Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
marian-j |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(marian-j @ 4 May 2013, 00:02) Vaz ca ai discurile spate pline de "umbre".Daca nu-i cu suparare,imi permit sa-ti fac o recomandare:nu mai trage frana de mana imediat ce opresti masina,mai ales daca ai avut un parcurs mai dificil in care ai franat des.Lipind ferm placutele de metalul incins al discului,le "prajesti" oleaca.Cand eliberezi frana de mana,placutele se "dezlipesc" de disc si-si lasa "amprenta",adica se rup parti(infime,ce-i drept!) din suprafata lor de contact.Materialul desprins din placute se depune pe discuri si le scade si acestora suprafata de frecare,si asa mai departe.Pricepi matale ce vreau a zic. Nu-i un cap de tara,dar daca iti pot menaja (umpic) discurile si placutele spate,de ce n-ai face-o? ![]() Mai nea marian, cu voia lu' colegu' mucix as dori sa-ti adresez si io o intrebare: in cazul cand frana de mana e automata si se actioneaza singura la fiecare oprire a motorului, ce-i de facut? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(marian-j @ 3 May 2013, 23:02) Nu-i cu nicio suparare si stii prea bine, mersi de sfat, nu m-am gandit niciodata, dar vad cum e valabil ceea ce spui. Voi tine cont. Cam cat ar trebui sa astept? As putea sa ma obisnuiesc sa o las in viteza in situatii in care tre sa ies repede din masina, ce-i drept. QUOTE(marian-j @ 3 May 2013, 23:02) Bufnituri infundate (cloncanit). Asta ma gandeam si eu, poate o fi totusi din articulatiile obosite, nu din amortizor. Au sub doi ani astea pe fata. Cele pe spate is din vara trecuta. Nu stiu ce drumuri am, mi-ar placea sa vin la TM, ideea ca toti banii de duc in alta parte momentan. M-as lauda si aici, dar mi-e sa nu se inteleaga gresit ![]() In alta ordine de idei, maine dis de dimineata, tractorasul ia drumul Brailei. Revin cu impresii vizavi de tinuta de drum. @kum: cred ca e ceva in genul cutiilor automate care tin diesel-uri turbate si gatuite de DPF-uri in regim de mers subturat. Ideea e ca rezonez cu sugestia colegului banatean, nu e un capat de tara, deci voi incerca sa pun in aplicare. Sarbatori fericite! This post has been edited by MuciX: 3 May 2013, 23:42 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nene kum,nu opresti motorul,baremi cateva zeci de secunde,cat sa se raceasca oleaca elementele de frictiune.
Repet,este doar o recomandare bazata pe observatiile mele directe.Eu asa procedez,chit ca n-am discuri ci tamburi! P.S. Alea cu frana automata,la care te referi matale,nu-s alea ce franeaza pe transmisie,adica blocheaza cardanul,nu discurile?Daca te referi la frana pe transmisie,se schimba(radical!) datele problemei. This post has been edited by marian-j: 4 May 2013, 00:01 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Stiu sigur ca passat b6 are frana de parcare automata si franeaza pe disc. Deci la asta se refera, cel mai probabil.
|
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
M-am facut proprietar, mi-am luat casa
![]() LE: sa mai spun ca acum am gasit jante ford de aliaj la pret bun? ![]() This post has been edited by MuciX: 4 May 2013, 00:31 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
colegu kum se refera la frana de mana, care cand apasa pe stop (la motor) se cupleaza automat, si este pe discurile de pe spate.
sunt curios si eu de recomandare. @ colegu dabuzau - sa iti fie intr-un ceas cu cuc. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(pishky @ 4 May 2013, 06:31) Subscriu. QUOTE(kum @ 4 May 2013, 00:19) Mai nea marian, cu voia lu' colegu' mucix as dori sa-ti adresez si io o intrebare: in cazul cand frana de mana e automata si se actioneaza singura la fiecare oprire a motorului, ce-i de facut? Ce sa fie de facut, zici si tu un miajpiciorunelde Pe de alta parte, si fara sisteme automate ii greu sa te dezveti de unele obiceiuri. Eu, de ceva vreme, parchez intr-un loc deasupra unei dale de beton iesita mai sus decat restul. N-are absolut nici un rost sa trag frana de mana, ca oricum masina n-are cum sa plece din loc singura. Si tot o trag de fiecare data cand parchez. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MuciX |
![]()
|
Ce am observat este ca se aude un scartait atunci cand iau de volan, mi-am dat seama cand parcam. Am mers cu geamul deschis si acel scartait se aude si cand trec peste denivelari. Cand se aude scartaitul nu se aude neaparat si cloncanitul de care vorbeam mai devreme.
La bracarea rotilor scartaitul se aude cam la 1/4 - 1/2 din cursa, si stanga si dreapta. Restul cursei nu se mai aude. |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Caseta de direcție?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vinde-o si ia-ti bicla...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
MuciX |
![]()
|
La ce scoruri sunt acum creca tre sa mai pun bani sa iau o bicla decenta
![]() Grecule, n-ar trebui sa aiba si joc, daca ar fi caseta? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu, e pur si simplu ca si cum s-ar freca o tabla subtire de o alta tabla. Am incercat sa filmez cu telefonul dar nu se aude ca lumea.
LE: pur si simplu scartaie ca si cum ai da cu unghia pe tabla, doar ca nu la fel de intens. This post has been edited by MuciX: 6 May 2013, 20:50 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
MuciX |
![]()
|
Fix ce-mi trebuia
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cauta o rampa sau groapa ca sa poti auzi clar de unde vine scirtiitul si sa examinezi burduful.
Ia-o metodic, ingrijoreaza-te pe urma, dupa ce afli despre ce e vorba. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Si eu tot la bucse speram Domnu Dan, vedem ce urmeaza.
Intamplarea face sa stiu pe cineva cu groapa, o sa vad cum fac sa o dreg. |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
sunt bieletele de directie duse , mai exact pivotul.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
E mașina dusă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MuciX |
![]()
|
I-o dau lu vizavi sa sperie ciorile cu ea
![]() |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Vazusem faza, suna bine, desi e doar ceva temporar.
Ramane sa vad mai exact ce are. Mersi de idee. ![]() This post has been edited by MuciX: 8 May 2013, 14:58 |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Mersi coane!
Cu jantele pot pune o poza, dar iti dai seama ca am zis pas, nu e un moment bun sa bag bani in asa ceva, mai ales ca notarii trebuie sa traiasca si ei ![]() |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
Ah,scuze!Credeam ca le-ai luat deja.
![]() Despre notari,nu-mi povesti! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
cdadan |
![]()
|
Nu va mai plangeti, tarifele sunt mult mai mici decat acu' 7-8 ani. Eu am lasat la notar, in 2006, cam 4% din valoarea tranzactiei, cenzurat-i in gat de jegosi.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:43 |