Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Foarte probabil. 750 fara niciun fel de asistare.
![]() QUOTE(l@u @ 22 Feb 2013, 20:34) Bre are (cate) unul care face bordul sa urle cand nu portam eu si/sau pasagerul centura de siguranta la peste 15 kmh si mai e unul care aprinde un bec in bord cand mai am putin si raman fara tractorina. ![]() This post has been edited by MuciX: 22 Feb 2013, 20:38 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
N-ai pus poze cu casetofonu'. Sau ai pus?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Sper ca e macar 2DIN
![]() ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
A, erau de anul trecut.
Sonishit. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
turbodxman |
![]()
|
Pai al tau - Dane - unde e fabricat?
Ca din cate am observat eu acum atat Alpine, Sony, Pioneer sunt made in China ![]() da ce sa le faci externalizarea ... numai de bine despre ea ... ![]() ![]() numaie ca pe vremuri cand Blaupunkt era facut in Germania, Philips in Franta si Sony in Japonia ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Mai bun de atat nu s-a pus pe focus, nu-i ca la bavareji, de, alta clasa.
Ar mai fi ala cu 6 cd-uri dar empetrei, dar calitatea sunetului e aceeasi. This post has been edited by MuciX: 22 Feb 2013, 22:26 |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
unde e plasat cd changeru'?
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Le inghite el direct.
|
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
turbodxman |
![]()
|
mai bine facut de vecinii nostri maghiari decat de chinezi
![]() This post has been edited by turbodxman: 22 Feb 2013, 22:45 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
Nu scapi de astia cu ochii oblici niciunde
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Astazi s-a facut eliminarea partiala a DPF. Cu alte cuvinte am scapat de grija lui.
![]() IMG17.41.48_25_02_2013.jpg ( Size: 344.06k ) Number of downloads: 419 IMG11.08.14_25_02_2013.jpg ( Size: 323.89k ) Number of downloads: 465 IMG11.20.16_25_02_2013.jpg ( Size: 276.66k ) Number of downloads: 463 IMG11.24.04_25_02_2013.jpg ( Size: 263.5k ) Number of downloads: 464 Deocamdata am apucat sa merg cu ea doar pana acasa, deci schimbarile de mers ar putea sa fie placebo. Sa spun ca se simte mai repede raspunsul la acceleratie si parca se tureaza mai "frumos" (nu neaparat mai repede). |
--------------------
-
-
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.856 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Putea macar sa te lase sa iesi din rodaj si dupa aia sa pice DPF-ul ala...nemtii astia, nu mai stiu sa faca conserve...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Abia acum o sa scoata fum de tractor!
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MuciX |
![]()
|
DPF-ul nu picase, nu inca.
![]() Operatiunea am facut-o preventiv. Masina are 200k km, iar un DPF este garantat 120k km. Din ce am citit pe forumul marcii majoritatea au avut probleme mult mai devreme, in parte din cauza stilului de condus. Nu va scoate fum, nu a fost in laturat in totalitate, doar partea marcata ~1 cmp din toata lungimea fagurelui de ceramica. This post has been edited by MuciX: 26 Feb 2013, 11:23 |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
Cat se invart rotile e ok.
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Si cat ar fi costat sa-l faci functional ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Din cate am inteles de la unii (dar nu am verificat) e ~2000 de lei unul aftermarket. Unul de origine ar fi 700-800 EUR.
Asta mi se pare foarte amuzant, in schimb. |
--------------------
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Care ar fi motivele pentru care ai ales sa il elimini partial si nu total?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
MuciX |
![]()
|
Mi s-a parut cel mai bun compromis.
Aveam optiunea unei: 1. eliminari totale + emulator. Practic se golea in totalitate filtrul si se monta acest emulator in locul senzorilor de presiune ai DPF menit sa "pacaleasca" ECU sa creada ca filtrul e acolo. ~ 200 EUR. 2. eliminari totale + modificarea softului ECU astfel incat sa nu mai existe partea de DPF, regenerari etc. Multi spun ca ar fi cel mai bine pentru motor, ca se elimina total regenerarile care presupun "post combustie", bypass al intercoolerului, etc. ~ 200 EUR. 3. aceastei eliminari partiale. S-a spart doar o parte a fagurelui care asigura faptul ca desi inca se pastreaza intr-o anumita masura functia de filtrare, DPF-ul nu se mai colmateaza. Ramane functia de regenerare, doar ca nu se mai regenereaza la colmatare, se fac doar regenerarile programate, la 1500 km. Singura modificare soft este a valorii diferentei de presiune dintre cei doi senzori de la intrarea si iesirea din DPF. Fiind sparta o parte din ceramica presiunea va fi mai mica in DPF si ECU ar da eroare + limp mode. Cam asta s-a intamplat in filtru: slide3_515x223.gif ( Size: 31.48k ) Number of downloads: 393 PS Toate metodele sustin ca asigura trecerea ITP-ului fara probleme, dar asta mi se pare ca ar fi cea mai "aproape de adevar". PPS Am uitat sa spun ca in cazul tuturor eliminarilor ramane catalizatorul. Acesta se afa in aceeasi capsula cu DPF-ul, inaintea lui. This post has been edited by MuciX: 26 Feb 2013, 12:14 |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Cred ca-i tardiv, da' chiar mai devereme citisem postarea unui baiat care a trimis DPF-ul la curatare. Rezultatul (determinat de diverse valori obtinute pe tester, inainte si dupa) pare mai mult decat ok. Cica se demonteaza filtrul, se trimite prin posta baietilor care rezolva problema, iar pentru cateva sute de lei treaba e rezolvata.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Da, e si asta o optiune, dar din pacate nu una de foarte lunga durata. Adica nu se poate curata in totalitate, spun gurile si se va colmata la loc; asta mult mai repede decat pana atunci. Deci e un fel de peticire.
Pana acum se prezinta bine, dar n-am apucat sa merg prea mult cu ea, ca n-am avut drumuri. Am sub mia de kmp de atunci si aia facuti prin oras, pe distante scurte. 1 Apr 2013, 16:48: Dupa ce tractorasul si-a facut 2 regenerari in sub 400km (regim urban) de cand se eliminase filtrul (ceea ce nu era normal), l-am revizitat pe cel ce a facut eliminarea DPF-ului. A verificat toti parametrii si nu parea nimic in neregula asa ca s-a trecut la o regenerare statica. Mi-a spus ca e posibil sa fi ramas o regenerare esuata inainte de eliminare, iar ECU sa tot incerce sa o duca la sfarsit, regenerarea statica eliminand si cauza asta. N-am facut decat vreo 200 km in oras de atunci, iar in acest interval nu a facut nicio regenerare. Vedem ce va urma. De mers merge foarte frumos, ne pregatim de aniversarea de 200k km. Lunile urmatoare avem de facut RCA + ITP. This post has been edited by MuciX: 1 Apr 2013, 16:48 |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci tot nu vrei sa-ti iei masina!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
vinde l@u fumaciosu?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da, dar nu se merita. Senzorii nu-i da.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 09:00 |