paleste are RCA tot la falimentari? Si aia, intr-o zi cu soare accepta o reparatie care nu costa nici jumate din cat costa una decenta? Am vazut adineauri pe la stiri ca multe servisuri refuza masinile cu dauna produsa de asigurati la city. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
pe City si Euroins oricum ii refuzau multi ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Victorine |
![]()
|
Cât de prost și/sau ticălos să fie managementul pentru ca o companie cu o cotă de piața de 50% să fie falimentară?...
Bine că există ASF. This post has been edited by Victorine: 15 Sep 2021, 08:36 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(maho @ 14 Sep 2021, 14:01) Am vazut adineauri pe la stiri ca multe servisuri refuza masinile cu dauna produsa de asigurati la city. Pai eu zic pentru ca am patit-o pe vremea cand aveam "originala" din semnatura. Mi-a dat ala de la iEuroins un service agreat la care sa ma duc, m-am dus la el, am iesit mai iute decat am intrat, m-am dus la alt service mai de doamne-ajuta, i-am intrebat daca lucreaza cu euroins, au strambat din nas, dar n-au zis nu. Cand ajung inapoi la euroins, l-am bagat pe ala in palpitatii. "O Dacie, la aia? Aia sunt scumpi, noi nu putem deconta decat x". Reparatia totala a fost 2x, asa ca mi-am platit singur cea de-a doua jumatate. De atunci, cand apuc, intreb prin cate un service cu care societate de asigurari nu se intampla mizerii, si ma duc la aia. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine ..eu?
Nubexista. Oricum au fost cuser la final. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
755 pe un an la Zoe / Allianz, mi se pare cam mult...anul trecut a fost 718, fara evenimente clasa B8
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
einstein1984 |
![]()
|
deh allianz, la city o fi 350? prima bruta de referinta e 850 zice ASF.... la benzinare incepe de la 1200!
This post has been edited by einstein1984: 15 Sep 2021, 14:14 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MyKe89 |
![]()
|
S-au scumpit zilele astea. Eu plec de la Allianz din cauza asta, atât RCA, cât și CASCO se măreau cu 30, respectiv 60%. Acum fac RCA la Omniasig, CASCO la Generali și per total plătesc la fel ca anul trecut.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Da, la Allianz, din Mai în Septembrie RCA-ul s-a mărit cu +35%...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu mi-as dori ca preturile la RCA sa se mareasca considerabil, sa se dubleze, dar cand ai probleme sa se rezolve corect fara tergiversari.
In acest moment asta nu se poate, ca sunt cateva firme care ofera preturi mici si servicii foarte proaste, mizand pe logica enuntata si de unii colegi mai sus: “nu e pentru mine RCA, e pentru ala pe care il lovesc, iau ce e mai ieftin, e legal, nu e treaba mea ce pateste cel pe care il lovesc”. Ar trebui niste reguli mult mai stricte pentu asiguratori, incat sa fie fortati sa ofere servicii de calitate, la preturi pe masura. Altfel mereu oamenii fac alegerea ieftina ca “si asa nu e pentru mine”. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Orice firma (deci si asiguratorii si servisurile) are ca scop final obtinerea de profit, asa ca discutia asta o putem duce oricat. Profitul se poate obtine in multe feluri legale (care noua ni se par imorale).
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Acest topic are caracter pur informativ. De aceea sunt permise doar mesajele care contin liste de preturi RCA de la asiguratori si link-uri directe catre site-urile asiguratorilor, preferabil catre sectiunea RCA.
Orice alte mesaje se sterg fara preaviz. Ofertele si link-urile catre site-uri ale brokerilor sau agentilor de asigurari sunt strict interzise in acest topic. Abaterea se sactioneaza cu stergerea mesajului si avertisment (warn). Recidiva sa sanctioneaza cu Ban. Multumesc. Tarifele publicate pe site-urile asiguratorilor sunt cele corecte. Tot corect este si faptul ca asiguratorii au voie sa acorde reduceri celor cu istoric curat, adica fara dauna in anul/anii anterior(i). Sfatul nostru este ca, daca nu ati produs daune in anul incheiat (e vorba de 365 zile in urma si nu de anul calendaristic), sa cereti cotatia direct la acelasi asigurator, pentru ca aveti sanse mari sa obtineti o cotatie mai mica decat cea de lista si apoi sa comparati cu preturile celorlalti. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:19 |