aer cilindru stanga spate
![]() ![]() ![]() |
aer cilindru stanga spate
ursachemihai |
![]()
|
||
dasda Group: Members Posts: 245 Joined: 23 September 07 From: aici ![]() |
|
||
--------------------
Logan
berlina
2008
- bb33ddd
|
|||
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
La mine pierde lichid de frana tocmai dupa ce-am facut reglarea si intretinerea totala a franelor, cam un deget la 2 zile, incat trebuie sa tot completez periodic. Am schimbat toate cele 3 furtune (racorduri) de cauciuc, intrucat cele vechi erau foarte crapate si prezentau pericol. Ete ca cu astea noi e mai rau, inainte nu pierdea nici un mililitru in juma' de an
![]() |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
conducta fisurata, garniturile de la cilindru, repartitorul...
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate sa mai fie o conducta prost insurubata,cu filetul dus.daca la tine e doar la cilindrul spate-stanga,probabil ori la repartitor,ori la cilindru,ori la surubelul ala pe unde aerisesti(imi scapa numele acum),ori in interiorul tamburului,pe la cilindru,au si alea garnituri paremi-se.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
purja
|
--------------------
Audi
A4
|
|
ursachemihai |
![]()
|
"purja" am schimbat-o e noua, repartitorul e nou...... la cilindri nu am umblat...ca pana acuma nu au fost probleme.....
am schimbat pompa de frana...si de atunci au aparut su aceste probleme......si doar pe stanga spate....asta e culmea....daca era repartitorul nu gaseam si pe dreapta? mentionez ca aerisirea am facut-o de mai multe ori...sa ma asigur ca e bine facuta.....dar degeaba... This post has been edited by ursachemihai: 27 Jan 2008, 23:46 |
--------------------
Logan
berlina
2008
- bb33ddd
|
|
alinushy |
![]()
|
atunci conducta spate stanga, sau garniturile de la cilindru au crapat
|
--------------------
Audi
A4
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci problemele au inceput de cand ai schimbat pompa de frina?daca ai cumva pompa dublu circuit cu 4 conducte,verifica intai cat de strinsa e conducta pe pompa(oricum ar fi pompa uda de lichid).Daca ai cu 3 conducte,sistemul de spate e pe o singura conducta pana la repartitor,verifici conducta de la repartitor,tamburul si ce e in el.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
ursachemihai |
![]()
|
pompa e cu 4 conducte cu senzor ICP.
Pompa e uscata....nu scapa nimic, la fel si conductele..... O sa verific totusu purja inca o data.....si conducta..... daca nu fac nimic...atunci o sa schimb cilindrul spate....cred ca mai ramane singura solutie... |
--------------------
Logan
berlina
2008
- bb33ddd
|
|
alinushy |
![]()
|
schimba mai intai conducta spate stanga ca e mai ieftina
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
De ce va repeziti sa trageti concluzii , mai intai se desface cilindrul si se observa starea sa(prezenta uzurii ,etc ) ,a pistonaselor si mai ales a garniturilor si abia apoi daca prezinta uzura mare se schimba tot cilindrul ,daca nu, se pot schimba doar garniturile si apoi o aerisire ca la carte . si abia atunci poti vedea daca mai ai probleme
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Cel mai des aer la un cilindru poate ajunge de la garnituri proaste, in cazul povestit de baiat. Apoi, aerul ala e favorizat de un capac al vasului pompei fara orificiu de aerisire sau cu el obturat, de temperaturi joase, de aerisire necorespunzatoare a conductei de bypass.
Cautare, am tot scris. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ursachemihai |
![]()
|
multumesc de ajutor.....
sa treaca iarna si o sa schimb cilindrul...nu-mi place sa ma complic cu reparatii....care uneori sunt facute de pomana.....ce e nou e nou.....nu? mersi baieti.... mai tinem legatura cu ce am rezolvat ![]() |
--------------------
Logan
berlina
2008
- bb33ddd
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:11 |