Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la cum toaca bani cu masina, pe imbunatatiri, nu are timp de amanta.
da si tu mai multe detalii despre casa: zona, suprafata, scor etc. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
ca sa stim si noi unde-i fordu, dabuzau
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ii in spatele blocului acum.
![]() Ca sa se consemneze, vineri spre sambata am testat sa vad care-i mai afectat de catre celalalt - tractorul sau parapetul; parapetul a iesit victor. Bilantul: bascula, bieleta de directie, 2 jante, 1 far, 1 spoiler, 1 aripa si ce s-o mai gasi pe dedesubt. La prima vedere, s-a dus o carcasa de plastic continand caculatorul de esp (cred). Bascula si bieleta au fost deja inlocuite si am ajuns in bucuresti cu ea pe roti. Ramane sa ma ocup de tabla acum. Faruri am deja o pereche, cele cromate pe care le-a avut inainte de astea negre. Pana in toamna sunt slabe sanse sa primeasca unele negre la loc. IMG19.02.27_11_05_2013.jpg ( Size: 330.85k ) Number of downloads: 560 This post has been edited by MuciX: 13 May 2013, 07:13 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
aide plt
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' ce-ai avut cu parapetu'?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Le pui p'alea albe cu folie neagra Oracle.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Grecule, fost o atractie inexplicabila, de moment
![]() QUOTE(b76bgaarh @ 11 May 2013, 10:17) Ce are timpul cu banii? Si cum toc banii cu masina? ![]() QUOTE(b76bgaarh @ 11 May 2013, 10:17) la cum toaca bani cu masina, pe imbunatatiri, nu are timp de amanta. da si tu mai multe detalii despre casa: zona, suprafata, scor etc. Zona urbana, are decat supraspate, scor. This post has been edited by MuciX: 12 May 2013, 21:16 |
--------------------
-
-
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
urata treaba, imi pare rau pt portofelul tau si pt masina.
in zona aia, sub aripa, eu stiu ca este calculatorul motorului. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
MuciX |
![]()
|
Mi-a mi-a mai zis cineva asta, dar sincer, n-am apucat sa ma uit exact.
|
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Parapete sa-ti ramana numele!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iti dau eu o harta cu drumuri care n-au parapeti. Fara obligatii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai kum n-are gipies? Nu ii spune ala daca are sau nu?
|
--------------------
-
-
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Fieru se repara, bine ca n-a patit nimic cel din spatele volanului.
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
ma tu ai vrut sa bagi masina in casa
![]() acum nu sunt sigur ce ai testat de fapt zidaria ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
MuciX |
![]()
|
Ziceti si voi unde platesc amenda in Bucuresti. Pe Udriste?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Ideal e s-o platesti acolo unde ai domiciliul permanent. Fiindca aia te vor urmari pentru ea. Posibil ca altii sa nici nu ti-o primeasca. Fiindca n-au contul primariei tale de domiciliu. Dar incearca la CEC sau posta.
This post has been edited by corbex: 13 May 2013, 07:53 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am platit la Posta.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pe PV ce scrie? Achitabil unde?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu m-am uitat. O sa cobor acum si ma uit pe el. Gaboru mi-a zis, poti plati oriunde
![]() N-am cand sa ajung la Buzau. Iulik, ai platit la posta, dar la posta unde, in orasul in care ai resedinta? Badie, daca e treaba de primarie, e bine, ca am mai platit una acolo, pe udriste, acum fro doi ani, doar ca aia era luata in Bucuresti. Plus ca ala mi-a dat un numar de fax la care sa-l trimit, poate nu apuca sa trimita la primarie. Am sunat acum la ei, cica se poate. This post has been edited by MuciX: 13 May 2013, 08:20 |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da, cand am ajuns acasa. Am primit amenda vineri seara, iar luni dimineata am platit in Mangalia. Amenda o primisem in Constanta.
O mai poti plati la primarie, cred, acolo unde se platesc impozitele (asta nu stiu sigur cum e in Bucuresti, dar la Mangalia este posibil - aici am platit o amenda in vara) sau aici (nu am incercat varianta electronica). |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
corbex |
![]()
|
Banii trebuie sa ajunga la primaria de domiciliu. Teoretic poti plati oriunde, dar banii nu ti-i primesc decit cei care au un acord cu aceasta primarie pentru a le incasa taxele. Suna la directia de taxe si impozite Buzau si intreaba-i ce solutii ai pentru plata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
Daca nu am trimis nicio dovada, nici la prima amenda, dar nici la a doua, are ceva? Oricum, am chitantele in original puse bine...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
corbex |
![]()
|
Fa-ti drum pe la primarie cu ele. Platind chiar la primarie, trebuie sa-ti fi sters datoria. Platind in alta parte, poti figura cu ea. Treci pe la ei si vezi care-i situatia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
Ma uit pe PV, e lasat liber unde ar trebui sa scrie unde e de achitat.
|
--------------------
-
-
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
eu am platit o amenda, luata acu vreo 2 ani, la taxe si impozite, adica unde platesc impozitul pt masina, asta la mine in catun la tine probabil la fel ar trebui sa fie....eu amenda am luat-o in tureni(cluj) si am platit la mine in oras plus ca nu am trimis mimic niciunde, doar am pastrat chitenta vreun an pt orce eventualitate...
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
MuciX |
![]()
|
Cu profund dispret le urez pensie scurta. Io daca nu imi cunosc procedurile la munca, zbor de nici nu zici ca le-am trecut vreodata pragul.
Deci aia in telefon mi-a zis ca e ok la udriste. Ala la giseu m-a trimis la mine in sat, la trezorerie sau la posta. De la trezorerie m-au trimis la mine in sat. Ma duc la o posta acum ![]() This post has been edited by MuciX: 13 May 2013, 09:44 |
--------------------
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Du-te la posta la un ghiseu unde se platesc impozite si taxe. Eu acolo am platit. E singura varianta...in afara de a merge in localitatea in care ai domiciliul. Trebuie sa trimiti si dovada platii la organul care te-a amendat, altfel iti vine acasa somatie ca figurezi cu amenda neplatita...si nu mai scapi de drum la primaria de acasa.
This post has been edited by Synyster: 13 May 2013, 09:46 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 00:58 |