Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
mno, daca esti suspect de a fi tinerel, si cu acces la "prima casa" sa mentionezi la notar treaba asta, ai nush ce scutiri de taxe, si alte cele, adicatelea.....s-ar putea sa ai bani si de jante.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Evident prima casa, inca mai sunt tanar, dar pana acum n-a zis niciunul nimic de scutiri.
|
--------------------
-
-
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
nu e o scutire,
dar dai o declaratie pe proprie raspundere (la notar) ca nu ai mai avut casa, notarul care iti face tranzactia ar trebui sa iti ia mai putini bani daca ii spui ca e cu prima casa. probabil e si in functie suma din contract, si de grilele cu care evalueaza ei imbobilul (sunt niste stas-uri, nu stiu prea bine nici eu), dar daca le zici ca e cu prima casa e ceva mai eftin. |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun!
Dupa ce o inmatriculezi tre sa dai de baut. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Multumesc Domnu Dan.
Cam prin august e gata. Pana atunci ma bucur de chirie, o sa imi fie dor de apartamentul asta. Mi-am luat deja cadou de casa noua (un router), ma gandeam si la un caine, dupa ce ma mut. 9 May 2013, 09:18: pishky: am dat deja declaratia aia, ce m-a rupt pe mine a fost antecontractul. Si o sa mai fac un aditional la el, deci alti bani. Evaluatorul o sa vina cand va fi casa gata, ultima data cand am fost acolo nu avea nici acoperisul pus ![]() This post has been edited by MuciX: 9 May 2013, 08:18 |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
pishky |
![]()
|
|
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai e casa pe pamant, cu o umbra de curte in spate. Daca eram de acord cu cainii de apartament, aveam deja.
|
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Bravos bre !!! Felicitari, urmeaza familia, copiii !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nepotii...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Noroc! Sa fie intr-un ceas bun! O sa ai dupa aia de "surubarit" si la casa. Masina va trece pe planul doi
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Poti sa incepi prin a-ti alege folia pentru geam. Si marca de whisky pentru cine te viziteaza. Ai grija sa nu vina aceiasi de mai multe ori.
This post has been edited by corbex: 9 May 2013, 14:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Multumesc baiets!
![]() Deja ma vedeti pensionar, ai? Uischi, avem unul preferat, cu folia aia pentru termopan e mai cu cantec. O sa mai citesc pe la recomandari culinare, sa ma edific. @marksman: asta discutam si cu con-banateanul "J", si-a facut aparitia un scartait pe fata, dar pana aflu exact cat bani mai dau pe la hartii creca rezolvam problema cu butonul de volum, doar d-aia am dat bani pe lautari, nu? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
pishky |
![]()
|
|
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Rațe? N-am, deci nu le duc grija.
![]() Macar asa chiria mi-o platesc mie. Oricum nu aveam sanse sa imi iau vreodata o casa cu bani cash. This post has been edited by MuciX: 9 May 2013, 18:50 |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu poci, acum am slabit si nici mec nu-mi place. Nu ma incadrez in demografic.
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
O rulotă complet echipată costă cât un apartament de 3 camere în Moldova.
Bine, ăia* au salarii și ajutoare sociale mai mari, e adevărat ![]() (*) americanii, nu moldovenii This post has been edited by Markos: 9 May 2013, 19:10 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
MuciX |
![]()
|
Da, tre sa vin s-o iau.
![]() This post has been edited by MuciX: 9 May 2013, 19:10 |
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Nu ma refeream la o Air Stream
![]() Ceva de plastic pe la 1000 maxim. |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Markos |
![]()
|
Spanac. "Rulotă", în USA, înseamnă casă pe roți dotată cu toate facilitățile și un confort măcar decent. Au "cartiere" întregi, e un mod de viață pentru unii. Gândește-te că locuiesc în ele 365 din 365.
Iar facilitățile (curent, apă) le plătești și la rulotă, evident. Doar că iese mai ieftin. This post has been edited by Markos: 9 May 2013, 19:15 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
La americani tragi rulota, cuplezi mufa la curent si furtunul la buda si ai casa. La noi trebuie sa legi ciinele in fata ca sa nu dea cineva peste tine cind te cufuresti in spate. In spatele rulotei, afara. Daca faci inauntru trebuie sa-l cari cu galeata. Sau il deversezi pe A2.
This post has been edited by corbex: 9 May 2013, 19:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
Corect e sa i se rastoarne in fata casei, sa se sparga sticlele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(MuciX @ 9 May 2013, 09:16) Ruteru' ie bun. Da semnal in liniste, nu planteaza surprize maro in fata usii in timp ce dormi, nu incepe sa se agite cand iti trec gitanii pe la poarta, samd. Da' n-are personalitate. Singura chestie, sa n-afle cainele unde tii router-ul. Altfel, sa te bucuri cat incape de achizitie. Ma refer mai mult la casa, nu doar router ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 16:41 |